Ooglidcorrectie Mijdrecht

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Mijdrecht en omgeving? Wallen onder uw ogen zijn vervelend. Wallen geven u een vermoeide blik, terwijl u wellicht prima uitgerust bent. Met een ooglidcorrectie in Mijdrecht en omgeving kunnen de wallen onder uw ogen verwijderd worden.

Ooglidcorrectie Mijdrecht.

Ooglidcorrectie Mijdrecht.

Oorzaak wallen

Vermoeidheid, stress, slaapgebrek, roken of verkeerde voeding kunnen tijdelijke wallen onder uw ogen veroorzaken. Deze wallen zijn in de regel tijdelijk en verdwijnen na een goede nachtrust. Ook door het aanpassen van uw levensstijl en stress tot een minimum te beperken kunnen de wallen afnemen en zelfs verdwijnen. Tegenover de tijdelijke wallen staan de wallen die minder makkelijk en zelfs helemaal niet verdwijnen. Zonder dat u moe bent zijn deze permanente wallen hinderlijk aanwezig en geven uw gezicht een norse, vermoeide uitstraling. Deze wallen zijn een gevolg van het verouderingsproces, maar kunnen evengoed erfelijk bepaald zijn. Met behulp van een onderooglidcorrectie kunnen de wallen behandeld en verwijderd worden. Tijdens een ooglidcorrectie in Mijdrecht en omgeving verwijderd een arts het teveel aan vet en de eventueel overtollige huid. De ingreep wordt succesvol toegepast bij het verwijderen van wallen. Een ooglidcorrectie is niet geschikt om eventuele donkere kringen onder uw ogen te verwijderen.

Donkere kringen of wallen

Het komt nog geregeld voor dat wallen en donkere kringen onder de ogen met elkaar worden verward. Zowel donkere kringen als wallen geven u een vermoeide, soms ongezonde uitstraling. Het is niet vreemd dat er verwarring bestaat. Donkere kringen zijn echter een gevolg van een dunne, bleke huid. Ook pigment dat zich onder de ogen ophoopt geeft het effect van donkere kringen. Helaas kunnen de kringen niet met een ooglidcorrectie verwijderd worden. Wallen bestaan uit een combinatie van overtollige huid en uitpuilend vetweefsel. Wallen kunnen met een onderooglidcorrectie prima behandeld worden. Een ooglidcorrectie in Mijdrecht en omgeving wordt uitgevoerd door ervaren artsen duurt 45 tot 60 minuten en gebeurt onder plaatselijke verdoving.

Onderooglidcorrectie in Mijdrecht en omgeving

Het doel van de onderooglidcorrectie is het verwijderen van overtollig vet- en spierweefsel. Is er een teveel aan huid? Dan wordt dat gelijktijdig weggehaald. De ooglidcorrectie is een relatief kleine en bovendien veilige chirurgische ingreep. Vooraf tekent de arts het huidoverschot af, waarna uw huid wordt gedesinfecteerd. Het geven van de onderhuidse verdovende injecties kan gevoelig zijn. Van de ingreep zelf voelt u niets. Incisies worden vlak onder uw wimperrand gemaakt, na het genezen van de wonden zijn er vrijwel geen littekens zichtbaar. Via de incisies worden de vet- en/of spierweefsels verwijderd en de overtollige huid wordt weggesneden. De operatiewonden worden gehecht. Meestal wordt kort na het afronden van de ooglidcorrectie begonnen met het koelen van de ogen. Dit wordt gedaan om de zwellingen en huidverkleuringen tegen te gaan. Hechtingen worden 4 tot 7 dagen na de ingreep in de kliniek verwijderd.

Thuis herstellen

De onderooglidcorrectie is een poliklinische ingreep, waarvan u thuis kunt herstellen. Door de operatie zijn uw oogleden gezwollen en blauw verkleurd. Het is mogelijk dat u de eerste uren wat wazig ziet. Neem daarom iemand mee naar de kliniek, die u na afloop veilig thuis kan brengen. Het is immers niet mogelijk om zelfstandig auto te rijden. Eenmaal thuis doet u het een paar dagen rustig aan en volgt u de koelinstructies op. Eventuele napijn is van korte duur en neemt vanzelf af. Wanneer de hechtingen verwijderd zijn, en u zich goed voelt kunt u lichte werkzaamheden terug oppakken. Bescherm uw ogen de eerste tijd tegen stof en licht en draag een beschermende zonnebril. Heeft u na de ingreep last van onbekende klachten zoals nabloedingen, koorts en of pijn? Neem dan contact op met de arts, deze kan adviseren en daar waar nodig direct ingrijpen om erger te voorkomen.

Kosten en mogelijkheden ooglidcorrectie in Mijdrecht en omgeving

Onderooglidcorrecties worden, in tegenstelling tot bovenooglidcorrecties, zelden vergoed. Wallen onder de ogen worden doorgaans niet gezien als een medische noodzaak. Bovenoogleden die over uw oog hangen en uw gezichtsveld ernstig beperken zijn wel reden voor artsen om een medische indicatie af te geven. Zonder medische indicatie bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten. Vergelijken van het aanbod en de kosten kan interessant zijn. Woont u in de omgeving van of in Mijdrecht zelf, dan kunt u overwegen om ook bij Dutch Clinic in Hoofddorp een afspraak voor een gratis consult te maken. Tijdens het consult bespreekt u met een ervaren arts de problemen die u ervaart met de oogleden en geeft u aan welke verwachtingen u heeft van een chirurgische ingreep. Een afspraak kunt u maken door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider