Skip to content
Ooglaseren bij DutchClinic

Een persoonlijke aanpak die bij u past

Overweegt u een ooglaserbehandeling om eindelijk geen last meer te hebben van uw oogafwijking? Dan bent u welkom in onze oogkliniek in Hoofddorp! U vindt bij ons de meest geavanceerde ooglaserapparatuur, gerenommeerde oogartsen en een persoonlijke, betrokken aanpak met veel nazorg.

Persoonlijke behandeling op maat

Onze werkwijze onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak. Zo is uw oogarts bij u betrokken vanaf het eerste medische vooronderzoek tot de laatste nacontrole.

Dit zorgt ervoor dat wij het beste resultaat op het gebied van ooglaseren nastreven voor uw ogen. 

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

Werkwijze oogkliniek

Meldt u zich aan voor een gratis consult om de geschiktheid voor ooglaseren te achterhalen? U kunt de volgende werkwijze in onze oogkliniek verwachten:

Vooronderzoeken

Een gratis consult is inclusief het technische vooronderzoek. Dit is een oogonderzoek waarin we de minimale vereisten voor een ooglaserbehandeling bij u controleren. Voldoet u daaraan, dan boeken we een medisch vooronderzoek. Dit onderzoek duurt langer, ongeveer 1,5 uur, en kan pas plaatsvinden nadat u enkele weken geen lenzen heeft gedragen (2 weken voor zachte en 4 weken voor harde lenzen). Na het medische vooronderzoek heeft u zekerheid of u in aanmerking komt voor de ooglaserbehandeling en welke u voor uw ogen kunt ondergaan.

Ooglaserbehandeling

Is de uitkomst van het medische vooronderzoek positief, dan kan de ooglaserbehandeling geboekt worden. Op onze locatie in Hoofddorp maken we met u een afspraak voor de behandeling. U verschijnt op de afgesproken dag in onze oogkliniek waarna de behandeling zal plaatsvinden met de meest geavanceerde ooglaserapparatuur. Na de behandeling vindt diezelfde dag nog de eerste nacontrole plaats waarbij we u adviezen omtrent het herstel en de voorgeschreven medicatie geven. Het recept voor de medicatie is al doorgegeven aan uw apotheek. Na deze controle mag u naar huis. We adviseren u wel om u door iemand anders naar huis te laten rijden én om een zonnebril te dragen.

Nazorg en controles

De eerste nacontrole vindt direct na de ooglaserbehandeling plaats. De volgende nacontrole is op de dag na de behandeling. Daarna wordt de volgende nacontrole met u ingepland. Als u wilt kunt u tussendoor contact opnemen om nog eens naar uw ogen te laten kijken. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden. De nazorg vindt plaats door uw oogarts.

Resultaat

Het resultaat van. de ooglaserbehandeling is iets wat veel mensen willen weten. Voorafgaand aan de ooglaserbehandeling is het resultaat redelijk goed te voorspellen. Het hoorvlies wordt tijdens het vooronderzoek goed beoordeeld waardoor wij u goed kunnen informeren. De resultaten van een ooglaserbehandeling zijn blijvend.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met u samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw specifieke visie en verwachtingen.

Vrijblijvend consult

In een consult bekijken we de geschiktheid van uw ogen.

Ooglaserbehandeling

Maak na het consult een afspraak om uw ogen te laseren.

Specialisten

De ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door een oogarts

Uitgebreide nazorg

Maak gebruikt van minstens 7 gratis nacontroles.

Welke methode van ooglaseren past bij u?

In onze kliniek vindt u niet alleen gespecialiseerde oogartsen, wij hebben ook alle hightech apparatuur in huis. Zo kunnen we kwalitatieve ooglaserbehandelingen aanbieden voor de meest voorkomende oogafwijkingen.

Intralasik

Een veilige en 100% mesvrije behandeling? De IntraLasik Femtosecond ooglaserbehandeling is dat.

Lensimplantatie

Heeft u een oog met een dun hoornvlies of een hoge oogafwijking? Dan is wellicht een lensimplantatie wat voor u.

TransPRK

Heeft u een lage sterkte of droge ogen? Dan is de TransPRK ooglaserbehandelinginteressant voor u.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

“Eerst had ik een teleurstelling dat de IntraLasik geen oplossing was voor mijn oogafwijking voor veraf. Na een gesprek tijdens het vooronderzoek ben ik volledig meegenomen in de TransPRK behandeling en dit leek mij het beste alternatief. Ik heb geen moment spijt gehad en het is zo heerlijk om wakker te worden en direct te kunnen zien. Daarnaast is de prijs ook prima in vergelijking met andere klinieken.”

Fleur Vergeer | TransPRK ooglaserbehandeling

Een leven zonder bril

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

Wat een ooglaserbehandeling voor u kan doen

Wist u dat een ooglaserbehandeling niet alleen voor het verbeteren van uw zicht is? Een ooglaserbehandeling bij Dutch Clinic kan voor veel problematiek de oplossing zijn:

Bijziendheid of verziend

Een ooglaserbehandeling kan helpen om uw zicht te corrigeren, waardoor patiënten in de verte scherp kunnen zien zonder bril of contactlenzen.

Staar

Bij sommige gevallen van cataract kan laserchirurgie worden gebruikt om de vertroebelde ooglens te verwijderen en te vervangen door een heldere intraoculaire lens.

Hoornvliesaandoeningen

Ook kunnen ooglaserbehandelingen worden gebruikt om de meeste hoornvliesaandoeningen corrigeren. Het hoornvlies speelt een essentiële rol bij het breken van lichtstralen.

Astigmatisme

Ooglaserbehandelingen kunnen astigmatisme corrigeren, waardoor de onregelmatige kromming van het hoornvlies wordt aangepakt voor helderder zicht.

Presbyopie

Voor patiënten met presbyopie, een veelvoorkomende ouderdomsgerelateerde aandoening, kan ooglaserchirurgie helpen om zowel dichtbij als veraf te kunnen zien zonder bifocale brillen.

Heeft u een andere aandoening?

Heeft u een andere aandoening aan uw ogen? De kans is groot dat wij u kunnen helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.