Skip to content
Experts in oogheelkunde en aesthetic

Onze kwaliteit

Iedereen die bij Dutch Clinic werkt weet als geen ander dat uw ogen uw kostbaarste bezit is. Onze uitdaging is om iedereen zo goed mogelijk te helpen met zijn of haar oogheelkundige of aesthetische vraag.

DutchClinic voldoet aan de eisen van de IGJJ.

NOG

Het Nederlandskundig Oogheelkundig Gezelschap (NOG) is een wetenschappelijke vereniging die sinds 1892 actief is. Er is een commissie kwaliteit die zich bezig houdt met het verbeteren van de kwaliteit in de oogheelkunde.

NVCG

De Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) is de van overheidswege erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde en heeft als doel om de kwaliteit en voorlichting van medische cosmetische behandelingen te verbeteren.

ESCRS

De European Society of Cataract and Refractive Surgeons (ESCRS) is voortgekomen uit de European Intraocular Implant Club die in 1981 werd opgericht. Het bestuur zorgt ervoor dat ESCRS en haar leden de oogheelkunde altijd vooruit helpen.

Trustpilot

Trustpilot is opgericht in 2007 en is een digitaal platform waar consumenten ervaringen van andere kunnen met het bedrijf kunnen lezen. Wij vragen onze cliënten ook een ervaring achter te laten op Trustpilot, zo kan iedereen lezen hoe een behandeling bij ons ervaren wordt.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij Dutch Clinic begrijpen we dat elke persoon unieke behoeften heeft als het gaat om oogheelkunde. Daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw individuele wensen en doelen. Of u nu verlangt naar een scherper zicht door ooglaseren of een jeugdiger uiterlijk in de vorm van een ooglidcorrectie of injectables. Wij zijn er om u te helpen op uw reis naar zelfverbetering.

Oogheelkunde

Aesthetic

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

“Eerst had ik een teleurstelling dat de IntraLasik geen oplossing was voor mijn oogafwijking voor veraf. Na een gesprek tijdens het vooronderzoek ben ik volledig meegenomen in de TransPRK behandeling en dit leek mij het beste alternatief. Ik heb geen moment spijt gehad en het is zo heerlijk om wakker te worden en direct te kunnen zien. Daarnaast is de prijs ook prima in vergelijking met andere klinieken.”

Fleur Vergeer | TransPRK ooglaserbehandeling

Een leven zonder bril

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Het team van Dutch Clinic

Bij Dutch Clinic wordt u uitsluitend geholpen door een team met zeer ervaren artsen. Het team bestaat uit oogartsen, optometristen, assistenten en o.a. vaatchirurgen. Om zelf altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zijn onze medewerkers regelmatig in trainingen of opleidingen terug te vinden. 

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Guilio Bamonte

VR Chirurg