Ooglaseren goedkoop

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zoekt u naar ‘ooglaseren goedkoop’? Goed en goedkoop ooglaseren is steeds beter mogelijk. Tarieven voor ooglaserbehandelingen zijn de voorbije jaren betaalbaar geworden. Het verfijnen en verbeteren van bestaande lasertechnieken, heeft de vraag naar ooglaserbehandelingen doen stijgen. Ook het aantal klinieken, ziekenhuizen en oogartsen die de techniek aanbieden en uitvoeren is toegenomen. Kies bij ooglaseren goedkoop altijd voor een oogarts die over aantoonbare ervaring beschikt.

Ooglaseren goedkoop.

Ooglaseren goedkoop.

Besparen met een ooglaserbehandeling

De kosten voor een ooglaserbehandeling verschillen per aanbieder. Ooglaseren goedkoop wordt vaak gepromoot met een vanaf prijs per oog. Bekijkt u het kostenoverzicht dan is het bedrag wat u betaald voor ooglaseren pittig. Waar op dat moment nog niet bij stil wordt gestaan, is het feit dat u de kosten voor een ooglaserbehandeling eenmalig uitgeeft. In tegenstelling tot de aanschaf en het gebruik van hulpmiddelen als een bril of contactlenzen is het resultaat van een ooglaserbehandeling blijvend. Na de ingreep ziet u zowel in de verte als dichtbij scherp. Het regelmatig aanschaffen van een nieuwe bril en het laten opmeten van uw ogen, kost op termijn aanmerkelijk meer dan een ooglaserbehandeling. Hetzelfde is van toepassing wanneer u contactlenzen gebruikt. U bent maandelijks geld kwijt aan onder andere lenzenvloeistof en het is niet ondenkbaar dat u een reservebril, op sterkte, heeft voor het geval dat u een contactlens kwijtraakt en/of als uw ogen geïrriteerd zijn door het dragen van de lenzen. Wanneer u al deze kosten over een aantal jaren bij elkaar optelt dan is ooglaseren goedkoop en voordeliger dan een bril of contactlenzen.

Veilig en goedkoop ooglaseren

Denkt u na over een ooglaserbehandeling? Wees selectief bij het kiezen van een oogarts en/of oogkliniek waar de behandeling wordt toegepast. Bespaar niet op de zorg voor uw ogen en wees zuinig op uw zicht. Ziet u een goedkope aanbieding voor een ooglaserbehandeling? Ga niet blind af op de prijs die wordt genoemd. Lees verder en laat u informeren over de inhoud van een aanbieding. Vaak blijkt de totaalprijs na een consult bij de aanbieder anders, en duurder, te zijn dan de originele aanbieding waar u op heeft gereageerd. Stel uzelf bij een goedkope ooglaseraanbieding altijd een aantal vragen:

  • Welke oogkliniek of ziekenhuis doet de aanbieding?
  • Waar wordt de behandeling toegepast?
  • Heeft de behandelend oogarts ervaring met ooglaserbehandelingen?
  • Welke techniek wordt toegepast?
  • Zijn het technisch en medisch vooronderzoek bij de prijs inbegrepen?
  • Hoeveel nacontroles zijn inbegrepen?
  • Is er sprake van bijkomende kosten?
  • Hoe lang is de aanbieding geldig?

Aan de hand van de antwoorden die u krijgt, kunt u overwegen om een afspraak te maken voor een consult en/of technisch vooronderzoek. Dit onderzoek wordt gedaan om u een globale indicatie over uw geschiktheid voor de ingreep te geven. Niet iedereen die bijziend of verziend is, kan met een ooglaserbehandeling geholpen worden. Na een technisch onderzoek kan een oogarts vrij zeker zeggen wat de mogelijkheden zijn. Uw geschiktheid wordt definitief bepaald na een uitgebreid medisch onderzoek. Tijdens de verschillende onderzoeken worden uw ogen aan de binnen- en buitenkant bekeken en opgemeten.

Betaalbaar ooglaseren

Dat ooglaseren niet duur hoeft te zijn, bewijst Dutch Clinic. Met een vanaf tarief van € 1.590 voor een laserbehandeling bent u verzekerd van hoogwaardige, constante kwaliteit en wordt u behandeld door gespecialiseerde oogartsen. Jaarlijks worden bij de kliniek meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen uitgevoerd. Binnen de kliniek is meer dan 15 jaar ervaring met de verschillende ooglasertechnieken aanwezig en er wordt gewerkt met state-of-the-art ooglaserapparatuur. Dutch Clinic geeft u de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. Als vanzelfsprekend beoordeelt een oogarts eerst uw ogen. Daarbij wordt verder gekeken dan alleen de sterkteafwijking en cilinder. Tijdens een serie nauwkeurige metingen worden onder meer de dikte van het hoornvlies, de pupil grootte, de oogdruk en de traanproductie. Is de conclusie van de onderzoeken dat uw ogen gelaserd kunnen worden? Dan stelt de oogarts de meest geschikte ooglasertechniek voor en ontvangt u een persoonlijk behandelvoorstel.

Ooglaseren gratis consult

Wilt u weten of uw ogen geschikt zijn om te laseren? Bent u benieuwd welke lasertechniek in uw situatie resultaat biedt? De oogartsen van Dutch Clinic nodigen u uit voor een technisch en medisch vooronderzoek. Naast het onderzoeken en opmeten van uw ogen wordt er uitgebreid gesproken over de verwachtingen die u heeft van de behandeling. De oogarts informeert naar uw dagelijkse werkzaamheden en sportieve interesses. Heeft u vragen? Dit is het ideale moment om de oogarts uw vragen voor te leggen. Afhankelijk van het onderzoek dat wordt toegepast, moet u er rekening mee houden dat er pupil verwijdende druppels gebruikt kunnen worden waardoor u nog enige tijd wazig ziet.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider