Logo Dutch Clinic

Ons Team

Maak kennis met het team van specialisten bij de Dutch Clinic

Hier op de site stellen we ons team van specialisten aan u voor, informeren we u over onze apparatuur en de werkwijze die wij hanteren. Maar wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u ons ook eens persoonlijk wilt leren kennen. Of een vraag zelf aan ons wilt stellen. Dat kan. Maak dan een afspraak voor een consult hier in Hoofddorp. Of neem contact op met een van de medewerkers van onze kliniek. We staan u graag te woord.

De specialisten van Dutch Clinic

Bij Dutch Clinic wordt u uitsluitend geholpen door een team met zeer ervaren artsen. Het team bestaat uit oogartsen, optometristen, assistenten en o.a. vaatchirurgen. Om zelf altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zijn onze medewerkers regelmatig in trainingen of opleidingen terug te vinden. Hier leren zij de nieuwste en modernste technologieën om de onderzoeken en behandeling voor u zo goed mogelijk te laten verlopen. Met deze ontwikkelingen blijven wij continu investeren om het beste resultaat voor onze patiënten te behalen.

Deniz Akdogan

Cosmetisch arts KNMG, medisch adviseur

Specialiteit:

ooglidcorrecties, haartransplantaties en Injectables

Randolph van Eps

Vaatchirurg

Specialiteit:

spataderbehandeling

Kim Stootman

Verpleegkundige en OK assistent

Eva Schuls

Verpleegkundige

Vacatures

Wordt jij onze nieuwe collega?

Bekijk vacatures

Onze specialisten

  • Drs D. Akdogan (cosmetisch arts KNMG)
  • Dr R.G.S. van Eps (vaatchirurg en medisch directeur)
  • Dr V. Georgopoulos (oogarts)
  • E. Schuls (verpleegkundige en i.o TOA oogheelkunde)
  • K. Stootman (verpleegkundige)

Veiligheid en kwaliteit

Wij gebruiken de meest geavanceerde en nieuwste apparatuur. We investeren in onze medewerkers om ze op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van onze apparatuur. Hiervoor volgen zij trainingen en opleiding die ze direct toepassen om de kwaliteit van de behandelingen te blijven verbeteren. Voor onze ooglaserbehandelingen maken we gebruik van de Femtosecond Laser – Ziemer Femto LDV Z8, met dit apparaat kunnen we extreem nauwkeurig werken. Daarnaast gebruiken we ook de Schwind 750 S excimer laser, dit is de snelste laser die op dit moment beschikbaar is in de markt. De apparaten staan allemaal in Hoofddorp waar we ook de behandelingen doen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com