Skip to content
Ervaringen

Snelle, nauwkeurige en veilige behandelingen

Ooglaserbehandelingen moeten vanzelfsprekend veilig zijn en een goed resultaat bieden. Daarom werken wij met de meest geavanceerde hightech apparatuur en oogartsen die gerenommeerd zijn in binnen- en buitenland.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Bij Dutch Clinic begrijpen we dat geen twee ogen hetzelfde zijn. Daarom geloven we sterk in persoonlijke behandeling op maat. Elk individu heeft unieke behoeften en doelen als het gaat om oogzorg, en wij nemen de tijd om diepgaand naar jouw situatie te luisteren.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

“Na jarenlang afhankelijk te zijn geweest van mijn bril, besloot ik eindelijk de stap te zetten naar een ooglaserbehandeling. De beslissing heeft mijn leven veranderd! Het gevoel van vrijheid is onbetaalbaar. De deskundigheid van het team bij Dutch Clinic was indrukwekkend. Dankzij hen kan ik nu weer genieten van de kleine dingen in het leven zonder me zorgen te maken over mijn bril.”

Twan Vergeer | Intralasik ooglaserbehandeling

“Eerst had ik een teleurstelling dat de IntraLasik geen oplossing was voor mijn oogafwijking voor veraf. Na een gesprek tijdens het vooronderzoek ben ik volledig meegenomen in de TransPRK behandeling en dit leek mij het beste alternatief. Ik heb geen moment spijt gehad en het is zo heerlijk om wakker te worden en direct te kunnen zien. Daarnaast is de prijs ook prima in vergelijking met andere klinieken.”

Fleur Vergeer | TransPRK ooglaserbehandeling

Ervaringen ooglaserbehandelingen

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met jou samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw specifieke visie en verwachtingen.

Antoinet Verhulst

Ooglaserbehandeling

Erik van de Groot

Ooglaserbehandeling

Lennart Gravendeel

Ooglaserbehandeling

Julia Smith

Ooglaserbehandeling

Wat een prachtige kliniek, super eerlijke artsen. Ik ben zelf geholpen door dr Deniz akdogan en het is een hele mooie resultaat geworden. Hij werkt met een prachtige techniek waar veel artsen wat van kunnen leren!!

Hanae Ettaibi | Ooglidcorrectie

Geweldig ooglidcorrectie. De juiste hoeveelheid weggehaald. Kan mijn ogen weer open in de wereld staren. Geweldige vriendelijke mensen. Korte wachttijd of helemaal niet geweldig geholpen ook de nazorg bedank dutch clinic!

Marlene van Winden | Bovenooglidcorrectie

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over ooglaseren. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Mensen die na een gedegen voorbereiding met realistische verwachtingen een ooglaserbehandeling laten toepassen, zijn na afloop van de behandeling over het algemeen uitermate tevreden. U bent na de ooglaserbehandeling niet langer afhankelijk van een bril of contactlenzen en u ziet alles weer scherp.
Mannen en vrouwen die na een behandeling een review of klantwaardering geven, doen dit omdat ze de ervaring die ze met Dutch Clinic hebben met anderen willen delen. U leest niet alleen positieve ervaringen, ook teleurstellende resultaten worden in de reviews weergegeven.
Online vindt u reviews en meningen via onder andere Trustpilot. Daarnaast deelt een toenemend aantal mensen persoonlijke ervaringen in een blog of vlog. Via een zoekmachine als Google vindt u interessante informatie en leest u hoe anderen een ooglaserbehandeling hebben ervaren.
Nee, Dutch Clinic betaalt patiënten niet voor het schrijven van een positieve of negatieve review. Als u uw ervaringen wilt delen, dan zijn wij u daarvoor uiteraard zeer dankbaar. Het is echter geen verplichting die wordt opgelegd.
Vaak is een teleurgesteld gevoel het resultaat van een verkeerde verwachting. Ooglaserbehandelingen geven u zowel veraf als dicht bij een scherp zicht. Niet iedereen kan wennen aan het nieuwe zicht. Hierdoor kan een instabiel zicht langer aanhouden. Teleurstellingen komen in zeldzame gevallen voor, als bijvoorbeeld blijkt dat op termijn toch een leesbril nodig is. Ouderdomsverziendheid is een natuurlijk proces, dit kan helaas niet met een laserbehandeling worden behandeld. Ervaren en gespecialiseerde oogartsen vertellen tijdens het eerste consult al wat u van de ooglaserbehandeling kunt verwachten.
Online zijn verschillende mogelijkheden om vragen en antwoorden over een ooglaserbehandeling te stellen en te lezen. Diverse tijdschriften, magazines en gezondheidswebsites hebben een forum, waar onder meer ooglaserbehandelingen besproken worden.

Op een ooglaser forum worden ervaringen gedeeld van behandelingen, maar ook van klinieken. Dit kan helpen bij uw keuze voor een oogkliniek.

De oogartsen van Dutch Clinic bezoPositieve, maar ook negatieve ervaringen en meningen van anderen kunnen u helpen in uw uiteindelijke beslissing voor een ooglaserbehandeling, een kliniek en een oogarts. Lees waarom anderen een kliniek aanbevelen en waarom anderen daar een afwijkende mening over hebben. Positieve ervaringen zijn leuk, maar vaak zijn het ook de negatieve meningen waar u uw voordeel mee doet. Na het lezen van negatieve reviews weet u beter waar u op moet letten als u kennis gaat maken met een behandelaar. eken jaarlijks diverse (inter)nationale congressen en workshops op het gebied van refractiechirurgie. Hierbij worden de nieuwste mogelijkheden toegelicht en wordt er uitgebreid gesproken over ontwikkelingen op het gebied van behandelapparatuur en de resultaten die bereikt kunnen worden.
Het delen van uw meningen kan op meerdere manieren. Na afloop van de behandeling kunt via Trustpilot uw ervaringen schriftelijk weergeven. U kunt ons ook uw ervaring direct toesturen. Wilt u via een videoboodschap uw mening delen? Neem dan contact met Dutch Clinic op.
Het geven van uw mening is geheel vrijwillig. Niemand kan u verplichten om een review te geven. Een van de redenen waarom mensen hun ervaring willen delen, is om aan te geven dat een behandeling aan de verwachtingen heeft voldaan en dat men na een ooglaserbehandeling bril of contactlens vrij is. Daarnaast vindt u in reviews ook tips en aanbevelingen ter voorbereiding op een ingreep of voor de herstelperiode.
Meningen en ervaringen zijn persoonlijk. De een ervaart een consult of een behandeling op een andere manier dan de ander. Lees daarom altijd met een objectieve blik de reviews die u ziet. Het is menseigen om bepaalde punten, met name de negatieve, voor ogen te houden. Vertrouw op uw eigen gevoel en intuïtie en ga zelf kennismaken met de kliniek van uw voorkeur. U kunt dan zelf ervaren hoe een consult verloopt en hoe een behandeling wordt toegelicht.
Ja. U vindt deze zowel op de website van Dutch Clinic als via onder meer YouTube. U kunt zowel Nederlandse als buitenlandse video’s bekijken. Niet alleen geven mannen en vrouwen aan hoe het zicht is veranderd en verbeterd na de ooglaserbehandeling, er zijn ook video’s waarin de behandeling wordt weergegeven. U ziet dan hoe de ingreep wordt uitgevoerd en hoe lang een ooglaserbehandeling duurt.

Het lezen van ervaringen kan u onzeker maken over de keuze. Iemand hoeft maar een negatieve ervaring meegemaakt te hebben en de arts kan er direct niks van.