Skip to content
Ooglaseren tussen de 40 en 50-jaar

Ooglaseren tussen de 40 en 50-jaar

Als u tot deze leeftijdsgroep behoort en wilt genieten van de vrijheid om de wereld zonder bril of contactlenzen te verkennen, dan is ooglaseren misschien precies wat u nodig heeft.

Ooglaseren zonder leesklachten

U bent tussen de 40 en 50 jaar
Scherp zien zonder hulpmiddelen
U wilt leven zonder bril of lenzen

Het hebben van scherp en helder zicht is van onschatbare waarde, vooral voor mensen tussen de 40 en 50 jaar die een actieve en dynamische levensstijl leiden. Voor velen van hen kan het dragen van bril of contactlenzen een beperking zijn die hen ervan weerhoudt om volledig van het leven te genieten. Ooglaserbehandelingen bieden een uitstekende oplossing om deze beperkingen weg te nemen en de vrijheid van scherp zicht te omarmen.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

Mogelijkheden ooglaseren tussen 40 en 50 jaar

In onze kliniek vindt u niet alleen gespecialiseerde oogartsen, wij hebben ook alle hightech apparatuur in huis. Zo kunnen we kwalitatieve ooglaserbehandelingen aanbieden voor de meest voorkomende oogafwijkingen.

Intralasik

Een veilige en 100% mesvrije behandeling? De IntraLasik Femtosecond ooglaserbehandeling is dat.

Lensimplantatie

Rond uw 50ste is een lensimplantatie wellicht de oplossing voor uw situatie, een voorzetlens of vervanglens.

TransPRK

Heeft u een lage sterkte of droge ogen? Dan is de TransPRK ooglaserbehandelinginteressant voor u.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met jou samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw specifieke visie en verwachtingen.

Vrijblijvend consult

In een consult bekijken we de geschiktheid van uw ogen.

Ooglaserbehandeling

Maak na het consult een afspraak om uw ogen te laseren.

Specialisten

De ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door een oogarts

Uitgebreide nazorg

Maak gebruikt van minstens 7 gratis nacontroles.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

“Eerst had ik een teleurstelling dat de IntraLasik geen oplossing was voor mijn oogafwijking voor veraf. Na een gesprek tijdens het vooronderzoek ben ik volledig meegenomen in de TransPRK behandeling en dit leek mij het beste alternatief. Ik heb geen moment spijt gehad en het is zo heerlijk om wakker te worden en direct te kunnen zien. Daarnaast is de prijs ook prima in vergelijking met andere klinieken.”

Fleur Vergeer | TransPRK ooglaserbehandeling

Een leven zonder bril

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

Wat een behandeling betekent meer dan alleen scherp zicht

Ooglaserbehandelingen hebben voor mensen onder de 40 jaar tal van voordelen en kunnen een aanzienlijke verbetering van de levenskwaliteit opleveren.

Vrijheid van visuele beperkingen

Een van de meest directe voordelen van ooglaserbehandelingen voor jongere volwassenen is de vrijheid om scherp te zien zonder afhankelijk te zijn van bril of contactlenzen. Dit betekent dat u geen zorgen meer hoeft te maken over het verliezen van uw bril of het onderhouden van contactlenzen. Het is een gevoel van bevrijding dat u toelaat om spontaner en zelfverzekerder te zijn in alles wat u doet.

Actieve levensstijl

Voor mensen die graag actief zijn, zoals sporters, biedt ooglaseren aanzienlijke voordelen. Geen bril die kan beslaan of afvallen tijdens het sporten, en geen zorgen over ongemakkelijke contactlenzen. U kunt vol vertrouwen deelnemen aan uw favoriete activiteiten, of dat nu hardlopen, zwemmen, of avontuurlijke sporten zijn.

Cosmetische voordelen

Ooglaseren kan niet alleen uw zicht verbeteren, maar ook bijdragen aan een verjongd uiterlijk. Het verwijderen van een bril of contactlenzen kan uw ogen groter en helderder doen lijken, wat esthetisch aantrekkelijk kan zijn en het zelfvertrouwen kan vergroten.

Verbeterde levenskwaliteit

Over het algemeen draagt het wegnemen van visuele beperkingen bij aan een algehele verbetering van de levenskwaliteit. U kunt meer genieten van dagelijkse activiteiten, uw werk, reizen en sociale interacties zonder de beperkingen van brillen of lenzen.

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.