Skip to content
Ooglidcorrectie bij DutchClinic

Werkwijze ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie is een cosmetische ingreep die kan bijdragen aan het verbeteren van het uiterlijk van verslapte of hangende oogleden. Tijdens deze ingreep wordt overtollige huid en vetweefsel verwijderd van zowel de bovenste als onderste oogleden, wat resulteert in een frissere en jeugdigere uitstraling van de ogen. 

Persoonlijke behandeling

Bij Dutch Clinic bent u in goede handen voor een ooglidcorrectie. Onze artsen zijn zeer ervaren in deze ingreep en zullen er alles aan doen om voor u een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 

Tijdens een ooglidcorrectie vinden we het belangrijk dat u beseft dat we speciaal voor u een behandelplan opstellen. Aan de hand van dit behandelplan gaan we de ooglidcorrectie ook daadwerkelijk uitvoeren.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

Hoe gaan we te werk bij een ooglidcorrectie?

Meldt u zich aan voor een gratis consult om de geschiktheid voor een ooglidcorrectie te achterhalen? U kunt de volgende werkwijze in onze kliniek verwachten:

Geschiktheid en consult

Bij het overwegen van een ooglidcorrectie rijzen vaak vele vragen, en verschillende factoren kunnen van invloed zijn op uw uiteindelijke beslissing. Het is van groot belang om vast te stellen of u een geschikte kandidaat bent voor deze ingreep. Het hebben van hangende oogleden kan problematisch zijn, ongeacht uw leeftijd. Dergelijke problemen kunnen zowel van invloed zijn op uw uiterlijk als op uw gezondheid. Naarmate onze huid ouder wordt, verliest zij geleidelijk aan elasticiteit. Gecombineerd met de constante kracht van de zwaartekracht kan dit leiden tot verslapping van de oogleden.

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een ingreep waarbij hangende, zware oogleden of wallen onder de ogen worden aangepakt, waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen de bovenooglidcorrectie en onderooglidcorrectie. Deze ingreep kan om diverse redenen worden uitgevoerd, zowel uit esthetische overwegingen als om medische redenen. Hangende oogleden en zware oogleden kunnen namelijk leiden tot een vermoeide en verouderde uitstraling, terwijl ze ook medische klachten zoals hoofdpijn en beperkingen in het gezichtsvermogen kunnen veroorzaken.

Nazorg en controles

Het is aan te raden om gedurende de eerste paar dagen voldoende rust te nemen, omdat dit het herstel van de oogleden bevordert en uiteindelijk leidt tot het beste resultaat. Na een ooglidcorrectie is het normaal dat de oogleden gezwollen en blauw worden. Het sluiten van de ogen kan direct na de operatie enigszins bemoeilijkt zijn vanwege de wond en de zwelling van de oogleden, maar dit herstelt doorgaans snel binnen een periode van twee tot drie weken. Over het algemeen wordt er niet veel pijn ervaren na de ingreep. Indien nodig kunt u paracetamol nemen om eventuele pijn te verlichten.

Eventuele complicaties

Bij Dutch Clinic werken we uitsluitend met gekwalificeerde artsen, die al jaren lange ervaring hebben in ooglidcorrecties. Er is altijd een zeer kleine kans op het bereiken van een niet volledig symmetrisch resultaat. Tijdens het consult zal de chirurg alle risico's en mogelijke complicaties uitgebreid met u bespreken.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Geweldig ooglidcorrectie. De juiste hoeveelheid weggehaald. Kan mijn ogen weer open in de wereld staren. Geweldige vriendelijke mensen. Korte wachttijd of helemaal niet geweldig geholpen ook de nazorg bedank dutch clinic!
Marlene van Winden | Bovenooglidcorrectie

Een frisse en jongere uitstraling

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en wensen als het gaat om ooglidcorrecties.

Of het nu gaat om hangende oogleden, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om oogheelkundige zorg.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Wij hebben op het gebied van ooglaseren en ooglidcorrecties al ruim 25 jaar ervaring.

Vakkundig en ervaren artsen

Voor alle oogheelkunde bent u bij Dutch Clinic in Hoofddorp aan het juiste adres.

Altijd een gratis consult

Tijdens een gratis consult bekijken we graag de mogelijkheden voor een behandeling.