Over ons

Cosmetische behandelingen bij Dutch Clinic in Hoofddorp

Ware schoonheid zit van binnen, maar we maken het wel graag zichtbaar. Bij de Dutch Clinic in Hoofddorp helpen we u daarbij. Met cosmetische behandelingen door deskundige specialisten. Van het eerste consult tot en met de laatste nacontrole kunt u bij ons rekenen op kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Kiest u voor een behandeling bij de Dutch Clinic, dan kiest u voor:

  • Deskundige specialisten
  • Korte wachtlijsten
  • Kwaliteit en zorgvuldigheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Nieuwste behandelmethodes met state-of-the-art apparatuur

De behandelingen

Van huidaandoeningen en oogcorrecties tot spataderbehandelingen of haartransplantaties, u kunt voor tal van cosmetische behandelingen bij ons terecht. Daarbij kijken we altijd naar wat bij u en uw situatie past zodat de behandeling zelf zo snel mogelijk het gewenste resultaat bereikt.

Excellente kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid

In onze kleinschalige kliniek ervaart u naast de vanzelfsprekende service en excellente kwaliteit ook een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. Vanaf het eerste bezoek tot de laatste nacontrole staat uw eigen specialist voor u klaar. En natuurlijk elk ander lid van ons deskundige team. Samen bieden wij u persoonlijke begeleiding en staan garant voor de beste cosmetische behandeling aan uw huid, ogen, haar of voor spataderen.

Gratis voor de deur parkeren

Hier in Hoofddorp kunt u bij de Dutch Clinic eenvoudig én gratis voor de deur parkeren. We zijn makkelijk te bereiken vanuit Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Heemstede en andere regio’s. Vanzelfsprekend is uw privacy hier gewaarborgd. We ontvangen u in onze sfeervolle ruimte die direct aansluit op de behandelkamers.

Vrijblijvend advies bij uw eerste afspraak

Een cosmetische behandeling is altijd een serieuze ingreep. Maak daarom ook een bewuste keuze en kom eerst langs voor een vrijblijvende kennismaking op onze kliniek in Hoofddorp. U kunt dan al uw vragen stellen en een advies van een van onze specialisten krijgen. Maak nu uw eerste afspraak en we bespreken graag met u welke mogelijkheden er zijn.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com