Skip to content

In een wereld waarin brillen en lenzen lange tijd de enige oplossingen leken voor refractie-afwijkingen, is het al een tijdje mogelijk om door middel van refractie chirurgie uw ogen te laseren. Steeds meer mensen kiezen ervoor om de wereld vanuit een scherper perspectief te bekijken, zonder afhankelijk te zijn van correctieve brillen of lenzen. Een belangrijke reden hiervoor is het snelle herstel, maar ook de vlotte behandeling.

Weg met de bril of lenzen

Hoewel brillen in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn, ervaren velen hun beperkingen, vooral mensen met een actieve levensstijl. Onze oogartsen begrijpen deze behoefte aan vrijheid en biedt jaarlijks duizenden mensen de mogelijkheid om afscheid te nemen van hun bril en contactlenzen.

Snel en effectief

Met de ooglaserbehandeling IntraLasik kunnen refractie-afwijkingen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme in slechts 30 seconden per oog worden gecorrigeerd. Wij bieden een breed scala aan behandelingsopties, zodat elke patiënt de meest geschikte methode voor hun unieke ogen kan vinden.

Kies voor vrijheid

Het proces begint met een grondig vooronderzoek om de beste behandelmethode te bepalen voor jouw ogen. DutchClinic begeleidt patiënten door het hele proces, van voorbereiding tot nazorg, om eventuele angsten weg te nemen en vertrouwen te geven in de behandeling.

Veilig ooglaseren

De meest toegepaste ooglaserbehandeling bij DutchClinic is IntraLasik, een bewezen veilige en meestal pijnloze procedure met een snelle hersteltijd. Deze methode biedt patiënten snel hersteld zicht en minimale ongemakken. DutchClinic maakt alleen gebruik van bewezen technieken met een hoog veiligheidsniveau en cliënttevredenheid.

De IntraLasik methode is een moderne manier van ooglaseren en met de wavefront is het ook nog eens mogelijk om de behandeling specifiek op uw ogen af te stemmen. Echt een gepersonaliseerde ooglaserbehandeling.

Veilig ooglaseren

Ons doel is om mensen te helpen een leven vol zicht en vrijheid te leiden, zonder de beperkingen van brillen of lenzen. Met geavanceerde ooglaserbehandelingen en een toegewijd team van professionals bieden we elke patiënt de kans op een heldere, brilvrije toekomst. Ervaar zelf de vrijheid van een scherper perspectief met DutchClinic en maak een afspraak voor een vrijblijvend ooglaser vooronderzoek.