Ooglaseren korting

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u naar ‘ooglaseren korting’? Wanneer u af wilt van uw bril of lenzen kan een ooglaserbehandeling een passende oplossing zijn. In Nederland wordt deze behandeling bij een groot aantal klinieken en ziekenhuizen toegepast. Ervaren oogartsen passen dagelijks ooglaserbehandelingen toe. De ingreep wordt niet altijd door de zorgverzekeraar vergoedt en dan is ooglaseren korting interessant. Hoe krijgt u korting op een ooglaserbehandeling, en waar let u op wanneer u een aantrekkelijke aanbieding krijgt?

Ooglaseren korting.

Ooglaseren korting.

Voorwaarden ooglaseren korting

Regelmatig geven aanbieders van ooglaserbehandelingen korting. Dit kan een bepaald percentage van het totale behandelbedrag zijn, maar het komt ook geregeld voor dat u € 100 korting krijgt. Uiteraard worden er voorwaarden gehanteerd. Voorbeelden om van een aangeboden korting gebruik te kunnen maken zijn:

 • U moet al bij het maken van een afspraak voor een technisch onderzoek aangeven of vermelden dat u gebruik wilt maken van de kortingsactie.
 • Kortingsacties kunnen voor een beperkt aantal mensen beschikbaar zijn.
 • Een afspraak voor een technisch onderzoek moet aangevraagd worden tussen vastgestelde data.
 • De daadwerkelijke ooglaserbehandeling dient voor een bepaalde datum plaats te vinden.
 • De korting is alleen van toepassing op de aangeboden behandeling en kan in de regel niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen.
 • De algemene voorwaarden van een oogkliniek of ziekenhuis zijn van toepassing.

Uiteraard staat het een kliniek vrij om zelf de voorwaarden van een kortingsactie vast te leggen. De voorwaarden worden omschreven in de aanbieding en/of kunnen worden opgevraagd bij de kliniek.

Ooglaseren met groepskorting

Een andere manier om van een korting op een ooglaserbehandeling gebruik te maken, is door middel van een groepskorting. De groepskorting is tegenwoordig niet meer weg te denken en is van toepassing op uiteenlopende cosmetische of medische behandelingen. Regelmatig worden, met name online, groepskortingsbonnen aangeboden. Ziet u zo’n kortingsactie? Reageer dan in eerste instantie met enige voorzichtigheid. De aanbieding ziet er aantrekkelijk uit, maar wat is er in het behandelbedrag inbegrepen en welke bijkomende kosten kunt u verwachten. Een ooglaserbehandeling is een ingreep die op maat wordt samengesteld. Geen oog is hetzelfde en dat geldt ook voor de techniek die toegepast kan worden. Daarbij worden de ogen van iedereen die ooglaseren overweegt zowel technisch als medisch onderzocht. Overweegt u te reageren op een groepskorting? Let dan altijd op de volgende zaken:

 • Welke kliniek of ziekenhuis doet de aanbieding?
 • Beschikt een oogarts over aantoonbare ervaring met ooglaseren?
 • Zijn een technisch en/of medisch vooronderzoek bij de aanbieding inbegrepen?
 • Welke lasertechniek wordt toegepast?
 • Zijn controles na de ooglaserbehandeling inbegrepen?
 • Zijn er beschikbare klantervaringen of reviews te vinden van mensen die eerder gebruik hebben gemaakt van de korting?

Zorg en aandacht voor uw zicht

Scherp zien en kunnen focussen is belangrijk. Er is niets zo vervelend als beperkt zicht. Dat een ooglaserbehandeling succesvol toegepast kan worden is goed om te weten. Het is ook goed om te weten dat ooglaserbehandelingen van hoogwaardige kwaliteit niet per definitie onbetaalbaar zijn. Dutch Clinic biedt betaalbare IntraLasik Femtosecond, TransPRK en Lasek ooglaserbehandelingen toe. Daarbij kunt u vertrouwen op:

 • Meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van ooglaserbehandelingen.
 • Jaarlijks worden door onze oogartsen meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen uitgevoerd.
 • Dutch Clinic werkt uitsluitend met geavanceerde ooglaserapparatuur voor de beste resultaten.
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
 • 7 Controles in het eerste jaar na de ooglaserbehandeling.

De ervaren oogartsen van Dutch Clinic nodigen u graag uit voor een eerste technisch onderzoek. Na dit onderzoek kan met aangrenzende zekerheid gezegd worden of uw ogen gelaserd kunnen worden. Daarna volgt een uitgebreid medisch onderzoek, waarbij onder meer de dikte van het hoornvlies, de traanproductie en de pupil grootte worden gemeten. De onderzoeksresultaten geven de oogarts een volledig overzicht van uw ogen. Op basis hiervan en aan de hand van hetgeen u de oogarts vertelt over uw dagelijkse omstandigheden en werkzaamheden wordt de meest geschikte lasertechniek voorgesteld.

Passende ooglaser korting

Uiteraard staat het u volledig vrij om tijdens een consult bij een oogarts te vragen naar beschikbare kortingsmogelijkheden. Veel klinieken en behandelaars staan niet onwelwillend tegen kortlopende acties en maken hier regelmatig reclame voor. Wordt u een korting aangeboden? Vraag dan altijd naar de voorwaarden, hiermee voorkomt u achteraf eventueel onaangename verrassingen. Vergelijkt u ooglaserbehandelingen met elkaar? Laat uzelf adviseren door de ervaren oogartsen van Dutch Clinic. Tijdens het consult is er gelegenheid voor het stellen van vragen en kunt u vragen naar de ervaring van de oogarts. De techniek die bij uw ogen past wordt nader toegelicht en ontvangt een persoonlijk behandelplan. Een afspraak maken doet u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033 of door het contactformulier in te vullen.

 

Ooglaseren korting FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over de ooglaseren korting. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Ja. Korting op een ooglaserbehandeling wordt op uiteenlopende manieren gegeven. Zo kunt u gebruik maken van een groepskorting, een last-minute tarief of een korting in de vorm van een percentage of een bepaald bedrag van het behandeltarief.

Ziet u een korting of krijgt u korting op het behandelbedrag? Kijk dan eerst naar de geldigheidstermijn. Acties en kortingen zijn vaak geldig binnen een bepaalde periode en/of voor een vastgestelde datum. Vergeet ook niet te kijken naar de inhoud van de aanbieding. Een behandeling met korting kan duurder dan verwacht uitpakken door niet opgemerkte bijkomende kosten.

Ja. Iedere behandelaar die een kortingsactie aanbiedt, hanteert eigen voorwaarden. Lees daarom de voorwaarden aandachtig, hiermee voorkomt u teleurstellingen.

Dat is afhankelijk van de behandelaar of kliniek die de aanbieding doet.

Vergelijk de tarieven met elkaar. Ooglaser tarieven variëren en door aandachtig te vergelijken kunt u op eenvoudige wijze een aardig bedrag besparen.

Groepskortingen zijn vaak bepaald voor een maximaal aantal deelnemers of gebruikers. De voorwaarden worden niet altijd even duidelijk omschreven. Laat u, voordat u besluit om in te gaan op de groepskorting, voorlichten door de betreffende behandelaar. Een ooglaserbehandeling is ingrijpend en niet iedereen wordt met dezelfde ooglasertechniek behandelt. Een behandeling kan veilig worden toegepast, nadat u persoonlijk kennis heeft gemaakt bij de kliniek.

Buitenlandse klinieken bieden voor bepaalde behandelingen lagere tarieven dan in Nederland. Een ooglaserbehandeling wordt gevolgd door 7 controles die verspreid over het eerste jaar plaatsvinden. Moet u elke keer naar het buitenland reizen, dan is dat van invloed op de totaalprijs die u voor de ingreep betaald. Reken vooraf de kosten goed door, hiermee voorkomt u dat u in plaats van het krijgen van een korting te maken heeft met hoge bijkomende kosten.

Dutch Clinic biedt ooglaserbehandelingen aan vanaf € 1.795, waarbij beide ogen behandeld worden. Nadat uw ogen zijn onderzocht en opgemeten, wordt de techniek gekozen. Dit is van invloed op het behandeltarief.

Last-minute behandelingen hebben soms een leuke korting. Bent u niet of minder flexibel in uw tijd dan is een last-minute behandeling minder geschikt. Voor een succesvolle ooglaserbehandeling is het belangrijk om uw contactlenzen een aantal weken voor de ingreep niet meer te dragen, zodat het hoornvlies de natuurlijke vorm terug aanneemt. Als u zich aanmeldt voor een last-minute behandeling, luidt het advies om in plaats van contactlenzen tijdelijk een bril te gebruiken.

Ooglaserbehandelingen worden niet vaak vergoed. Alleen behandelingen die op basis van een medische indicatie worden gedaan, komen voor vergoeding in aanmerking. Sommige zorgverzekeraars geven u korting op een ooglaserbehandeling als u de ingreep bij een gecontracteerde zorgverlener laat toepassen. Het betreft vaak korting in de vorm van een percentage, 10% tot 15%, op het behandelbedrag.

Nee, kortingsbedragen zijn niet leeftijdsgebonden. Vanaf 60 jaar wordt in plaats van ooglaseren meestal een lensimplantatie geadviseerd. Uiteraard kan een kliniek een kortingsactie organiseren die zich richt op mensen van een bepaalde leeftijd, dit staat vermeld in de kortingsvoorwaarden.

Een ooglaserbehandeling is een eenmalige ingreep om sterkteafwijkingen te corrigeren. Bij extreme sterkteafwijkingen kan een reststerkte overblijven. Dit kan, mits uw gezondheid dat toelaat, met een nabehandeling gecorrigeerd worden. De nabehandeling is meestal bij de kostprijs inbegrepen.

Nee, u krijgt bij Dutch Clinic geen korting in ruil voor een review. Het wordt gewaardeerd als u een review geeft, hiermee laat u anderen weten hoe u de behandeling heeft ervaren.

Betalingsvoorwaarden worden met u besproken tijdens het consult bij de oogarts. Het is gebruikelijk om de ooglaserbehandeling vooraf te betalen. Eventueel kunt u direct na het consult een aanbetaling doen en het restant bedrag voor de geplande behandeling overmaken. Hoe de betalingsmogelijkheden zich verhouden ten aanzien van de korting is afhankelijk van de kortingsvoorwaarden.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com