Ooglaseren Hilversum

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u ooglaseren in Hilversum of omgeving? Alleen als uw ogen geschikt zijn om te laseren en u aan bepaalde selectiecriteria voldoet, is een behandeling mogelijk. U wilt met uw zicht en uw ogen geen onnodige risico’s nemen. Laat u informeren door een ervaren oogarts, zodat een eventuele ooglaserbehandeling nauwkeurig op uw ogen wordt afgestemd.

Ooglaseren Hilversum.

Ooglaseren Hilversum.

Uitgebreid voorbereidend onderzoek

Uw gezondheid komt altijd op de eerste plaats. Voorafgaand aan ooglaseren in Hilversum en omgeving wordt daarom ook uw algemene gezondheid beoordeelt, daarna volgen een technisch en medisch vooronderzoek. Deze onderzoeken zijn essentieel voor een oogarts om te bepalen of uw ogen en de refractieafwijking in door middel van ooglaseren behandeld kunnen worden. Om in aanmerking te komen voor de gewenste ingreep moeten uw ogen minimaal één jaar stabiel zijn. Deze periode wordt geteld vanaf het 18e levensjaar. Van een boven leeftijd is in principe geen sprake. Zolang u goed gezond bent en andere meewegende factoren het toelaten kan de ooglaserbehandeling toegepast worden. De ingreep wordt niet toegepast bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Ook in geval van ernstige oogaandoeningen zoals vergevorderd glaucoom of een netvliesafwijking wordt ooglaseren afgeraden. Diabetici met onstabiele suikerwaarden en mensen met auto-immuunaandoeningen komen niet voor ooglaseren in aanmerking.

Gepersonaliseerde ooglaserbehandeling in Hilversum en omstreken

Geen oog is hetzelfde, daarom is een gepersonaliseerde ooglaserbehandeling bij Dutch Clinic in Hoofddorp van belang voor een goed resultaat. De geavanceerde lasertechnieken worden alleen toegepast bij ogen die hiervoor geschikt zijn gebleken. Hoe worden uw ogen onderzocht en opgemeten? Tijdens de verschillende onderzoeken wordt de dikte van het hoornvlies gemeten, maar ook de oogdruk, de traanproductie, de pupilgrootte en de refractieafwijkingen worden uitgebreid opgemeten. De oogarts krijgt door de verschillende metingen een goed beeld van zowel de binnen-als buitenkant van uw ogen. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan voorgesteld en een ooglasertechniek geadviseerd. Dutch Clinic past de volgende ooglasertechnieken toe:

  • IntraLasik Femtosecond ooglaserbehandeling. Met behulp van de laser wordt een hoornvliesflapje losgemaakt van het oog en omgeslagen. De brilsterkte wordt met een nauwkeurige excimerlaser gecorrigeerd, en het hoornvliesflapje wordt teruggeplaatst. Het flapje hecht zich vlot aan het oog en u heeft vrijwel direct na de behandeling scherp zicht. De herstelperiode van de IntraLasik behandeling is kort. Het is de meest toegepaste ooglasertechniek van Nederland.
  • Lasek ooglaserbehandeling. Het epitheel, of de oppervlakkige laag van het hoornvlies, wordt met behulp van een alcoholoplossing losgeweekt en opzijgeschoven. De laser past vervolgens de correctie toe. Ter bescherming wordt een bandagelens geplaatst die een aantal dagen dient te blijven zitten. Na afloop kunnen uw ogen geïrriteerd aanvoelen. Dit is vergelijkbaar met een zandkorrel die in het oog zit. Dit komt omdat de epitheel laag moet herstellen.
  • TransPRK no-touch ooglaserbehandeling. Uw ogen worden tijdens een no-touch behandeling niet aangeraakt. De ingreep wordt volledig computergestuurd uitgevoerd, waarbij de laser eerst het epitheel verwijderd en vervolgens de refractieafwijking corrigeert. Het hoornvlies herstelt binnen enkele dagen van de laserbehandeling. Uw ogen kunnen na de behandeling droog en geïrriteerd aanvoelen. Om dit gevoel tegen te gaan kunnen oogdruppels voorgeschreven worden.

Welke ooglasertechniek bij u wordt toegepast, hangt onder meer af van de grote van de refractieafwijkingen en de dikte van het hoornvlies. Voor alle ooglasertechnieken geldt dat uitstekende resultaten bereikt worden. Afhankelijk van de toegepaste techniek duurt het een aantal dagen tot enkele weken voordat uw zicht stabiel is en blijft.

Kosten ooglaseren in Hilversum en omgeving

De kosten voor een ooglaserbehandeling kunnen soms tegenvallen. Zeker in vergelijking met de aanschaf van een bril of lenzen is het een forse uitgave die u doet. Het is echter wel een eenmalige uitgave en op termijn is een ooglaserbehandeling goedkoper dan een bril of contactlenzen. Wanneer u bereid bent om de afstand van 50 km tussen Hilversum en Hoofddorp te overbruggen, kunt u bij Dutch Clinic gebruik maken van de betaalbare all-in tarieven voor een ooglaserbehandeling. De laserbehandelingen worden aangeboden vanaf € 1.590 waarbij in het tarief zijn inbegrepen:

  • Het technisch en medisch vooronderzoek.
  • De laserbehandeling, waarvan de techniek wordt voorgesteld na de betreffende onderzoeken.
  • 7 Controles in het jaar na de behandeling.
  • Zichtgarantie als er sprake is van een reststerkte. Uiteraard dient de nabehandeling wel medisch verantwoord te zijn.

Informatief consult ooglaseren

Wordt u moe van het bril dragen? Raakt u regelmatig een contactlens kwijt? Wellicht dat een ooglaserbehandeling u bril of lens onafhankelijkheid kan geven. De ervaren oogartsen van Dutch Clinic in Hoofddorp beantwoorden graag al uw vragen ten aanzien van de verschillende ooglasertechnieken en mogelijkheden. Een afspraak voor een consult maakt u door te bellen met +31 (0)20 214 2033, of door het contactformulier in te vullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com