Skip to content
Injectables bij Dutch Clinic

Verjongingsbehandelingen

Bekijk onze geavanceerde cosmetische ingrepen die gericht zijn op het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het herstellen van een jeugdige uitstraling. Onze verjongingsbehandelingen zijn ontworpen om u te helpen bij het aanpakken van veelvoorkomende tekenen van veroudering en het herstellen van zelfvertrouwen. Maar wist u ook dat wij oplossingen bieden voor tandenknarsen, overmatig zweten en meer.

Persoonlijk behandelplan

Dynamische expressielijnen: Effectieve behandelingen verminderen herhaalde gezichtsbewegingen, wat resulteert in ontspanning van de rimpels en een jeugdige uitstraling.

Zwaartekracht-effect op de huid: Tegen de effecten van de zwaartekracht bieden wij oplossingen die de natuurlijke stevigheid van uw huid herstellen, met een focus op volumeverbetering.

Volumeverlies: Voor die gebieden waar volumeverlies optreedt, introduceren wij verjongingsbehandelingen ontworpen om een jeugdige, volle uitstraling te herstellen.

Lachrimpels: Specifieke aandacht wordt besteed aan het aanpakken van lachrimpels rond de ogen en mond, voor een verjongde en natuurlijke glimlach.

Tandenknarsen: Onze behandelingen helpen niet alleen bij het verminderen van rimpels, maar ook bij het ontspannen van spieren die betrokken zijn bij tandenknarsen.

Overmatig zweten: Ervaart u overmatig zweten? Ontdek hoe onze behandelingen kunnen helpen bij het reguleren van zweetproductie en het bevorderen van comfort.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

Onze werkwijze bij een verjongingsbehandeling

Intakesgesprek: Een deskundige specialist evalueert uw huid en bespreekt uw esthetische doelen om een behandelplan op maat op te stellen. Op basis van uw behoeften wordt een persoonlijk behandelplan gecreëerd.

Uitvoering: De behandeling wordt met precisie uitgevoerd, waarbij de substantie strategisch wordt geïnjecteerd om volumeverlies aan te pakken en een jeugdige uitstraling te bevorderen.

Nazorg: Gedetailleerde nazorginstructies worden verstrekt om een comfortabele herstelperiode te bevorderen.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Resultaat verjongingsbehandeling

Een verjongingsbehandeling kan resulteren in een gladdere, stevigere en jeugdigere uitstraling van de huid. Deze behandeling helpt bij het verminderen van rimpels door spiercontracties te verminderen, volumeverlies aan te vullen en de contouren van het gezicht herstellen.

“Ooglidcorrectie bij Dutch Clinic was voor mij een gamechanger. De vermoeidheid en zwaarte rond mijn ogen verdween als sneeuw voor de zon. Het was een investering in mijn welzijn die ik iedereen zou aanbevelen.”

Johan Vermeer | Bovenooglidcorrectie

Onze specialiteit, jouw transformatie

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om oogheelkundige zorg.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Wij hebben op het gebied van ooglaseren en ooglidcorrecties al ruim 25 jaar ervaring.

Vakkundig en ervaren artsen

Voor alle oogheelkunde bent u bij Dutch Clinic in Hoofddorp aan het juiste adres.

Altijd een gratis consult

Tijdens een gratis consult bekijken we graag de mogelijkheden voor een behandeling.