Ooglidcorrectie Uithoorn

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Uithoorn en omstreken? Afhangende oogleden zijn een gevolg van het verslappen van de huid. Het is een natuurlijk lichaamsproces dat tot vervelende klachten kan leiden. Uw gezicht krijgt een vermoeide, oudere uitstraling, maar ook uw gezichtsveld kan beperkt worden door de afhangende huid. Een ooglidcorrectie in Uithoorn en omgeving is een relatief kleine chirurgische ingreep met uitstekende resultaten. De ingreep kan worden toegepast bij afhangende oogleden en wallen onder de ogen.

Ooglidcorrectie Uithoorn.

Ooglidcorrectie Uithoorn.

Nazorg en herstel ingreep

Voor een succesvol herstel is het na een ooglidcorrectie belangrijk om de adviezen van de arts op te volgen. Hoe de herstelperiode verloopt, is mede bepalend voor het uiteindelijke succes en resultaat. Dat maakt dat u zowel het herstel als het resultaat zelf positief, maar ook negatief, kunt beïnvloeden. Vooraf is niet exact te voorspellen hoe het herstel verloopt. Geen chirurgische ingreep is hetzelfde en iedereen herstelt op eigen manier van de ooglidcorrectie in Uithoorn en omgeving. Over het gemiddelde genomen kan de herstelperiode in fasen worden gedeeld:

  • Eerste dagen na de ingreep. De zwellingen kunnen nog toenemen en voor ongemakken zorgen. U koelt volgens de instructies, en u tilt, bukt of sport niet. Slapen met een extra hoofdkussen bevordert het herstel.
  • Dagen 3 tot 7 na een ooglidcorrectie. De zwellingen nemen af. De hechtingen worden verwijderd en de arts bespreekt het herstel tot nu toe met u.
  • Tweede week van herstel. Bij de meeste mensen zijn de zwellingen en huidverkleuringen na 7 tot 10 dagen vrijwel helemaal verdwenen en uw gezicht is weer toonbaar.

Hoe snel het herstel verloopt hangt af van de mate waarin de tips en adviezen worden opgevolgd. De littekens hebben langere tijd nodig om te genezen. Na 10 tot 12 maanden zijn ze vrijwel onzichtbaar geworden. De meeste mensen gaan na een week terug aan het werk. Verricht u werkzaamheden waarbij u het merendeel van de dag naar een (beeld)scherm kijkt? Dan kan de arts adviseren om de werktijd langzaam uit te breiden.

Resultaat en risico’s ooglidcorrectie in Uithoorn en omgeving

Het uiteindelijke resultaat ontwikkeld en verbetert zich van 3 tot 6 maanden na de ingreep. Direct na de ingreep is uw gezicht weinig toonbaar. Met gezwollen en blauwe ogen loopt u soms risico om de ogen niet of onvoldoende te kunnen openen en sluiten. Om te voorkomen dat uw ogen uitdrogen is het belangrijk om hiervan melding te maken bij de kliniek. De arts kan verzachtende oogdruppels voorschrijven. Een ooglidcorrectie is een veilige ingreep die dagelijks wordt toegepast. De ervaren artsen maken de incisies in de natuurlijke huidplooi(en) en in de wimperrand. Nadat de wondjes zijn genezen, zijn er nauwelijks littekens zichtbaar. Genezen de wonden niet goed dan bestaat de kans op infecties en ontstekingen. Dit komt echter zelden voor na een ooglidcorrectie in Uithoorn en omgeving. De resultaten van een ooglidcorrectie zijn helaas niet blijvend. Na verloop van jaren, gemiddeld 15 jaar, kan de huid als gevolg van het ouder worden opnieuw aan elasticiteit verliezen en afzakken. Eventueel kan een nieuwe ooglidcorrectie uitgevoerd worden.

Ervaringen ooglidcorrectie

Het merendeel van de toegepaste boven- en/of onderooglidcorrecties verloopt zonder dat er sprake is van bijwerkingen of complicaties. Mannen en vrouwen zijn tevreden met het resultaat en zien er fris en uitgerust uit. Bent u benieuwd hoe mensen de ooglidcorrectie ervaren? Online vindt u verschillende websites waar klantervaringen worden gedeeld en waar u leest hoe anderen de ingreep hebben ervaren. Het kan interessant zijn om de mening van anderen te lezen. Vaak worden in ervaringsverhalen ook foto’s gedeeld van ogen vlak na de ingreep en enige tijd later. U ziet meer dan alleen de ooglidcorrectie voor en na foto. U ziet hoe gezwollen en verkleurde ogen er na een ooglidcorrectie in Uithoorn en omgeving uitzien.

Ooglidcorrectie consult in Uithoorn en omgeving

Krijgt u midden op de dag regelmatig te horen of u moe bent? Ziet uw gezicht er jaren ouder uit dan uw eigenlijke leeftijd? Belemmeren afhangende oogleden uw zicht? Wellicht dat een ooglidcorrectie een goede oplossing is. De ingreep wordt onder meer door de ervaren artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp uitgevoerd. Wekelijks worden bij de kliniek ooglidcorrecties van de bovenste en onderste oogleden toegepast. U kunt tijdens een gratis consult kennismaken met de artsen en de moderne kliniek. De arts wil graag meer weten over uw gezondheid, eventuele chronische aandoeningen en medicijngebruik. Op basis hiervan kan de arts een behandelplan op maat voorstellen. Direct een afspraak maken voor een consult? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider