Skip to content
Ooglaseren bij Dutch Clinic

Ooglaseren België

Overweegt u ooglaseren België? Ooglaserbehandelingen worden wereldwijd aangeboden. Ook in België zijn er verschillende klinieken waar u uw ogen kunt laten laseren. Waar het tot enkele jaren geleden vrij vaak voor kwam dat de prijzen in België aanmerkelijk lager waren dan in Nederland is dat verschil tegenwoordig zeer klein. Bekijk en vergelijk het aanbod ooglaseren België met de mogelijkheden in Nederland en besteed daarbij aandacht aan de laserapparatuur die wordt gebruikt en hoe de controles en nazorg zijn geregeld.

Kosten ooglaseren België

Verspreid over België zijn er verschillende klinieken waar ooglaserbehandelingen worden aangeboden en uitgevoerd. De prijs van de ingreep is opvallend genoeg vaak duurder dan bij Nederlandse klinieken. Ten onrechte denken veel mensen nog altijd dat zowel medische als cosmetische ingrepen in België fors goedkoper zijn. 

Wat opvalt is dat Belgische oogklinieken online niet altijd even veel duidelijkheid verschaffen in de prijzen die voor een ooglaserbehandeling in rekening worden gebracht. Wanneer u dan bij een oogarts bent en een behandelplan op maat krijgt voorgesteld, worden pas dan de werkelijke kosten toegelicht. Het komt geregeld voor dat ooglaseren België duurder is dan verwacht. Veel Belgen komen dan ook naar een Nederlandse oogkliniek voor een ooglaserbehandeling.

Ooglaserbehandeling Belgie?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Techniek ooglaseren België

De meeste toegepaste ooglasertechnieken, TransPRK, IntraLasik Femtosecond en Lasek, worden in België uitgevoerd. Iedere behandeltechniek kent een korte behandeltijd. Met de huidige generatie moderne ooglaserapparatuur duurt een ooglaserbehandeling niet langer dan 5 tot 15 minuten. Uw ogen worden vooraf met oogdruppels verdoofd, waardoor u de behandeling niet als pijnlijk ervaart. Het principe van de verschillende ooglasertechnieken is hetzelfde.

Met het veranderen van de vorm van het hoornvlies, corrigeert de oogarts de breking van het licht in uw oog. Hiermee worden bijziend– en verziendheid gecorrigeerd. Uw ogen en hersenen hebben tijd nodig om aan dit veranderde zicht te wennen. De meeste sterkteafwijkingen worden met een laserbehandeling gecorrigeerd. Heeft u echter een (te) grote sterkte dan kan een lensimplantatie voorgesteld worden. De mogelijkheden worden besproken tijdens een consult en/of technisch vooronderzoek.

Ooglaseren België vanuit grensstreek

Wanneer u woonachtig bent in de grensstreek en een ooglaserbehandeling overweegt, dan kijkt u daarbij ook naar mogelijkheden in uw omgeving. De kwaliteit van de Belgische gezondheidszorg is van hoog niveau. U bent in België doorgaans zeker van goede zorg en professionele, ervaren artsen. Dat neemt niet weg dat de kosten voor de ooglaserbehandeling tegen kunnen vallen. Vergoeding is niet altijd mogelijk en het vergelijken van de tarieven spreekt voor zich. Nederlandse oogklinieken bieden niet zelden lagere ooglasertarieven dan de Belgische collega’s. Waar let op u bij het vergelijken van ooglaseren België en Nederland?

  • Naamsbekendheid en locatie van de (oog)kliniek.
  • Aantoonbare ervaring van de oogartsen.
  • Welke ooglasertechnieken worden aangeboden.
  • Welke apparatuur wordt gebruikt.
  • Hoe zijn de reviews / klantwaarderingen.
  • Welke zorg is bij een behandeltarief inbegrepen.

Aandachtig vergelijken kan interessante voordelen en onverwachte meevallers opleveren.

Veilig ooglaseren in België

Net zoals in Nederland is een ooglaserbehandeling in België een veilige en efficiënte techniek. Complicaties en/of bijwerkingen doen zich zelden voor. De behandeling wordt immers voorafgegaan door een medisch onderzoek. Een van de voorwaarden om voor een ooglaserbehandeling in aanmerking te komen is dat uw oogsterkte minimaal één jaar stabiel is. 

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met jou samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw specifieke visie en verwachtingen.

Vrijblijvend consult

In een consult bekijken we de geschiktheid van uw ogen.

Ooglaserbehandeling

Maak na het consult een afspraak om uw ogen te laseren.

Specialisten

De ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door een oogarts

Uitgebreide nazorg

Maak gebruikt van minstens 7 gratis nacontroles.

Welke methode van ooglaseren past bij u?

In onze kliniek vindt u niet alleen gespecialiseerde oogartsen, wij hebben ook alle hightech apparatuur in huis. Zo kunnen we kwalitatieve ooglaserbehandelingen aanbieden voor de meest voorkomende oogafwijkingen.

Intralasik

Een veilige en 100% mesvrije behandeling? De IntraLasik Femtosecond ooglaserbehandeling is dat.

Lensimplantatie

Heeft u een oog met een dun hoornvlies of een hoge oogafwijking? Dan is wellicht een lensimplantatie wat voor u.

TransPRK

Heeft u een lage sterkte of droge ogen? Dan is de TransPRK ooglaserbehandelinginteressant voor u.

“Na jarenlang afhankelijk te zijn geweest van mijn bril, besloot ik eindelijk de stap te zetten naar een ooglaserbehandeling. De beslissing heeft mijn leven veranderd! Het gevoel van vrijheid is onbetaalbaar. De deskundigheid van het team bij Dutch Clinic was indrukwekkend. Dankzij hen kan ik nu weer genieten van de kleine dingen in het leven zonder me zorgen te maken over mijn bril.”

Twan Vergeer | Intralasik ooglaserbehandeling

Een leven zonder bril

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.