Ooglaseren Duitsland

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u ooglaseren Duitsland? Wanneer u er over nadenkt om uw ogen te laten laseren, dan denkt u niet alleen aan de behandeling, maar wellicht ook aan de veiligheid en het resultaat van de procedure. Het gaat om uw ogen die u wilt laten behandelen en daarbij zoekt u een geschikte oogkliniek. Ooglaseren Duitsland is dan een mogelijkheid. De Duitse oogklinieken en ooglaserbehandelingen zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar een behandeling verschilt niet of nauwelijks in prijs dan in Nederland.

Ooglaseren Duitsland.

Ooglaseren Duitsland.

Aanbod ooglaseren Duitsland

Verspreid over Duitsland zijn tal van oogklinieken en ziekenhuizen gevestigd, waar ooglaserbehandelingen worden uitgevoerd. De kwaliteit van de gezondheidszorg en de oogklinieken in Duitsland is constant. Apparatuur die wordt gebruikt is bij het merendeel van de klinieken modern. Zeker wanneer u in de grensstreek woont, kan het interessant zijn om het aanbod van Duitse en Nederlandse oogklinieken met elkaar te vergelijken. Waar let u op bij het vergelijken?

  • Naamsbekendheid en locatie van de oogkliniek.
  • Aantoonbare ervaring van de behandelend oogarts.
  • Welke lasertechnieken worden aangeboden?
  • Zijn het technisch en medisch onderzoek inbegrepen?
  • Hoeveel nacontroles vinden het eerste jaar na de ooglaserbehandeling plaats?
  • Heeft u zichtgarantie?
  • Hoe is de nazorg geregeld?

Online worden ooglaser ervaringen gedeeld. U vindt deze meningen onder andere op persoonlijke blogs, maar ook vergelijkingssites, oogklinieken en behandelaars zelf delen ooglaser ervaringen.

Betaalbaar ooglaseren

Medische en cosmetische behandelingen hebben een prijskaartje. Waar vaak wordt gedacht dat een ooglaserbehandeling in het buitenland goedkoper is dan in Nederland, klopt dat slechts ten dele. Zeker wanneer u regelmatig naar een oogarts toe moet voor een onderzoek of controle kunnen de reis- en verblijfkosten hoog oplopen. Ooglaseren Duitsland is niet goedkoper dan bij een Nederlandse oogkliniek. Vergelijkt u de kosten met elkaar? Het merendeel van de grotere oogklinieken rekent aanmerkelijk hogere kosten voor ooglaseren dan de doorsnee oogkliniek in Nederland. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor ingrepen die in het buitenland worden toegepast lang niet altijd. Dit is zeker een punt van aandacht wanneer u ooglaseren Duitsland overweegt. Informatie over vergoedingsmogelijkheden vindt u in de polisvoorwaarden van uw (aanvullende)zorgverzekering. Dutch Clinic biedt verschillende ooglasertechnieken aan vanaf € 1.590, waarbij beide ogen gelaserd worden. Ook voor een lensimplantatie bent u bij onze gespecialiseerde oogartsen aan het juiste adres. Indien u een medische indicatie heeft, kunnen wij de correspondentie met uw zorgverzekeraar verzorgen, zodat u de ooglaserbehandeling zonder zorgen en op ontspannen wijze kunt ondergaan.

Ooglaseren Duitsland of Nederland?

Weet u niet zeker of u de ooglaserbehandeling in Duitsland of Nederland laat toepassen? Laat uzelf voorlichten door een gespecialiseerde oogarts. Maak afspraken bij een aantal klinieken, en ervaar zelf hoe de ingreep wordt voorgesteld en hoe een technisch of medisch onderzoek verloopt. Heeft u een goed gevoel bij een bepaalde oogarts of een kliniek? Vertrouw dan op uw eigen gevoel, en laat u niet leiden door de mening of ervaring van iemand anders. Doe uw ogen niets tekort en investeer in uw eigen welzijn. Vergeet niet dat Duitse oogartsen meestal geen Nederlands spreken. Bent u de Duitse taal onvoldoende machtig, dan kan dit tot onzekerheden leiden. Heeft een arts u wel begrepen? Wat heeft een arts precies gezegd? Niet of onvoldoende kunnen communiceren met een arts, kan uw vertrouwen ondermijnen. Het is belangrijk om vooraf te weten wat u van de ingreep kunt verwachten, hoe deze wordt toegepast en hoe het herstel verloopt. Ondanks het feit dat u veel van deze informatie online vindt, is het vaak van belang dat u hetgeen u gelezen heeft, door een oogarts bevestigd krijgt. Wanneer dat door taalproblemen niet goed lukt, dan kan dat van invloed zijn op het verloop van de ooglaserbehandeling.

Alternatief ooglaseren Duitsland

Zoekt u naar een ooglaserbehandeling die bij u past en met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dutch Clinic in Hoofddorp heeft ruim 15 jaar ervaring met het toepassen van diverse ooglasertechnieken. Jaarlijks worden door onze oogartsen meer dan 2.000 ooglaserbehandelingen met succes toegepast. De oogartsen werken met state-of-the-art ooglaserapparatuur, waarmee zowel verziendheid, bijziendheid en astigmatisme gecorrigeerd kunnen worden. Voorafgaand aan de behandelprocedure worden uw ogen uitgebreid aan de binnen- en buitenzijde onderzocht tijdens een technisch en medisch onderzoek. De oogarts voert diverse metingen uit en onderzoekt de gezondheid van uw ogen. Aan de hand van de onderzoeksresultaten kan een ooglasertechniek worden geadviseerd. De arts bespreekt de resultaten met u en neemt de ooglaserbehandeling met u door. Bent u benieuwd of u door een ooglaserbehandeling bril of contactlens onafhankelijk kunt zijn? Maak dan een afspraak voor een consult of technisch onderzoek bij Dutch Clinic. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com