Ooglaserbehandelingen

Snelle, nauwkeurige en veilige ooglaserbehandelingen

Ooglaserbehandelingen moeten vanzelfsprekend veilig zijn en een goed resultaat bieden. Daarom werken wij met de meest geavanceerde hightech apparatuur en oogartsen die gerenommeerd zijn in binnen- en buitenland. Zo kunnen we u ooglaserbehandelingen garanderen die snel, uiterst nauwkeurig en heel veilig zijn.

Wat zijn de voordelen van een ooglaserbehandeling bij Dutch Clinic?

  • Wij voeren jaarlijks meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen uit.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met deze behandeling.
  • De modernste apparatuur en de mooiste resultaten.
  • Persoonlijke aandacht en professionele nazorg.
  • De beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland.
  • Altijd snel en eenvoudig een vrijblijvend consult in te plannen via het contactformulier.

Medisch vooronderzoek

Geen een oog is gelijk. Vandaar dat wij verschillende ooglaserbehandelingen aanbieden. Natuurlijk hoeft u niet zelf te bepalen hoe u uw ogen laat laseren, dat doen wij voor u. Tijdens een gratis consult krijgt u een vooronderzoek waarna u bij geschiktheid het medische vooronderzoek kunt ondergaan. In dat onderzoek worden uw ogen onderzocht op hun geschiktheid voor ooglaseren en welke behandeling we dan kunnen adviseren. Na het medische vooronderzoek krijgt u ook direct de uitslag.

Zicht op resultaat

Een ooglaserbehandeling is een medische ingreep. Daarom hanteren wij strenge criteria en voeren we een zorgvuldig medisch vooronderzoek voorafgaand aan het ooglaseren. Maar in tegenstelling tot de meeste andere ingrepen kunnen wij u al wel vooraf vertellen welk resultaat de ooglaserbehandeling per oog zal boeken. Zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent.

Uw eigen oogarts

In onze oogkliniek werken ervaren oogartsen die u vanaf het eerste vooronderzoek tot de laatste nacontrole zullen bijstaan. Zo heeft u met uw eigen oogarts de beste persoonlijke begeleiding en behandeling die u zich voor uw ogen kunt wensen.

De ooglaserbehandelingen bij Dutch Clinic in Hoofddorp

In de Dutch Clinic in Hoofddorp kunt u terecht voor verschillende ooglaserbehandelingen zoals:

En natuurlijk voorzien wij ook in nauwkeurige nazorg na elke behandeling met ooglaseren.

*) De operaties voor lensimplantaten vinden niet in onze oogkliniek in Hoofddorp plaats maar bij een oogkliniek waar wij nauw mee samenwerken. Het medische vooronderzoek hiervoor vindt wel gewoon in onze oogkliniek plaats.

Contact met de Dutch Clinic

Wilt u meer weten over de ooglaserbehandelingen die wij in de Dutch Clinic aanbieden? Neem dan contact met ons op of boek een gratis consult met daarin het eerste vooronderzoek.