Ooglaseren op afbetaling

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u informatie over ooglaseren op afbetaling? Wanneer u een ooglaserbehandeling niet in één keer wilt of kunt betalen kan een gespreide betaling worden overwogen. Dutch Clinic kan u in contact brengen met gespecialiseerde kredietverstrekkers die u helpen bij het vinden van een lening op maat. Of u voor ooglaseren op afbetaling in aanmerking komt hangt af van uw financiële situatie.

Ooglaseren op afbetaling.

Ooglaseren op afbetaling.

Geld lenen voor een ooglaserbehandeling

Dat een cosmetische ingreep veel geld kan kosten is geen geheim. Vaak wordt de gewenste ingreep slechts gedeeltelijk of helemaal niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Wanneer u op dat moment niet beschikt over voldoende financiële middelen en doorsparen geen optie is, dan kunt u overwegen om een krediet af te sluiten, zodat u de ingreep op afbetaling kunt ondergaan. Met een doorlopend krediet of een persoonlijke lening hoeft u niet eerst te sparen en kunt u de ooglaserbehandeling op korte termijn ondergaan. Er zijn verschillende mogelijkheden voor ooglaseren op afbetaling.

  • Persoonlijke lening. U leent eenmalig het benodigde bedrag voor de ooglaserbehandeling. Vooraf bepaalt u samen met de kredietverstrekker in hoeveel maandelijkse termijnen het bedrag van de lening wordt afgelost. Wanneer u kiest voor een laag maandelijks aflossingsbedrag dan betaalt u gedurende een langere periode en zullen ook de rentekosten hoger zijn, dan wanneer u kiest voor een relatief korte looptijd.
  • Doorlopend krediet. Bij een doorlopend krediet gaat u een soort lening aan, waarbij u een grens heeft tot waar de roodstand mag zijn. Dit is het kredietlimiet. U betaald rente over het bedrag dat u heeft opgenomen, daarnaast betaalt u maandelijks een bepaald aflossingsbedrag. Een doorlopend krediet kan interessant zijn wanneer u in de toekomst eveneens geld wilt lenen of wanneer u zoekt naar flexibele afbetalingsmogelijkheden.
  • Ooglaseren op afbetaling. Tegenwoordig bieden steeds meer klinieken de mogelijkheid om een behandeling in termijnen te betalen. Hiervoor wordt samengewerkt met een kredietverstrekker. Het bedrag wat u uiteindelijk betaald voor ooglaseren op afbetaling wordt duurder door onder meer de rentekosten die u een kredietverstrekker verschuldigd bent.

Vaak blijkt dat wanneer een ooglaserbehandeling op afbetaling wordt overwogen, een persoonlijke lening voor het merendeel van de geïnteresseerden de beste leenvorm is. U weet bij een persoonlijke lening immers precies hoeveel het maandelijkse termijnbedrag is en in hoeveel termijnen u de lening aflost.

Mogelijkheden ooglaseren op afbetaling

Naast het afsluiten van een persoonlijke lening of het overwegen van een doorlopend krediet zijn er alternatieve mogelijkheden om een ooglaserbehandeling te financieren. Zo kunt u eventueel de hypotheek op uw woning verhogen, waardoor u tegen een relatief laag rentepercentage geld leent. Daarnaast is er een groep mensen die in plaats van een externe financier te zoeken, geld leent bij familie en/of vrienden. Over dit soort leningen wordt in de regel nauwelijks rente berekend en u heeft meer flexibiliteit in het terugbetalen. Geld lenen bij familie of vrienden? Maak vooraf altijd goede afspraken. Persoonlijke (familie)relaties kunnen onnodig onder druk staan bij onenigheid over het terugbetalen.

Voor- en nadelen ooglaseren op afbetaling

Een ooglaserbehandeling op afbetaling heeft zowel voor- als nadelen. Het grootste voordeel is dat u de gewenste cosmetische behandeling kan ondergaan zonder dat u eerst het behandelbedrag bij elkaar moet sparen. De voorbije jaren is het aantal gespecialiseerde kredietverstrekkers toegenomen. U kunt het aanbod en de mogelijkheden met elkaar vergelijken. Dat u rente en overige (administratie)kosten verschuldigd bent, maakt dat u uiteindelijk meer betaald dan het behandelbedrag. Stel uzelf ook altijd de vraag of jarenlang iedere maand herinnert wilt worden aan de ooglaserbehandeling die u heeft laten toepassen. Een doorlopend krediet, maar ook een persoonlijke lening sluit u af voor een langere termijn. Beslist u om het kredietbedrag versneld af te lossen dan brengt een financier hier vaak extra kosten voor in rekening. Lees daarom altijd aandachtig alle voorwaarden van een lening die u wordt aangeboden. Voordat u een kredietvoorstel krijgt, trekt een financier uw kredietverleden na. Dat houdt in dat er navraag wordt gedaan bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel, maar ook dient u inzage te geven in uw maandelijkse financiële verplichtingen. De financier meldt het krediet dat u afsluit voor ooglaseren op afbetaling eveneens aan bij het BKR. Doen zich tijdens de looptijd van het krediet problemen voor of ontstaat er een betalingsachterstand? Dan wordt hiervan melding gemaakt. Overweeg bij het afsluiten van een krediet of u in geval van onverwachte omstandigheden, ontslag of ziekte, aan de betalingsverplichting kunt blijven voldoen.

Betaalbare ooglaserbehandeling

Indien gewenst brengen wij u in contact met een gespecialiseerde kredietmaatschappij. Een afspraak voor een consult maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider