Skip to content
Over Dutch Clinic

Het Dutch Clinic Team

Ons ervaren team van toegewijde professionals staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar een beter zicht en meer zelfvertrouwen.

Maak kennis met het team van specialisten bij de Dutch Clinic

Hier op de site stellen we ons team van specialisten aan u voor, informeren we u over onze apparatuur en de werkwijze die wij hanteren. Maar wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u ons ook eens persoonlijk wilt leren kennen. Of een vraag zelf aan ons wilt stellen. Dat kan. Maak dan een afspraak voor een consult hier in Hoofddorp. Of neem contact op met een van de medewerkers van onze kliniek. We staan u graag te woord.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

Het team van Dutch Clinic

Bij Dutch Clinic wordt u uitsluitend geholpen door een team met zeer ervaren artsen. Het team bestaat uit oogartsen, optometristen, assistenten en o.a. vaatchirurgen. Om zelf altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zijn onze medewerkers regelmatig in trainingen of opleidingen terug te vinden. 

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij Dutch Clinic begrijpen we dat elke persoon unieke behoeften heeft als het gaat om oogheelkunde. Daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw individuele wensen en doelen. Of u nu verlangt naar een scherper zicht door ooglaseren of een jeugdiger uiterlijk in de vorm van een ooglidcorrectie of injectables. Wij zijn er om u te helpen op uw reis naar zelfverbetering.

Oogheelkunde

Aesthetic

Veiligheid en kwaliteit

Wij gebruiken de meest geavanceerde en nieuwste apparatuur. We investeren in onze medewerkers om ze op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van onze apparatuur. Hiervoor volgen zij trainingen en opleidingen die ze direct toepassen om de kwaliteit van de behandelingen te blijven verbeteren. Voor onze ooglaserbehandelingen maken we gebruik van de Femtosecond Laser – Ziemer Femto LDV Z8, met dit apparaat kunnen we extreem nauwkeurig werken. Daarnaast gebruiken we ook de Schwind 1050rs excimer laser, dit is de snelste laser die op dit moment beschikbaar is in de markt. De apparaten staan allemaal in Hoofddorp waar we ook de behandelingen doen.

Klachtenprocedure

Dutch Clinic streeft ernaar u de best mogelijke zorg en dienstverlening te bieden. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang. Toch kan het gebeuren dat iets niet naar verwachting verloopt. In dat geval horen wij graag van u, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Uw feedback helpt ons onze diensten te verbeteren. We nemen uw klacht serieus en behandelen deze zorgvuldig. Op deze pagina kunt u meer lezen over onze klachtenprocedure.

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.

“Eerst had ik een teleurstelling dat de IntraLasik geen oplossing was voor mijn oogafwijking voor veraf. Na een gesprek tijdens het vooronderzoek ben ik volledig meegenomen in de TransPRK behandeling en dit leek mij het beste alternatief. Ik heb geen moment spijt gehad en het is zo heerlijk om wakker te worden en direct te kunnen zien. Daarnaast is de prijs ook prima in vergelijking met andere klinieken.”

Fleur Vergeer | TransPRK ooglaserbehandeling

Een leven zonder bril

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.