Ooglaseren

Voor een uitstekende ervaring en excellent resultaat in ooglaseren gaat u naar de Dutch Clinic in Hoofddorp. Hier vindt u de meest ervaren oogartsen in Nederland die samen al meer dan 100.000 behandelingen hebben uitgevoerd. Onder meer dankzij hun nationale en internationale expertise en het gebruik van de meest hightech ooglaserapparatuur waarmee we in onze kliniek werken, zijn de ingrepen bij de Dutch Clinic zeer doeltreffend.

Wat zijn de voordelen van ooglaseren bij Dutch Clinic?

  • Wij voeren jaarlijks meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen uit.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met deze behandeling.
  • De modernste apparatuur en de mooiste resultaten.
  • Persoonlijke aandacht en professionele nazorg.
  • De beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland.
  • Altijd snel en eenvoudig een vrijblijvend consult in te plannen via het contactformulier.

Persoonlijke aanpak

Ooglaseren is voor veel mensen een grote stap. Daarom hechten onze artsen veel waarde aan persoonlijke benadering. Tijdens een vooronderzoek zal elke situatie met de hoogst mogelijke aandacht beoordeeld worden. Zo kunnen we goed beoordelen welke ooglaserbehandeling het best bij uw situatie past. Ook na de ingreep zorgen onze artsen voor de best mogelijke nazorg. Want tijdens het gehele traject van het ooglaseren staat u als onze patiënt centraal!

Verschillende soorten ooglaseren

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk op het gebied van ooglaseren. In de Dutch Clinic bieden we een aantal bewezen behandelmethodes aan. Doordat we verschillende soorten ooglaseren aanbieden, kunt u bijna altijd bij ons terecht. Vanzelfsprekend gebeurt dit uitsluitend na een consult en onderzoek bij een specialist.

Ooglaserbehandelingen

Bij de Dutch Clinic worden de volgende behandelingen in ooglaseren aangeboden:

Afspraak voor medisch vooronderzoek?

Wilt u advies of een persoonlijk consult om erachter te komen of ooglaseren ook voor uw ogen een geschikte optie is? Maak dan een afspraak voor een medisch vooronderzoek in onze oogkliniek in Hoofddorp.