Ooglaseren reviews

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Bent u op zoek naar ooglaseren reviews? Een groot aantal bril- en lensdragers is het gebruik van bril of lenzen op een bepaald moment zat. Met een ooglaserbehandeling wordt een sterkteafwijking zo gecorrigeerd dat u zonder bril of lenzen in de verte en dichtbij scherp ziet. Het aantal mensen dat ooglaseren overweegt kent een stijgende lijn. Wanneer u een ooglaserbehandeling dan wilt u daar zoveel mogelijk over te weten komen en laat u zich door een of meerdere oogartsen voorlichten. Maar hoe zit het met ooglaser ervaring of ooglaseren reviews? Van de duizenden mensen die jaarlijks hun ogen laat laseren, is er een gedeelte dat hun ervaring online deelt.

Ooglaseren reviews.

Ooglaseren reviews.

Ooglaseren reviews delen

Online zijn verschillende actuele websites waar ervaringen worden gedeeld. Dit zijn niet alleen ervaringen met de ooglaserbehandeling, maar diverse cosmetische en medische ingrepen worden besproken en beoordeelt. Leest u ooglaser reviews om uzelf voor te bereiden op een laserbehandeling? Niet iedere review biedt meerwaarde of bevat waardevolle informatie waar u wat aan heeft. Let dan bij het lezen van de ervaringen op een aantal punten:

  • Waar heeft de behandeling plaatsgevonden?
  • \Hoe is de ervaring van de oogarts?
  • Welke ooglasertechniek is toegepast?
  • Wat was de sterkteafwijking of cilinder die is gecorrigeerd?
  • Hoe heeft iemand de ooglaserbehandeling ervaren?
  • Hoe lang heeft het geduurd voordat het zicht scherp en stabiel was?
  • Hoeveel nacontroles heeft iemand gehad?
  • Hoe is de nazorg geregeld?
  • Hoe is het eindresultaat?

Op basis van de ervaring van anderen, kunt u een voorkeur hebben voor een kliniek of ziekenhuis waar de ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd. Wilt u zelf ervaren hoe een consult verloopt of dat u zich vertrouwt voelt bij een behandelend oogarts? Maak dan een afspraak voor een technisch vooronderzoek of intakegesprek.

Reviews vergelijken

Reviews kunnen op verschillende manieren bekeken, gelezen en vergeleken worden. Waarom leest u ooglaseren reviews? Om meer te lezen over het verloop van de behandeling? Om meer te weten te komen over klinieken die de ingreep uitvoeren? Wilt u de ervaring van iemand vergelijken met uw eigen situatie? Bij het vergelijken van ervaringen of reviews is het voor een objectief overzicht belangrijk om dezelfde uitgangspunten te vergelijken. Het vergelijken van reviews is nagenoeg onmogelijk. Een review geeft de mening of ervaring van iemand weer. De manier waarop u een gelijkwaardige behandeling ervaart zal anders zijn. Iedereen heeft een persoonlijke mening over een ooglaserbehandeling, een kliniek en/of een oogarts. Kijk bij het zoeken naar reviews niet alleen naar positieve meningen. Probeer zeker ook een aantal negatieve ervaringsverhalen te lezen. U kunt hier zeker uw voordeel mee doen. Waarom is iemand teleurgesteld? Is het behandeltraject tegengevallen of is er sprake van een teleurstellend resultaat? Naast de verschillende review sites, kunt u ook op de website van klinieken en ziekenhuizen ervaringen lezen van mannen en vrouwen die een ooglaserbehandeling hebben laten toepassen. Deze persoonlijke reviews geven goed aan waarom iemand tevreden is en hoe de behandeling is verlopen. Lees waarom iemand voor een bepaalde kliniek of oogarts heeft gekozen.

Persoonlijk kennismaken

Een mening is en blijft een mening. Voor verschillende cosmetische behandelingen wordt geadviseerd om bij een aantal behandelaars kennis te maken. Niet omdat de behandelingen bij een kliniek van uw voorkeur niet goed zouden zijn, maar om persoonlijk de werkwijze van een kliniek of arts te ervaren. Waar de een zich welkom en begrepen voelt bij een arts, kunt u na een consult een volledig andere mening hebben. Een ooglaserbehandeling is een spannende en ingrijpende gebeurtenis. Het laten corrigeren van uw zicht is eng, want wat als het misgaat? Om uzelf te kunnen ontspannen is vertrouwen in de behandelend arts en de geavanceerde laserapparatuur van belang. De ingreep wordt met plaatselijke verdovingen toegepast en u maakt de ooglaserbehandeling bewust mee. Pijnlijk is het laseren niet, u kunt een zekere druk op het oog ervaren. De ooglaserbehandeling duurt niet langer dan een aantal minuten en u kunt de kliniek enige tijd later verlaten. Voordat u de kliniek verlaat, worden uw ogen door de arts gecontroleerd.

Technisch en medisch vooronderzoek

Heeft u na het lezen van ooglaseren reviews vragen over de ingreep of wilt u een afspraak maken voor een technisch of medisch vooronderzoek bij Dutch Clinic? Dan kunt u daarvoor telefonisch contact opnemen met +31 (0)20 214 2033. Tijdens het onderzoek worden uw ogen globaal onderzocht, waarna een oogarts nagenoeg zeker kan zeggen of u voor een ooglaserbehandeling in aanmerking komt. Is er sprake van chronische aandoeningen waaronder auto-immuunziektes, chronische oogontstekingen of instabiele diabetes? Dan kan dat reden zijn om een ooglaserbehandeling af te raden.

Ooglaseren reviews FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over de ooglaseren reviews. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Ja, online vindt u tal van reviews over ooglaserbehandelingen die in binnen- en buitenland hebben plaatsgevonden.

Reviews kunnen van pas komen als u zichzelf voorbereidt op een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. Een goede review bevat een aantal punten die meer vertellen over het verloop van de behandeling. Hierbij kunt u denken aan de kliniek waar de ingreep heeft plaatsgevonden, en de naam van de oogarts die de behandeling heeft toegepast. Welke techniek is toegepast en welke sterkteafwijking of cilinder heeft iemand laten corrigeren? Uiteraard is het eindresultaat ook van belang.

De meeste ervaringen en reviews die online op gerichte platforms en/of fora wordt gedeeld, zijn echt. Op de manier waarop iets is omschreven, kunt u vaak opmaken of het een echt meegemaakte ervaring is.

Ja. Het gebeurt geregeld dat een oogkliniek een advertentie of advertorial online plaatst. Betrouwbare en onafhankelijke platforms maken hiervan vermelding en de advertentie wordt ook als zodanig geplaatst.

Het vergelijken van reviews is moeilijk, temeer omdat een ervaring iets persoonlijks is. Wilt u toch een soort van vergelijking maken, neem dezelfde factoren als uitgangspunt. Vergelijk op basis van de toegepaste lasertechniek, of zoek naar reviews van mensen die dezelfde sterkteafwijking als u hebben laten corrigeren.

Nee, niet iedereen ervaart de ingreep als positief. Online vindt u zowel positieve als negatieve reviews. Negatieve reviews wijzen u op feiten en factoren die van invloed zijn op uw keuze voor een behandelaar en de zaken waar u na de ingreep extra aandacht aan kunt besteden.

Uw ogen worden uitgebreid onderzocht en opgemeten. Het doel van deze onderzoeken is uw geschiktheid voor de ingreep te bepalen. Blijkt uit de gegevens dat uw ogen niet voor de ingreep in aanmerking komen, dan kan de oogarts een andere behandeling voorstellen. Een ruime meerderheid,  zo’n 90%, is achteraf tevreden met het bereikte resultaat. In geval van grotere sterkteafwijkingen blijft soms een kleine reststerkte over. Dit kan, als uw gezondheid dat toelaat, later gecorrigeerd worden.

De verdoving en het bewust meemaken van de ingreep is iets waar veel mensen tegenop zien. Uw ogen worden door middel van oogdruppels verdoofd en het laseren zelf duurt niet langer dan een aantal minuten. Achteraf zeggen de meeste mensen dat zowel het verdoven als het laseren zelf ontzettend zijn meegevallen. U voelt geen pijn en de oogarts zegt telkens wat er gebeurt.

Zeker! U kunt op de website van Dutch Clinic uw ervaring plaatsen, maar ook op andere platforms of fora die gericht zijn op ooglaserbehandelingen en/of cosmetische ingrepen kunt u zichzelf registreren en uw ervaring plaatsen.

In reviews leest u hoe anderen het zicht na de ooglaserbehandeling ervaren. Zowel dichtbij als veraf is het zicht scherp. Een ooglaserbehandeling kan niet voorkomen dat u, naarmate u ouder wordt, behoefte aan een leesbril kunt krijgen.

In het eerste jaar na de ooglaserbehandeling vinden 7 controles plaats. De oogarts volgt de ontwikkeling van uw zicht en de gezondheid van uw ogen nauwgezet op. Heeft u tussendoor vragen of vermoed u een neveneffect, neem dan contact op met de kliniek.

Na de ooglaserbehandeling is uw zicht de eerste dagen afwisselend scherp en wazig. U kunt het gevoel hebben alsof er zand in de ogen zit. Het kan gebeuren dat u in het donker halo’s ziet rondom (straat)verlichting. Uw zicht stabiliseert zich vanzelf en de neveneffecten nemen geleidelijk aan af. De oogarts kan u verzachtende oogdruppels voorschrijven, zodat het geïrriteerde gevoel afneemt.

De meeste mensen herstellen zonder enig risico of complicaties van de ingreep. De oogarts schrijft verschillende oogdruppels voor die u de eerste weken meerdere malen per dag gebruikt. De druppels zijn antibacterieel en ontstekingsremmend. U kunt uw dagelijkse werkzaamheden vlot hervatten, zolang u daarbij uw ogen beschermd tegen onder andere stof en licht.

Nee. Het plaatsen en/of delen van een review doet u om anderen te informeren over de ooglaserbehandeling. Dutch Clinic stelt het op prijs dat u een review geeft, maar stelt daar geen korting tegenover.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com