Skip to content

Chirurgie bij Dutch Clinic

Een jonger uiterlijk

Bij ons kunt u terecht voor chirurgie op basis van uw wensen en behoeften of het gaat om ooglidcorrectie, wenkbrauwlift of een facelift.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij Dutch Clinic begrijpen we dat elke persoon unieke behoeften heeft als het gaat om oogheelkunde. Daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw individuele wensen en doelen. 

Ooglidcorrectie

Facelift

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

Wat houdt chirurgie in?

Chirurgie is bij Dutch Clinic een ingreep die uw uiterlijker frisser en jonger maakt. Door een behandeling die bij uw wensen past gaan wij ervoor zorgen dat u er weer jonger uit ziet.

Officieel staat chirurgie voor heelkunde, wat in onze situatie gelijk staat aan het verjongen van uw huid op de behoefte die u heeft.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met u samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw specifieke visie en verwachtingen.

Gratis vrijblijvend consult

Tijdens een consult bekijken we de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie.

Persoonlijk plan

Onze arts stelt een persoonlijk behandelplan op wat aansluit bij uw wensen.

Behandeling

Wij delen vooraf informatie zodat u perfect voorbereid bent op de behandeldag.

Uitgebreide nazorg

Na de behandelingen geven wij alle informatie voor een aangenaam herstel.

Persoonlijke behandeling op maat

Bij Dutch Clinic begrijpen we dat geen twee ogen hetzelfde zijn. Daarom geloven we sterk in persoonlijke behandeling op maat. Elk individu heeft unieke behoeften en doelen als het gaat om oogzorg, en wij nemen de tijd om diepgaand naar uw situatie te luisteren.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we u van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

“Ooglidcorrectie bij Dutch Clinic was voor mij een gamechanger. De vermoeidheid en zwaarte rond mijn ogen verdween als sneeuw voor de zon. Het was een investering in mijn welzijn die ik iedereen zou aanbevelen.”

Sandra Groenboek | Bovenooglidcorrectie

Onze specialiteit, uw transformatie

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om oogheelkundige zorg.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Wij hebben op het gebied van ooglaseren en ooglidcorrecties al ruim 25 jaar ervaring.

Vakkundig en ervaren artsen

Voor alle oogheelkunde bent u bij Dutch Clinic in Hoofddorp aan het juiste adres.

Altijd een gratis consult

Tijdens een gratis consult bekijken we graag de mogelijkheden voor een behandeling.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.