Skip to content

Het nemen van de beslissing voor een ooglaserbehandeling kan gepaard gaan met bezorgdheid en vragen. Bij DutchClinic begrijpen we dat maar al te goed. Met al onze succesvolle ooglaserbehandeling, door ons ervaren en goed opgeleide team, willen we u verzekeren dat u in goede handen bent op uw reis naar een leven zonder bril of contactlenzen.

Veiligheid staat op 1

Bij onze kliniek staat veiligheid voorop. We hanteren strikte veiligheidsmaatregelen, een voorbeeld daarvan is dat wij niet zomaar iedereen behandelen,  één op de vijf patiënten wordt tijdens het vooronderzoek afgekeurd. Daarnaast bieden we behandelingen op maat aan op basis van uitgebreide metingen en onderzoeken. Indien nodig kan onze arts adviseren om een paar jaar te wachten met een corrigerende behandeling om de stabiliteit van het gezichtsvermogen te waarborgen.

Kwaliteitsgarantie

Met onze unieke zichtgarantie, inclusief nacontroles, medicatie en aanvullende behandelingen indien nodig, streven we naar de hoogste standaarden in de industrie. DutchClinic hanteert een geavanceerd kwaliteitssysteem dat continu onze resultaten verbetert en ervoor zorgt dat onze artsen en kwaliteitsmedewerkers internationaal worden erkend en uitgenodigd om te spreken op toonaangevende congressen en conferenties.

Bijwerkingen ooglaseren

Hoewel ernstige complicaties zeer zeldzaam zijn, informeren we grondig over mogelijke bijwerkingen zoals tijdelijk droge ogen, veranderingen in nachtzicht en halo-effecten rond lichten in het donker. Met passende nazorg kunnen de risico’s tot een minimum worden beperkt, en onze deskundige artsen staan klaar om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden.

U bent uniek

Bij DutchClinic begrijpen we dat elke patiënt uniek is. We zorgen er altijd voor dat realistische verwachtingen worden gesteld op basis van individuele visuele beperkingen en oogcondities. Onze consistent hoge niveaus van klanttevredenheid zijn te vinden op platforms zoals Trustpilot, waar patiënten hun positieve ervaringen delen.

Kies voor de toekomst

DutchClinic biedt uitgebreide ervaring en zet zich in voor veilige en succesvolle manier van ooglaseren. Weeg de voordelen van een leven zonder bril en lenzen zorgvuldig af tegen minimale risico’s. Elk jaar vertrouwen duizenden klanten op DutchClinic voor hun ooglaserbehandeling, en zoals velen zeggen: “Ik heb enkel spijt dat ik het niet eerder heb gedaan.”