Oogafwijkingen

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Het oog is een bijzonder geavanceerd lichaamsdeel dat optimaal werkt als het net zo effectief en elegant kan bewegen als dat oorspronkelijk bedoeld is. Maar juist waar het menselijk lichaam zo verfijnd is, kan natuurlijk ook veel misgaan. Er bestaan dan ook veel oogafwijkingen. De meest voorkomende behandelen we effectief in de Dutch Clinic.

Oogkliniek in Hoofddorp

Onze oogkliniek in Hoofddorp werkt met uitsluitend uiterst geavanceerde, hightech laserapparatuur bediend door zeer ervaren oogartsen. U mag bij behandelingen aan uw ogen wat ons betreft namelijk niet minder verwachten. Juist vanwege deze aanpak zijn wij in staat veel voorkomende oogafwijkingen heel effectief met laser te behandelen.

Laserbehandelingen voor oogafwijkingen

Met verschillende ooglaserbehandelingen verhelpen wij de volgende oogafwijkingen:

Medisch onderzoek bij oogafwijkingen

Niet elk oog en elke oogafwijking kan met ooglaseren behandeld worden. Daarom houden wij altijd een technisch en medisch vooronderzoek. Het technische onderzoek krijgt u tijdens een gratis consult dat u vrijblijvend kunt boeken in onze oogkliniek in Hoofddorp. Blijkt dan dat u voldoet aan de minimale eisen voor ooglaseren dan beoordeelt een van onze oogartsen in het medische onderzoek of uw oog of uw ogen daadwerkelijk geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling en welke behandeling dan het beste is. Gelijktijdig hoort u in welke mate uw oogafwijking verholpen kan worden.

Meer informatie over oogafwijkingen?

Wilt u ook een effectieve en uiterst veilige oplossing van uw oogafwijking? Vraag ons dan om meer informatie over de verschillende ooglaserbehandelingen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen of direct online een gratis consult met vooronderzoek aanvragen.