Skip to content
Ervaringen

Ooglidcorrectie ervaringen

Bent u op zoek naar ooglidcorrectie ervaringen? Op deze pagina vind je reviews van cliënten die een bovenooglidcorrectie of een onderooglidcorrectie hebben ondergaan in onze kliniek.

Door deze ervaringen te lezen krijgt u een goed beeld wat u van de ooglidcorrectie-behandeling kunt verwachten en hoe onze cliënten onze dienstverlening hebben ervaren.

Positieve en negatieve ooglidcorrectie ervaringen

Online vindt en leest u zowel positieve als negatieve ervaringsverhalen. Hoewel het aantrekkelijk lijkt om alleen de positieve meningen te lezen, kunt u ook uw voordeel doen met de negatieve meningen. Wat is er tegengevallen aan de ingreep? Bij welke kliniek heeft de ooglidcorrectie plaatsgevonden? Wie was de behandelend chirurg?

Interessante vragen waar u vaak onverwachte antwoorden op vindt. Zo is het niet altijd vanzelfsprekend dat de duurste behandeling het beste resultaat oplevert en hoeft een relatief betaalbare ooglidcorrectie niet in te boeten op kwaliteit.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

Waar vindt u ooglidcorrectie ervaringen?

Klinieken, ziekenhuizen en behandelend chirurgen beschikken vaak over een website waar klantwaarderingen gepubliceerd worden. Daarnaast vindt u ervaringsverhalen over ooglidcorrecties en andere cosmetische ingrepen op verschillende plaatsen. Lifestyle magazines, glossy’s, tijdschriften en online magazines besteden op uiteenlopende manier aandacht aan de ooglidcorrectie.

Ook zijn er online fora beschikbaar waar vragen gesteld worden over cosmetische behandelingen en waar meningen over klinieken en artsen gedeeld worden. Het merendeel van de ervaringen die u leest zijn onafhankelijk, toch worden er ook regelmatig advertorials geplaatst namens een behandelend kliniek waarin een positieve ervaring wordt omschreven.

Ervaringen ooglidcorrectie

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met jou samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw specifieke visie en verwachtingen.

Wat een prachtige kliniek, super eerlijke artsen. Ik ben zelf geholpen door dr Deniz akdogan en het is een hele mooie resultaat geworden. Hij werkt met een prachtige techniek waar veel artsen wat van kunnen leren!!

Hanae Ettaibi | Ooglidcorrectie

Geweldig ooglidcorrectie. De juiste hoeveelheid weggehaald. Kan mijn ogen weer open in de wereld staren. Geweldige vriendelijke mensen. Korte wachttijd of helemaal niet geweldig geholpen ook de nazorg bedank dutch clinic!

Marlene van Winden | Bovenooglidcorrectie

Kosten ooglidcorrectie

Ooglidcorrecties worden niet altijd vergoed. Enkel ingrepen die medisch noodzakelijk zijn, komen voor vergoeding in aanmerking. Lees hier meer over de ooglidcorrectie kosten, de nazorg en controles zijn gratis.

Snel en effectief
Uitmuntend resultaat

Bovenooglid

  • Beide ogen € 899,-
  • Incl creme Gratis
  • Nacontroles Gratis

Onderooglid

  • Beide ogen* Vanaf € 1.499,-
  • Incl creme Gratis
  • Nacontroles Gratis

Beide oogleden

  • Boven&onder* Vanaf € 2.299,-
  • Incl creme Gratis
  • Nacontroles Gratis

*Meerprijs voor canthopexie en vet repositie.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhoudt

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om oogheelkundige zorg.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Wij hebben op het gebied van ooglaseren en ooglidcorrecties al ruim 25 jaar ervaring.

Vakkundig en ervaren artsen

Voor alle oogheelkunde bent u bij Dutch Clinic in Hoofddorp aan het juiste adres.

Altijd een gratis consult

Tijdens een gratis consult bekijken we graag de mogelijkheden voor een behandeling.

Veel gestelde vragen ervaringen ooglidcorrectie

Het lezen van de ervaring van anderen is interessant omdat u op eenvoudige manier meer te weten komt over behandelend artsen, het verloop van een ooglidcorrectie en de resultaten die bereikt worden. Uit de verhalen van anderen kunt u ook opmaken waar u rekening mee moet houden na de ingreep en hoe u de kans op complicaties kunt verkleinen.
Dat hangt ervan af waar u de ervaringen leest. Vaak zijn de ervaringen die vermeld worden op de websites van behandelaars uitsluitend positief. Wilt u ook negatieve ervaringen lezen, dan vindt u deze sneller op een forum of ander discussie platform. Aan de manier waarop iets is geschreven kan vaak worden opgemaakt of het een echte ervaring is.
Het merendeel van de mensen die de ingreep ondergaat, zegt achteraf dat de behandeling is meegevallen. Pijn wordt niet ervaren en het herstel verloopt in de meeste gevallen vlot en zonder problemen. Een enkele keer is iemand teleurgesteld in het resultaat en/of is het resultaat asymmetrisch waarna een extra ingreep noodzakelijk is.
Houd uzelf te allen tijde voor dat de mening van een ander niet overeen hoeft te komen met uw mening. Een mening is iets persoonlijks. Wordt de kliniek of arts van uw voorkeur negatief beoordeelt, dan is dat geen reden om niet naar een consult te gaan. Het consult stelt u in staat om zelf met iemand kennis te maken en te ervaren hoe een informatief gesprek verloopt. Vertrouw bij het maken van een keuze op uw eigen gevoel en intuïtie en staar uzelf niet blind op de mening of ervaring van anderen.
Nee, u krijgt daarvoor geen korting. U helpt met uw ervaring andere mensen die twijfelen of ze een ooglidcorrectie zullen laten toepassen, daarbij wijst op de mogelijkheden en resultaten die de ingreep heeft.