Onze ooglaserapparatuur

Beste zorg met meest moderne ooglaserapparatuur

In onze oogkliniek worden uw ogen uitsluitend gelaserd met de meest moderne en geavanceerde ooglaserapparatuur die bediend worden door onze ervaren oogartsen. Zodat u zeker weet dat voor, tijdens en na de ooglaserbehandeling uw ogen aan de beste zorg zijn toevertrouwd.

Schwind 750 S Excimer laser met Smartpulse en Ziemer Z8 Femtosecond laser

Schwind 750 S Excimer laser met Smartpulse en Ziemer Z8 Femtosecond laser zijn de meest nauwkeurige en snelste ooglaser apparatuur van dit moment. Daarbij is het ook de meest veilige methode. Met de Schwind 750 S is het mogelijk om No Touch treatment uit te voeren. De behandeling is van begin tot eind volledig computergestuurd waardoor uw ogen met microscopische precisie worden gelaserd.

Eyetracker voor veilig ooglaseren

De ooglasers zijn voorzien van een eyetracker. Omdat behandelingen aan ogen toch vaak spannend zijn voor de cliënt, maakt het oog tijdens een ooglaserbehandeling wel eens onverwachte bewegingen. Zodra de bewegingsuitslag te groot is, geeft de eyetracker dit door aan de laser. De laser stopt totdat het oog weer rustig genoeg is om veilig verder te behandelen.

Voordelen Femtosecond ooglaser

Ooglaseren met de Femtosecond ooglaser biedt heel veel voordelen zoals:

  • Nauwkeurig dankzij de microscopische precisie waarmee de laser werkt
  • Veiliger omdat er niet wordt gesneden
  • Kortst mogelijke herstelperiode
  • Pijnvrije behandeling
  • Ook geschikt voor ogen met een hogere min- of plussterkte
  • Betaalbaar

Ooglaser-expert

De Femtosecond ooglaser is in Nederland geïntroduceerd door Drs. Rolf Zandbergen. Deze oogarts is ook een van onze oogartsen. Met meer dan 10.000 ooglaserbehandelingen is hij een van de meest ervaren oogartsen én expert in het gebruik van deze ooglaser. Bij de Dutch Clinic bent u er dus zeker van dat uw ogen alleen door de beste apparatuur én de beste oogartsen behandeld worden.

Persoonlijk advies over ooglaseren?

Informatie over ooglaserapparatuur zegt u misschien niet zoveel als een persoonlijke toelichting. Daarom bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen of een gratis consult bij een van onze oogartsen in Hoofddorp te boeken.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.