Ooglaseren Noordwijk

Overweegt u ooglaseren in Noordwijk en omgeving? Ziet u minder scherp dan u zou willen? Dansen de letters voor uw ogen? Stoort u zich aan uw bril die eigenlijk niet comfortabel zit of bent u regelmatig een ooglens kwijt? Een ooglaserbehandeling kan uw zicht, zowel dichtbij als veraf, aanmerkelijk verbeteren. Klinken scherp zicht en lezen zonder daarbij gebruik te maken van een lamp u als muziek in de oren? De redenen om voor ooglaseren in Noordwijk en omgeving te kiezen zijn veelzijdig.

Ooglaseren Noordwijk.

Ooglaseren Noordwijk.

Onafhankelijk van bril of contactlenzen

Het merendeel van de mensen dat ooglaseren in Noordwijk en omgeving overweegt, doet dit om onafhankelijk te zijn van bril of contactlenzen. Sporten zonder zorg om een contactlens te verliezen, slapen zonder eerst de contactlenzen te verwijderen en scherp zien zonder eerst uw brillenglazen schoon te maken. Een ooglaserbehandeling geeft u een nieuwe vorm van vrijheid. Naast het feit dat u niet voortdurend aan een bril of contactlenzen denkt, ziet u zowel veraf als dichtbij scherp. Doet u ’s ochtends uw ogen open? Dan is uw zicht direct scherp. Er gaat een wereld voor u open.

Veilige behandeling met een vlot herstel

Ooglaserbehandelingen die uitgevoerd worden door gespecialiseerde oogartsen met de huidige generatie ooglaserapparatuur zijn veilig. De kans op complicaties en/of bijwerkingen is nihil. Behandelingen zijn uiterst veilig en bovendien van zeer hoge kwaliteit. Geavanceerde ooglasertechnieken, waarbij het oog minimaal wordt belast, zorgen voor een korte behandeltijd en een vlot herstel. Afhankelijk van de gekozen behandelmethode heeft u direct na de ingreep een beter zicht. Het duurt een aantal dagen tot weken voordat het zicht stabiel is.

Pijnloos ooglaseren in Noordwijk en omgeving

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat ooglaseren een pijnlijke behandeling is, waarbij de ogen een groot risico lopen. In de praktijk is echter bewezen dat de laserbehandeling geen pijn doet. Uw ogen worden met verdovende oogdruppels verdoofd, zodat u geen pijn ervaart. Tijdens het laseren kunt u een zekere druk op de ogen ervaren. Dit is van korte duur en van voorbijgaande aard. Na de behandeling kunnen de ogen een aantal dagen droog en gevoelig aanvoelen. U krijgt van de oogarts oogdruppels voorgeschreven die het herstel van de ogen bevorderen. Gebruik de druppels volgens voorschrift en zolang de arts dit heeft aanbevolen.

Kosten ooglaserbehandeling in Noordwijk en omgeving

De kostprijs van een ooglaserbehandeling doet mensen soms afschrikken. Het laten laseren van uw ogen is een kostbare behandeling die bovendien niet vanuit de basisverzekering wordt vergoed. Daar staat tegenover dat u een ooglaserbehandeling kunt zien als een eenmalige investering die u doet in uw eigen welzijn. Op langere termijn is de behandeling in de meeste gevallen voordeliger dan een bril of contactlenzen. U heeft immers regelmatig een nieuwe bril of lenzen nodig. Telt u daarbij de kosten voor reinigingsdoekjes en lenzenvloeistof op, dan wordt het verschil snel zichtbaar. Vergelijkt u vooraf de ooglasermogelijkheden met elkaar? Dan is het niet ondenkbaar dat u op eenvoudige manier op de behandelkosten bespaard. Kijk daarbij verder dan Noordwijk en de directe omgeving. Op relatief korte afstand, 28 km, vindt u in Hoofddorp de moderne oogkliniek van Dutch Clinic. Ooglaserbehandelingen worden vanaf € 1.590 all-in aangeboden en toegepast. Het all-in tarief bevat:

  • Technisch en uitgebreid medisch vooronderzoek.
  • Laserbehandeling (IntraLasik Femtosecond, Lasek of TransPRK no-touch techniek).
  • 7 nacontroles in het eerste jaar na de ooglaserbehandeling.
  • Zichtgarantie. In geval van reststerkte wordt een gratis nabehandeling, mits medisch verantwoord, toegepast.

Heeft u naast de basisverzekering een aanvullend zorgpakket afgesloten? Wellicht dat een beperkte kostenvergoeding mogelijk is. U kunt dit nalezen in de polisvoorwaarden van de verzekering.

Succesvol ooglaseren in Noordwijk

Het is vanzelfsprekend dat u bepaalde verwachtingen heeft van een ooglaserbehandeling. Om teleurstellingen te voorkomen, is het van belang dat u zichzelf uitgebreid laat informeren en adviseren over de beschikbare mogelijkheden. De ooglaserbehandeling kan helaas niet bij iedereen toegepast worden. Door middel van een technisch en medisch vooronderzoek worden uw ogen uitgebreid gecontroleerd, nagekeken en opgemeten. Op basis van de onderzoeksresultaten bepaald een oogarts of uw ogen geschikt zijn voor de gewenste behandeling. Blijkt uit de onderzoeken dat uw ogen gelaserd kunnen worden? Dan wordt gekeken wat in uw situatie de beste ooglasertechniek is. De oogarts ligt de behandelprocedure uitvoerig toe en uw vragen worden beantwoord. Vergelijkt u ooglaserbehandelingen in Noordwijk en omstreken met elkaar? Kom vrijblijvend kennismaken met Dutch Clinic in Hoofddorp. Onze oogartsen werken met geavanceerde ooglasertechnieken en lichten tijdens een vrijblijvend consult de ooglaserbehandeling nader toe. Ook voor een technisch en/of medisch vooronderzoek bent u van harte welkom. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033 voor het maken van een afspraak.