Skip to content
Ooglaseren bij Dutch Clinic

Ooglaseren Hilversum

Overweegt u ooglaseren in Hilversum of omgeving? Alleen als uw ogen geschikt zijn om te laseren en u aan bepaalde selectiecriteria voldoet, is een behandeling mogelijk. U wilt met uw zicht en uw ogen geen onnodige risico’s nemen. Laat u informeren door een ervaren oogarts, zodat een eventuele ooglaserbehandeling nauwkeurig op uw ogen wordt afgestemd.

Vooronderzoek

Uw gezondheid komt altijd op de eerste plaats. Voorafgaand aan ooglaseren in Hilversum en omgeving wordt daarom ook uw algemene gezondheid beoordeelt, daarna volgen een medisch vooronderzoek. Deze onderzoeken zijn essentieel voor een oogarts om te bepalen of uw ogen en de refractieafwijking in door middel van ooglaseren behandeld kunnen worden.

Om in aanmerking te komen voor de gewenste ingreep moeten uw ogen minimaal één jaar stabiel zijn. Deze periode wordt geteld vanaf het 18e levensjaar. Van een boven leeftijd is in principe geen sprake. Zolang u goed gezond bent en andere meewegende factoren het toelaten kan de ooglaserbehandeling toegepast worden.

 

Gepersonaliseerde ooglaserbehandeling in Hilversum

Geen oog is hetzelfde, daarom is een gepersonaliseerde ooglaserbehandeling bij Dutch Clinic in Hoofddorp van belang voor een goed resultaat. De geavanceerde lasertechnieken worden alleen toegepast bij ogen die hiervoor geschikt zijn gebleken. Hoe worden uw ogen onderzocht en opgemeten? Tijdens de verschillende onderzoeken wordt de dikte van het hoornvlies gemeten, maar ook de oogdruk, de traanproductie, de pupilgrootte en de refractieafwijkingen worden uitgebreid opgemeten. De oogarts krijgt door de verschillende metingen een goed beeld van zowel de binnen-als buitenkant van uw ogen. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan voorgesteld en een ooglasertechniek geadviseerd. Dutch Clinic past de volgende ooglasertechnieken toe:

  • IntraLasik Femtosecond ooglaserbehandeling. Met behulp van de laser wordt een hoornvliesflapje losgemaakt van het oog en omgeslagen. De brilsterkte wordt met een nauwkeurige excimerlaser gecorrigeerd, en het hoornvliesflapje wordt teruggeplaatst. Het flapje hecht zich vlot aan het oog en u heeft vrijwel direct na de behandeling scherp zicht. De herstelperiode van de IntraLasik behandeling is kort. Het is de meest toegepaste ooglasertechniek van Nederland.
  • Lasek ooglaserbehandeling. Het epitheel, of de oppervlakkige laag van het hoornvlies, wordt met behulp van een alcoholoplossing losgeweekt en opzijgeschoven. De laser past vervolgens de correctie toe. Ter bescherming wordt een bandagelens geplaatst die een aantal dagen dient te blijven zitten. Na afloop kunnen uw ogen geïrriteerd aanvoelen. Dit is vergelijkbaar met een zandkorrel die in het oog zit. Dit komt omdat de epitheel laag moet herstellen.
  • TransPRK no-touch ooglaserbehandeling. Uw ogen worden tijdens een no-touch behandeling niet aangeraakt. De ingreep wordt volledig computergestuurd uitgevoerd, waarbij de laser eerst het epitheel verwijderd en vervolgens de refractieafwijking corrigeert. Het hoornvlies herstelt binnen enkele dagen van de laserbehandeling. Uw ogen kunnen na de behandeling droog en geïrriteerd aanvoelen. Om dit gevoel tegen te gaan kunnen oogdruppels voorgeschreven worden.

Welke ooglasertechniek bij u wordt toegepast, hangt onder meer af van de grote van de refractieafwijkingen en de dikte van het hoornvlies. Voor alle ooglasertechnieken geldt dat uitstekende resultaten bereikt worden. Afhankelijk van de toegepaste techniek duurt het een aantal dagen tot enkele weken voordat uw zicht stabiel is en blijft.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met jou samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw specifieke visie en verwachtingen.

Vrijblijvend consult

In een consult bekijken we de geschiktheid van uw ogen.

Ooglaserbehandeling

Maak na het consult een afspraak om uw ogen te laseren.

Specialisten

De ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door een oogarts

Uitgebreide nazorg

Maak gebruikt van minstens 7 gratis nacontroles.

Kosten ooglaseren in Hilversum en omgeving

De kosten voor een ooglaserbehandeling kunnen soms tegenvallen. Zeker in vergelijking met de aanschaf van een bril of lenzen is het een forse uitgave die u doet. Het is echter wel een eenmalige uitgave en op termijn is een ooglaserbehandeling goedkoper dan een bril of contactlenzen.

Wanneer u bereid bent om de afstand van 50 km tussen Hilversum en Hoofddorp te overbruggen, kunt u bij Dutch Clinic gebruik maken van de betaalbare all-in tarieven voor een ooglaserbehandeling.

Ooglaserbehandeling Hilversum?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

“Na jarenlang afhankelijk te zijn geweest van mijn bril, besloot ik eindelijk de stap te zetten naar een ooglaserbehandeling. De beslissing heeft mijn leven veranderd! Het gevoel van vrijheid is onbetaalbaar. De deskundigheid van het team bij Dutch Clinic was indrukwekkend. Dankzij hen kan ik nu weer genieten van de kleine dingen in het leven zonder me zorgen te maken over mijn bril.”

Twan Vergeer | Intralasik ooglaserbehandeling

Een leven zonder bril

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.