Ooglidcorrectie Zaandam

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Zaandam en omgeving? Heeft u dikke wallen onder uw ogen of hangen de onderoogleden af? Dit is een normaal en veel voorkomend gevolg van het ouder worden. Zowel de huid als de weefsels in en bij de oogleden worden minder elastisch verliezen veel sterkte. Vaak komt dit in de familie geregeld voor, maar het afnemen van de huidelasticiteit is niet alleen erfelijk bepaald. Afhangende oogleden en wallen kunnen uw gezicht een vermoeide, norse uitstraling geven. Met een ooglidcorrectie in Zaandam en omgeving wordt uw blik verbeterd en krijgt uw gezicht een frisse uitstraling.

Ooglidcorrectie Zaandam.

Ooglidcorrectie Zaandam.

Onderooglidcorrectie in Zaandam en omgeving

Bij een onderooglidcorrectie worden zowel de overtollige huid als het opgehoopte vet onder uw ogen verwijderd. De arts die de operatie uitvoert, tekent de overtollige huid af. Daarna wordt het behandelgebied plaatselijk verdoofd en kan de huid worden verwijderd. Incisies worden daar waar mogelijk gemaakt in natuurlijk oogplooien, zodat u later nauwelijks zichtbare littekens heeft. Tegelijkertijd met de overtollige huid kan de arts vet- en andere weefsels verwijderen. De operatie wonden met gehecht en met hechtpleisters afgeplakt. De ingreep zelf duurt, bij 2 oogleden, 1,5 tot 2 uur. Wordt bij u een combinatie ooglidcorrectie van het bovenste en onderste ooglid toegepast? Dan is de behandelduur iets langer. Het is na een ooglidcorrectie niet nodig om in de kliniek opgenomen te worden. Dat betekent dat u vrij vlot na het afronden van de ooglidcorrectie naar huis mag. U kunt en mag niet zelf aan het verkeer deelnemen, omdat uw zicht beperkt en wazig kan zijn. Laat u ophalen en veilig thuisbrengen.

Herstel onderooglidcorrectie

Het corrigeren van de onderste oogleden is een veilige, chirurgische ingreep. Iedere medische behandeling bevat een zekere kans op risico’s. Dat is bij een ooglidcorrectie in Zaandam en omgeving niet anders. Na de ingreep zijn uw oogleden gezwollen, blauwpaars verkleurd. Volg de koelinstructies nauwgezet op, hiermee worden de zwellingen op effectieve wijze tegengegaan. De eerste dagen zijn uw ogen gevoelig voor licht, u kunt bescherming in de vorm van een goede zonnebril gebruiken. De meeste mensen die een ooglidcorrectie laten toepassen, herstellen zonder klachten van de ingreep. Heeft u na de ooglidcorrectie last van droge of geïrriteerde ogen? Neem dan contact op met de arts, deze kan u verzachtende oogdruppels voorschrijven. Het duurt 3 tot 6 maanden voordat uw lichaam volledig is hersteld van de ingreep, dan kan ook het eindresultaat beoordeeld worden.

Gespecialiseerde ingreep

Voor een ooglidcorrectie in Zaandam en omgeving, kunt u terecht bij de ervaren artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. Boven- en onderooglidcorrecties worden uitgevoerd met behulp van state-of-the-art behandelapparatuur. De artsen zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties en passen de techniek wekelijks een aantal keren toe. Van tevoren wordt de ingreep uitvoerig met u besproken. Tijdens een consult worden uw oogleden onderzocht en vraagt een arts naar uw verwachting. Het doel is om te komen tot een persoonlijk behandelplan waarbij het mogelijk is dat u tegelijkertijd een boven- en onderooglidcorrectie ondergaat. De kosten voor een onderooglidcorrectie worden niet vergoed. Zorgverzekeraars zien het als een puur cosmetische ingreep. Heeft u een medische indicatie voor een onderooglidcorrectie? Dan kan een zorgverzekeraar, met in achtneming van de voorwaarden, een gedeeltelijke of volledige kostenvergoeding toezeggen. Dutch Clinic is bekend om de uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Betaald u de kosten voor een ooglidcorrectie in Zaandam en omgeving zelf? De kosten bij Dutch Clinic liggen tussen € 599 en € 1.349. Ook de kosten en vergoedingsmogelijkheden worden tijdens een consult met u besproken. Het uitgebreide gesprek is bedoeld om uw te informeren over zowel de behandelmogelijkheden, het verloop van een behandeling, de te verwachten resultaten en de kosten die met de ingreep zijn gemoeid.

Afspraak consult ooglidcorrectie

Ziet u wanneer u in de spiegel kijkt een vermoeide versie van uw uitgeruste ik? Heeft u kussentjes onder uw ogen? Een ooglidcorrectie is een chirurgische ingreep die goede, langdurige resultaten biedt. Na het verwijderen van de overtollige huid, vet- en andere weefsels ziet u er uitgerust uit. Het is een ingreep die zowel bij mannen als vrouwen wordt toegepast. Wilt u weten of een ooglidcorrectie u af kan helpen van hangende oogleden en/of kussentjes onder uw ogen? Laat u dan vrijblijvend adviseren door de artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. Tijdens een gratis consult wordt uw gezondheid besproken en wil een arts weten welke medicatie u gebruikt. U kunt vragen stellen en aangeven wat uw verwachtingen zijn van een ooglidcorrectie. Een afspraak maakt u door contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen.

 

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider