Ooglaseren prijs

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Bent u benieuwd naar de ooglaseren prijs? Stoort u zich aan het gevoel dat u ’s ochtends heeft wanneer u uw bril niet kunt vinden en vervolgens hardhandig tegen dat kastje aanloopt? Bent u uw contactlens voor de zoveelste keer kwijtgeraakt? Ooglaseren biedt de oplossing om van uw bril of lenzen af te komen. De kosten die aan een ooglaserbehandeling zijn verbonden verschillen per kliniek en per gekozen behandelmethode. De ooglaseren prijs in Nederland varieert van € 500 tot € 2.300 per oog.

Ooglaseren prijs.

Ooglaseren prijs.

Ooglaseren prijs duur

Wanneer u uw ogen wilt laten laseren, is het goed om te weten welke technieken er beschikbaar zijn en wat de kosten van de behandeling zijn. Ooglaser prijzen lopen sterk uiteen en zijn onder andere afhankelijk van de kliniek of het ziekenhuis waar de behandeling wordt toegepast. De exacte kosten worden berekend, nadat een oogarts uw ogen heeft onderzocht en een behandeltechniek heeft voorgesteld. De verschillen zijn groot en dat maakt dat een ooglaserbehandeling zowel duur als betaalbaar kan zijn. De huidige generatie ooglaserapparatuur is zowel verfijnd als geavanceerd en is in staat om sterkteafwijkingen tussen -10 en +4 en cilinders van 6 te corrigeren. Oogartsen maken hiervoor gebruik van verschillende ooglasertechnieken:

  • IntraLasik Femtosecond
  • TransPRK
  • Lasek

Het verschil tussen de methodes is met name de manier waarop het hoornvlies wordt losgemaakt of verwijderd en het herstel van uw ogen na de ooglaserbehandeling. Daarnaast kennen de technieken verschillende prijskaartjes. De keuze voor de meest geschikte ooglasertechniek maakt u niet zelf. Dit doet een oogarts op basis van de verkregen onderzoeksresultaten en uw persoonlijke situatie.

Betaalbare ooglaseren prijs

Ooglaseren is een populaire behandeling die de voorbije jaren door een toenemend aantal ziekenhuizen en klinieken wordt uitgevoerd. De toename van het aantal behandelpunten heeft geleid tot meer concurrentie. Waar de meeste mensen een ooglaserbehandeling uit cosmetisch oogpunt overwegen, maakt dat er wat te kiezen en vergelijken valt. Zorgverzekeraars vergoeden ooglaserbehandelingen niet, mits u een medische indicatie heeft. Ooglaserbehandelingen zijn niet goedkoop en zonder vergoedingsmogelijkheid spreekt het voor zich dat u onderzoekt waar u terecht kunt voor een betaalbare ooglaseren prijs. Dat u daarbij liever niet voor de allergoedkoopste, onbekende aanbieder gaat is normaal. U zoekt naar een behandelmogelijkheid waar men over bewezen ervaring beschikt en waar u met een oogarts in uw eigen taal kunt spreken. Dutch Clinic biedt betaalbare ooglaser tarieven en biedt ooglaserbehandelingen aan die door ervaren en gespecialiseerde oogartsen worden uitgevoerd.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Dat voor een ooglaserbehandeling niet de hoofdprijs moet worden betaald, bewijst Dutch Clinic met een vanaf prijs van € 1.590 voor beide ogen. Daarvoor kunt u vertrouwen op:

  • Meer dan 15 jaar ervaring met de verschillende ooglasertechnieken.
  • Jaarlijks worden door de oogartsen van Dutch Clinic meer dan 2.000 ooglaserbehandeling uitgevoerd.
  • Er wordt gewerkt met geavanceerde state-of-the-art ooglaserapparatuur.
  • Professionele nazorg en persoonlijke begeleiding gedurende het behandeltraject.
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.

Iedere ooglaserbehandeling kent een uitgebreide voorbereiding. Uw ogen worden grondig onderzocht tijdens een technisch en medisch vooronderzoek. Deze onderzoeken zijn pijnloos en bedoelt om uw ogen van binnen en buiten op te meten en te controleren. De uitgebreidheid van de onderzoeken stelt een oogarts in staat op een behandeladvies op maat te geven, waarbij ook uw gezondheid en eventuele beroepsomstandigheden worden betrokken. Is een sterkteafwijking te hoog of kunnen uw ogen om een andere reden niet gelaserd worden, dan kan de oogarts eventueel een lensimplantatie voorstellen. Behandelmogelijkheden zijn persoonlijk en volledig gericht op het veilig behandelen van uw ogen. Wanneer na een medisch vooronderzoek blijkt dat uw ogen niet geschikt zijn voor een laserbehandeling dan krijgt u de onderzoekskosten uiteraard terug. Zijn uw ogen wel geschikt? Dan worden de kosten in minder gebracht op de behandelkosten.

Ooglaseren prijs opvragen

Onderzoekt u de verschillende behandelmogelijkheden en ooglaser tarieven? Dutch Clinic is een moderne kliniek in Hoofddorp waar ervaren oogartsen werkzaam zijn. Verschillende ooglasertechnieken inclusief Wave Front of Personalised Treatment corrigeren uw sterkteafwijking en cilinder, waarna u zonder hulpmiddel op elke afstand scherp ziet. Heeft u een afwijkende sterkte of een hoge cilinder? Door middel van een lensimplantatie met een vervanglens of voorzetlens kunt ook u zonder bril of contactlenzen weer scherp zien. Na een ooglaserbehandeling of lensimplantatie vinden het eerste jaar tenminste 7 nacontroles plaats, zodat de oogarts de ontwikkeling van uw ogen en zicht nauwgezet kan volgen. De controles zijn bij het ooglasertarief inbegrepen. Heeft u tussen de controles last van klachten of heeft u behoefte aan een extra controle? Dat is als vanzelfsprekend mogelijk. Een afspraak voor een technisch onderzoek maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider