Skip to content
De oogartsen van Dutch Clinic

Oogartsen met ervaring

In onze oogkliniek vindt u enkel zeer ervaren oogartsen die zowel in binnen- als buitenland befaamd zijn. Met hun excellente staat van dienst en de geavanceerde laserapparatuur waar zij mee werken, kunnen wij u een bijzonder hoge kwaliteit en veiligheid van behandelingen garanderen.

Het team van Dutch Clinic

Achter elke succesvolle ooglaserbehandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan u voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we u van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Waar kunnen onze oogartsen u bij helpen?

Heeft u last van een oogafwijking? Dat hoeft niet te betekenen dat ooglaseren niet mogelijk is. Een ooglaserbehandeling bij Dutch Clinic kan voor veel problematiek de oplossing zijn:

Bijziendheid of verziend

Bij bijziendheid ziet u dichtbij scherp, maar is het zicht voor veraf minder goed. Bij verziendheid is dit omgedraaid en ziet u dichtbij wazig en veraf scherp. Ooglaseren kan de oplossing hiervoor zijn.

Staar

Staar is een veel voorkomende oogaandoening. Als uw last heeft van staar heeft u last van een vertroebeling van uw ooglens. Het gevolg kan zijn dat u wazig ziet. Een staaroperatie kan dit verhelpen.

Hoornvliesaandoeningen

Hoornvliesaandoeningen kunnen de helderheid of vorm van het hoornvlies veranderen. Het hoornvlies speelt een essentiële rol bij het breken van lichtstralen.

Astigmatisme

Astigmatisme is een aandoening aan het hoornvlies of de lens en is helaas een veel voorkomende oogafwijking. Astigmatisme hoeft het laseren van uw ogen niet in de weg te zitten.

Presbyopie

Voor patiënten met presbyopie, een veelvoorkomende ouderdomsgerelateerde aandoening, kan ooglaserchirurgie helpen om zowel dichtbij als veraf te kunnen zien zonder bifocale brillen.

Heeft u een andere aandoening?

Heeft u een andere aandoening aan uw ogen? Als u bij ons langs komt kunnen we kijken of oogheelkunde de oplossing is voor uw oogafwijking. Mochten wij niks kunnen betekenen zijn er geen kosten aan verbonden.

Hoe kunnen onze oogartsen u helpen?

In onze kliniek vindt u niet alleen gespecialiseerde oogartsen, wij hebben ook alle hightech apparatuur in huis. Zo kunnen we kwalitatieve ooglaserbehandelingen aanbieden voor de meest voorkomende oogafwijkingen.

Intralasik

Een veilige en 100% mesvrije behandeling? De IntraLasik Femtosecond ooglaserbehandeling is dat.

Lasek

Heeft u een oog met een dun hoornvlies? Dan is de Lasek ooglaserbehandeling uitermate geschikt voor u.

TransPRK

Heeft u een lage sterkte of droge ogen? Dan is de TransPRK ooglaserbehandelinginteressant voor u.

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om uw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken