Skip to content
Over Dutch Clinic

Onze klinieken

Met trots heten we u welkom bij onze twee state-of-the-art klinieken in Nederland, gevestigd in Hoofddorp en Lelystad. Bij Dutch Clinic hebben we ons toegewijd aan het bieden van hoogwaardige oogheelkundige en chirurgie.

Kliniek Hoofddorp

Hoofdweg 848A,

2132 MC

Onze kliniek in Hoofddorp is het hoofdkantoor van Dutch Clinic. Hier kunt u terecht voor oogheelkunde en chirurgie. In Hoofddorp worden wij onder andere de volgende behandelingen uit:

  • Ooglaseren
  • Lensimplantaties
  • Ooglidcorrecties
  • Facelifts

Aan de hand van een medisch vooronderzoek bekijken we wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van oogheelkunde en /of chirurgie.

Kliniek Lelystad

Zilverparkkade 3,
8232 WJ Lelystad

In onze kliniek in Lelystad komt u terecht in een echte the-state-of-art kliniek. We ontvangen u graag om te kijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van ooglidcorrecties. 

De kliniek ligt tegenover het station en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij Dutch Clinic begrijpen we dat elke persoon unieke behoeften heeft als het gaat om oogheelkunde. Daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw individuele wensen en doelen. Of u nu verlangt naar een scherper zicht door ooglaseren of een jeugdiger uiterlijk in de vorm van een ooglidcorrectie. Wij zijn er om u te helpen op uw reis naar zelfverbetering.

Oogheelkunde

Aesthetic

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan u voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om uw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken