Ooglidcorrectie Katwijk

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een ooglidcorrectie in Katwijk? Hangende oogleden en wallen onder de ogen kunnen u een vermoeide, sombere uitstraling geven. De oorzaken van het verminderen van de huidelasticiteit verschillen, maar het ouder worden speelt hierin zeker mee. Een ooglidcorrectie in Katwijk en omgeving biedt uitkomst, en geeft u weer een frisse blik. De ingreep kent verschillende voor- en nadelen. Een goede voorbereiding is voor het gewenste resultaat van belang.

Ooglidcorrectie Katwijk.

Ooglidcorrectie Katwijk.

Voor- en nadelen ooglidcorrectie in Katwijk en omgeving

Cosmetische en chirurgische ingrepen hebben voor- en nadelen, dat is bij een ooglidcorrectie niet anders. Voordelen ooglidcorrectie:

  • Frisse, jongere uitstraling. Uw gezicht ziet er opgewekter uit.
  • Incisies worden gemaakt in de natuurlijke ooglidplooien en/of in de wimperrand.
  • Veilige ingreep met een minimale kans op complicaties of bijwerkingen.
  • Onzichtbare littekens.
  • Langdurig resultaat.

Een ooglidcorrectie is een ingreep die met precisie moet worden uitgevoerd en die vraagt om een ervaren arts. U wilt graag vooraf een idee hebben van hetgeen u van de ingreep kunt verwachten. Direct na de ingreep is het zichtbaar dat u een ooglidcorrectie heeft ondergaan. U moet de eerste tijd rustig aan doen en er bestaat altijd een zekere kans op een asymmetrisch resultaat.

Persoonlijk behandelplan

Iedereen heeft bepaalde verwachtingen van een ooglidcorrectie, daarom wordt de ingreep altijd voorafgegaan door een consult bij de behandelend arts. Tijdens dit consult wordt alles besproken wat voor de ingreep van belang is. De arts bepaald welke behandelmethode bij u het beste resultaat biedt en bespreekt met u de risico’s en complicaties die aan de ooglidcorrectie in Katwijk en omgeving zijn verbonden. Zowel een boven- als onderooglidcorrectie zijn chirurgische ingrepen die onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. U voelt niets van de ingreep. Eventuele napijn is met een paracetamol te bestrijden. Ervaring heeft uitgewezen dat de meeste mensen nauwelijks tot geen napijn ervaren. Het operatiegebied heeft tijd nodig om te herstellen. Direct na de ooglidcorrectie zijn de oogleden gezwollen en verkleurd. Deze verschijnselen nemen vanzelf af, en door regelmatig te koelen wordt het zwellen tegengegaan. Zeldzame bijwerkingen zijn:

  • Allergische reacties op de gebruikte ontsmettings- en/of verdovingsmiddelen.
  • Geïrriteerde ogen, het gevoel alsof er zandkorrels in uw oog zitten.
  • Een trekkend ooglid.
  • Door slechte wondgenezing en/of infecties bestaat de kans op opvallende littekens.
  • Asymmetrische resultaten.

De arts ligt toe hoe u de kans op complicaties kunt beperken. Daarnaast worden de vragen die u heeft beantwoord en maakt de arts een behandelplan op maat.

Herstel ooglidcorrectie

Het is niet nodig om voor een ooglidcorrectie in Katwijk en omgeving opgenomen te worden in de kliniek. Na het afronden van de ingreep en het geven van de nodige instructies, mag u dezelfde dag naar huis. Zorg ervoor dat u tijdig vervoer naar huis regelt. U mag niet zelfstandig autorijden, dit omdat uw zicht wazig en enigszins beperkt kan zijn door de opgezwollen oogleden. De eerste dagen doet u het voornamelijk rustig aan en volgt u het koeladvies van de arts op. Al na een aantal dagen wordt het wondgebied minder gevoelig. Wanneer de hechtingen worden verwijderd, controleert de arts het operatiegebied en worden afspraken gemaakt over het hervatten van uw dagelijkse werkzaamheden. Intensief sporten doet u tot zes weken na de ingreep niet.

Kosten en vergoeding ooglidcorrectie

De meeste ooglidcorrecties worden uit cosmetisch oogpunt overwogen. Wilt u in aanmerking komen voor een vergoeding van de kosten? Dan moet u voldoen aan de voorwaarden van uw zorgverzekeraar. Dat houdt in dat u sowieso een verwijzing van uw huisarts naar een gespecialiseerde oogarts nodig heeft. Daarnaast kan de oogarts u een medische indicatie geven. Oogartsen geven deze indicatie als blijkt dat uw zicht ernstig wordt beperkt door afhangende bovenste oogleden. Heeft u geen recht op een vergoeding? Ook dan kunt u een ooglidcorrectie in Katwijk en omgeving toe laten passen, u bent dan zelf verantwoordelijk voor de kosten. Het vergelijken van de kosten die klinieken voor een ooglidcorrectie rekenen, is interessant en geeft u een idee van de mogelijkheden.

Afspraak ooglidcorrectie in Katwijk en omgeving

Wilt u meer weten over de voor- en nadelen van een ooglidcorrectie? Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van de ingreep? Maak dan een afspraak voor een consult bij de artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. Het eerste consult is gratis en stelt u in staat om de vragen die u heeft te stellen en om meer te weten te komen over de ooglidcorrectie. U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen, waarna u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider