Skip to content
Facelift bij Dutch Clinic​

Facelift: Natuurlijke verjonging voor uw gezicht

Bij Dutch Clinic begrijpen we dat de tekenen van veroudering invloed kunnen hebben op je zelfvertrouwen. Met een facelift herstellen we de stevigheid en contouren van je gezicht, hals en kaaklijn. Ontdek hoe deze ingreep je een jeugdige uitstraling kan teruggeven. Plan nu een gratis en ontdek de mogelijkheden voor een verfriste uitstraling.

40.000 behandelingen

25 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Uitstekende Beoordelingen 9,6

Wanneer een facelift?

Sommige mensen willen graag mooi oud worden, maar anderen voelen zich ouder dan ze zijn of vinden dat ze er oud uitzien voor hun leeftijd. In de praktijk besluiten meestal mannen en vrouwen tussen de 40 en 70 jaar tot gezichtsverjonging. Zij merken vaak een diepe huidplooi op tussen de mondhoek en de wang – wat sommigen “hamsterwangen” noemen De verslapping kan met de leeftijd ook rond de kaaklijn vrij prominent worden.

Gezichtsbehandelingen zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden, deels omdat ze heel anders zijn dan vroeger. Vroeger was het enige wat een gezichtsbehandeling deed, je huid liften en strakker maken, wat een onrealistische uitstraling gaf. Tegenwoordig doen plastische chirurgen het echter rustig aan door alleen huidweefsel te herstellen, evenals bindweefsel en spierweefsel, wat zorgt voor een ontspannen en natuurlijk uiterlijk.

De mini-facelift is een uitzondering, waarbij alleen de huid wordt gelift. Deze methode tilt het huidweefsel iets op, waardoor het resultaat van deze behandeling natuurlijker wordt.

Video afspelen

Verschillende soorten facelifts

Hieronder staan de verschillende mogelijkheden beschreven inzake gelaatsverjonging. Ontdek welke techniek uw gelaat in een jeugdigere positie kan brengen.

Klassieke

Een klassieke facelift verbetert het uiterlijk van uw voorhoofd, wangen, kaaklijn en hals door losgeraakte of verslapte huid aan te spannen. Dit is de klassieke behandeling zoals de meeste mensen een facelift herkennen.

Bij deze klassieke facelift behandeling maakt de plastisch chirurg eerst een incisie langs de haarlijn voor de oorschelpen. Daarna gaan ze verder achter de oren en in de haarlijn. Vervolgens trekt de behandeld arts de huid, het bindweefsel en de spieren strak voordat hij het teveel aan huid wegsnijdt en de wond dichtnaait voor een strak resultaat van de klassieke behandeling.

MACS

De MACS lift biedt verlichting voor wanneer de wangen verslappen en rimpels rond de neus en mond veroorzaken. Hierbij wordt de kaaklijn vanaf de kaakhoek tot aan de kin gelift, waardoor een jeugdiger uiterlijk ontstaat.

Een kleine snede wordt gemaakt vanaf de bakkebaarden en loopt langs de voorkant van je oor naar je oorlel. Vervolgens maken we de huid los op uw wangen, onder uw kaaklijn en in uw hals. Vervolgens heffen we het bindweefsel of de spieren op met hechtingen voordat we het teveel aan huid wegsnijden. Tenslotte sluiten we de incisie netjes met hechtingen.

Mini facelift

De mini-facelift, ook bekend als de S-lift, is een huidlifttechniek die alleen het huidweefsel op de wangen en de kaaklijn aanpakt. Er wordt geen bindweefsel of spierweefsel gelift zoals bij de MACS-lift, de Eric Auclair facelift of de klassieke liftmethoden. Deze methode is het meest geschikt voor mensen met zeer lichte huidverslapping.

Bij deze procedure maakt de plastisch chirurg een deel van de huid los van het onderliggende weefsel aan weerszijden van het gezicht voor het oor. De resterende huid wordt dan naar het oor toe getrokken en gehecht.

Herstel uw jeugdige uitstraling

Iedereen heeft unieke wensen als het gaat om esthetische ingrepen. Bij Dutch Clinic bieden we op maat gemaakt advies om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Plan nu een gratis intakegesprek en bespreek de mogelijkheden met onze deskundigen.

Nazorg facelift

Onze behandelingen zijn poliklinisch en kunnen onder plaatselijke of algehele verdoving worden uitgevoerd. Na de behandeling wordt een drukverband aangelegd, dat u na 2 dagen zelf mag verwijderen. Onze verpleegkundigen wassen uw haar na de behandeling indien nodig.

Meestal melden mensen dat ze tijdens het slapen een strak gevoel of spanning voelen rond het gezicht in de buurt van hun oorlellen. Het is belangrijk dat u uw hoofd niet te veel beweegt om de hechtingen niet te veel te belasten. Het gevoel van spanning rond uw mond kan het ook moeilijk maken om te eten of uw tanden te poetsen tijdens de eerste week na de operatie. Helaas betekent dit dat u voorlopig moet afzien van hard en taai voedsel zoals hamburgers of harde snoepjes.

Het gevoel in de mond wordt gedurende de week beter verdraagbaar, en eten is minder moeilijk. Houd er ook rekening mee dat gedurende twee weken geen zware activiteiten qua werk is toegestaan. Na vier weken mag u echter weer sporten of andere arbeidsintensieve activiteiten ondernemen

“Ooglidcorrectie bij Dutch Clinic was voor mij een gamechanger. De vermoeidheid en zwaarte rond mijn ogen verdween als sneeuw voor de zon. Het was een investering in mijn welzijn die ik iedereen zou aanbevelen.”

Johan Vermeer | Bovenooglidcorrectie

Onze specialiteit, jouw transformatie

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Persoonlijke behandeling op maat​​

Bij Dutch Clinic bieden we persoonlijke behandelingen op maat, afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

Een gratis vooronderzoek

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.

Waarom Kiezen voor een gratis intakegesprek?

Plan een gratis intakegesprek

Vul onderstaand formulier in en plan vandaag nog uw gratis vooronderzoek bij Dutch Clinic.
Heeft u liever direct contact? Geen probleem! U kunt ook bellen naar: +31 (0)20 214 2033 of mailen naar: info@dutchclinic.com