Skip to content
Liposuctie bij Dutch Clinic: verwijder effectief overtollig vet

Liposuctie onderkin

Bij Dutch Clinic begrijpen we dat overtollig vet, soms ongewenste contouren kan veroorzaken en zelfvertrouwen kan beïnvloeden. Onze liposuctiebehandeling gericht op de onderkin biedt een effectieve oplossing om van dit probleem af te komen en weer vol vertrouwen in de spiegel te kijken.

Wat is liposuctie?

Liposuctie, ook wel bekend als liposculptuur, is een chirurgische ingreep die gericht is op het verwijderen van plaatselijk vetweefsel dat ondanks inspanningen als diëten en sporten maar niet wilt verdwijnen.

Het is een veilige en bewezen methode om ongewenste vetophopingen aan te pakken en de contouren van het lichaam te verbeteren.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

Liposuctie voor de onderkin

Bij Dutch Clinic bieden we liposuctie specifiek voor de onderkin aan. Dit gebied is vaak moeilijk te behandelen met traditionele methoden zoals dieet en lichaamsbeweging. Met onze geavanceerde technieken kunnen we echter effectief en nauwkeurig het overtollige vetweefsel verwijderen, waardoor een strakkere en meer gedefinieerde kaaklijn ontstaat.

Tijdens de liposuctiebehandeling voor de onderkin maken onze ervaren experts gebruik van geavanceerde technologieën en technieken om het vetweefsel op een veilige en precieze manier af te zuigen. Dit gebeurt onder lokale verdoving, waardoor u comfortabel en ontspannen blijft tijdens de ingreep.

Meer informatie over liposuctie voor de onderkin?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van liposuctie bij Dutch Clinic

    • Verbeterde Contouren: liposuctie voor de onderkin zorgt voor een strakkere en meer gedefinieerde kaaklijn, waardoor uw gezicht een jeugdiger en harmonieuzer uiterlijk krijgt.

 

    • Veilige Behandeling: onze ervaren chirurgen voeren de ingreep uit met gebruik van geavanceerde technologieën en volgens de hoogste veiligheidsnormen.

 

    • Minimale Hersteltijd: dankzij onze geavanceerde technieken is de hersteltijd na de liposuctiebehandeling relatief kort, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

 

    • Persoonlijke Begeleiding: ons team van deskundige specialisten begeleidt u gedurende het hele proces, vanaf het eerste consult tot aan het herstel na de behandeling.

 

  • Nacontrole Inbegrepen: van het eerste consult tot en met de laatste nacontrole kunt u bij ons rekenen op kwaliteit en persoonlijke aandacht

Liposuctie voor en na

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om oogheelkundige zorg.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Wij hebben op het gebied van ooglaseren en ooglidcorrecties al ruim 25 jaar ervaring.

Vakkundig en ervaren artsen

Voor alle oogheelkunde bent u bij Dutch Clinic in Hoofddorp aan het juiste adres.

Altijd een gratis consult

Tijdens een gratis consult bekijken we graag de mogelijkheden voor een behandeling.