Skip to content
Werkwijze bij Dutch Clinic

Vooronderzoek ooglidcorrectie

Tijdens het consult heeft u de gelegenheid om met onze chirurg uw verwachtingen en persoonlijke wensen te bespreken. De chirurg zal de beschikbare opties toelichten en u informeren over het te verwachten resultaat van een ooglidcorrectie.

Medisch consult

U krijgt uitgebreide uitleg over hoe de ingreep wordt uitgevoerd, en het volledige behandeltraject wordt doorgenomen. Tijdens dit gesprek worden tevens de verschillende mogelijkheden, voor- en nadelen van de ooglidcorrectie, nazorg, risico’s en eventuele complicaties na de operatie uitvoerig besproken. Bovendien zal er worden gekeken of uw persoonlijke wensen in overeenstemming zijn met uw situatie.

Aanpak ooglidcorrectie

Tijdens het consult wordt zorgvuldig bekeken welke aanpak het meest geschikt is, aangezien er diverse methoden zijn om een ooglidcorrectie uit te voeren. Dit kan het verwijderen van overtollige huid omvatten, maar in sommige gevallen is het ook nodig om verslapte spieren te corrigeren, bijvoorbeeld via een levatorplastiek. Bovendien kan vet worden verplaatst of verwijderd voor een optimaal resultaat, spieren kunnen worden verstevigd, en structuren kunnen worden gefixeerd om stabiliteit te verkrijgen.

Informatie geven

Bij ons staat het bieden van uitgebreide informatie tijdens het consult voorop, zodat u goed geïnformeerd bent over het te verwachten resultaat, de mogelijke risico’s en complicaties. Op die manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen waarbij uw persoonlijke wensen en tevredenheid met het uiteindelijke resultaat centraal staan.

Kosten ooglidcorrectie

Ooglidcorrecties worden niet altijd vergoed. Enkel ingrepen die medisch noodzakelijk zijn, komen voor vergoeding in aanmerking. Lees hier meer over de ooglidcorrectie kosten, de nazorg en controles zijn gratis.

Snel en effectief
Littekenvrij

Bovenooglid

  • Beide ogen €899.- NU € 699,-
  • Incl creme Gratis
  • Nacontroles Gratis

Onderooglid

  • Beide ogen* Vanaf € 1.499,-
  • Incl creme Gratis
  • Nacontroles Gratis

Beide oogleden

  • Boven&onder* Vanaf € 2.299,-
  • Incl creme Gratis
  • Nacontroles Gratis

*Meerprijs voor canthopexie en vet repositie.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om oogheelkundige zorg.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Wij hebben op het gebied van ooglaseren en ooglidcorrecties al ruim 25 jaar ervaring.

Vakkundig en ervaren artsen

Voor alle oogheelkunde bent u bij Dutch Clinic in Hoofddorp aan het juiste adres.

Altijd een gratis consult

Tijdens een gratis consult bekijken we graag de mogelijkheden voor een behandeling.

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent