Skip to content
Onder 40 jaar zónder leesklachten

Ooglaseren onder de 40

Als u tot deze leeftijdsgroep behoort en wilt genieten van de vrijheid om de wereld zonder bril of contactlenzen te verkennen, dan is ooglaseren misschien precies wat u nodig heeft.

Scherp zicht zonder hulpmiddelen

U bent 40 jaar of jonger
U heeft geen leesklachten
U wilt leven zonder bril of lenzen

Het hebben van scherp en helder zicht is van onschatbare waarde, vooral voor mensen onder de 40 jaar die een actieve en dynamische levensstijl leiden. Voor velen van hen kan het dragen van bril of contactlenzen een beperking zijn die hen ervan weerhoudt om volledig van het leven te genieten. Uw ogen laseren kan de oplossing bieden om deze beperkingen weg te nemen en de vrijheid van scherp zicht te omarmen.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

Welke mogelijkheden zijn er voor uw 40ste?

In onze kliniek vindt u niet alleen gespecialiseerde oogartsen, wij hebben ook alle hightech apparatuur in huis. Zo kunnen we kwalitatieve ooglaserbehandelingen aanbieden voor de meest voorkomende oogafwijkingen.

Intralasik

Een veilige en 100% mesvrije behandeling? De IntraLasik Femtosecond ooglaserbehandeling is dat.

Lensimplantatie

Heeft u een oog met een dun hoornvlies of een hoge oogafwijking? Dan is wellicht een lensimplantatie wat voor u.

TransPRK

Heeft u een lage sterkte of droge ogen? Dan is de TransPRK ooglaserbehandelinginteressant voor u.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met jou samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw specifieke visie en verwachtingen.

Vrijblijvend consult

In een consult bekijken we de geschiktheid van uw ogen.

Ooglaserbehandeling

Maak na het consult een afspraak om uw ogen te laseren.

Specialisten

De ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door een oogarts

Uitgebreide nazorg

Maak gebruikt van minstens 7 gratis nacontroles.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

“Na jarenlang afhankelijk te zijn geweest van mijn bril, besloot ik eindelijk de stap te zetten naar een ooglaserbehandeling. De beslissing heeft mijn leven veranderd! Het gevoel van vrijheid is onbetaalbaar. De deskundigheid van het team bij Dutch Clinic was indrukwekkend. Dankzij hen kan ik nu weer genieten van de kleine dingen in het leven zonder me zorgen te maken over mijn bril.”

Twan Vergeer | Intralasik ooglaserbehandeling

Een leven zonder bril

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

Wat een behandeling betekent meer dan alleen scherp zicht

Ooglaserbehandelingen hebben voor mensen onder de 40 jaar tal van voordelen en kunnen een aanzienlijke verbetering van de levenskwaliteit opleveren.

Vrijheid van visuele beperkingen

Een van de meest directe voordelen van ooglaserbehandelingen voor jongere volwassenen is de vrijheid om scherp te zien zonder afhankelijk te zijn van bril of contactlenzen. Dit betekent dat u geen zorgen meer hoeft te maken over het verliezen van uw bril of het onderhouden van contactlenzen. Het is een gevoel van bevrijding dat u toelaat om spontaner en zelfverzekerder te zijn in alles wat u doet.

Actieve levensstijl

Voor mensen die graag actief zijn, zoals sporters, biedt ooglaseren aanzienlijke voordelen. Geen bril die kan beslaan of afvallen tijdens het sporten, en geen zorgen over ongemakkelijke contactlenzen. U kunt vol vertrouwen deelnemen aan uw favoriete activiteiten, of dat nu hardlopen, zwemmen, of avontuurlijke sporten zijn.

Cosmetische voordelen

Ooglaseren kan niet alleen uw zicht verbeteren, maar ook bijdragen aan een verjongd uiterlijk. Het verwijderen van een bril of contactlenzen kan uw ogen groter en helderder doen lijken, wat esthetisch aantrekkelijk kan zijn en het zelfvertrouwen kan vergroten.

Verbeterde levenskwaliteit

Over het algemeen draagt het wegnemen van visuele beperkingen bij aan een algehele verbetering van de levenskwaliteit. U kunt meer genieten van dagelijkse activiteiten, uw werk, reizen en sociale interacties zonder de beperkingen van brillen of lenzen.

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.