Ooglaseren Mijdrecht

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u ooglaseren in Mijdrecht en omgeving? Een van de eerste stappen, naast het lezen van informatie, is het zoeken en vinden van de meeste geschikte oogkliniek. Hoe vindt u een kliniek die bij u past en waar u een goed gevoel over heeft? Uiteraard is de prijs van de ooglaserbehandeling van invloed, maar kijk daarnaast ook naar de kwaliteit, de ervaring van de oogartsen en de resultaten die in het verleden zijn bereikt. U heeft maar twee ogen, het spreekt voor zich dat u daar zuinig op bent.

Ooglaseren Mijdrecht.

Ooglaseren Mijdrecht.

Vergelijken ooglaseren in Mijdrecht en omgeving

Ooglaseren is populair. Ooglaserbehandelingen behoren tot meest uitgevoerde chirurgische ingrepen van Nederland. Onafhankelijk zijn van bril en/of contactlenzen klinkt bij velen als muziek in de oren. Het zoeken van informatie naar geschikte behandelmethoden kan op meerdere manieren. Uiteraard leest u veel informatie op uiteenlopende websites. Reviews en klantervaringen die worden weergegeven op een forum laten u zien dat een groot aantal oogklinieken, verspreid over Nederland de ooglaserbehandeling aanbied en uitvoert. Baseer uw keuze niet enkel en alleen op de mening en ervaring van anderen, maar ga zelf actief kennismaken met een aantal klinieken en behandelaars. Let daarbij op de volgende punten:

  • Kwaliteit van de kliniek. Hoe gaat een kliniek te werk en wordt er aan de vereiste kwaliteitseisen voldaan? Wordt er gewerkt met moderne apparatuur? Hoe wordt een behandeling voorgesteld?
  • Ervaring van de behandelend oogartsen. Uw ogen betekenen veel voor u, ze zijn de belangrijkste zintuigen. Voor het gewenste resultaat is het van belang dat u de laserbehandeling laat toepassen door een arts die ervaring heeft met zowel de techniek als de behandeling. Het is een volkomen normale vraag om tijdens een consult naar de achtergrond en ervaring van een behandelend arts te informeren.
  • BIG-registreerde artsen. U kunt zelf nakijken of de oogarts een geldige BIG-registratie heeft.

Wat daarnaast nog van belang is, is het gevoel dat u zelf heeft bij een oogkliniek. Voelt u zich welkom? Heeft u het idee dat u serieus wordt genomen en worden uw vragen naar tevredenheid beantwoord? Ga af op uw eigen gevoel, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Dit is in de regel meer waard dan de mening en/of ervaring van anderen.

Informatie ooglaseren in Mijdrecht en omgeving

Als onderdeel van uw voorbereiding op een eventuele ooglaserbehandeling in de omgeving van Mijdrecht gaat u op een bepaald moment naar een consult, technisch of medisch vooronderzoek bij een oogkliniek. Vooraf is het goed om te weten dat niet iedereen geschikt is voor een ooglaserbehandeling. Diabetespatiënten, mensen met reumatische aandoeningen en/of auto-immuunziekten wordt de behandeling in de meeste gevallen afgeraden. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, wordt geadviseerd om de ooglaserbehandeling tot een later tijdstip uit te stellen. Hoe wordt bepaald of de ooglaserbehandeling die u overweegt toegepast kan worden?

  • Technisch vooronderzoek. Dit is een kortdurend onderzoek, waarbij een oogarts uw ogen globaal nakijkt en beoordeelt. Gekeken wordt naar de oogdruk en de refractieafwijking. In combinatie met uw algemene gezondheid, kan een arts voor 90% zekerheid zeggen of u voor de behandeling in aanmerking komt.
  • Medisch vooronderzoek. Na het technisch onderzoek volgt een uitgebreid medisch vooronderzoek, waarbij uw ogen van binnen en buiten worden bekeken en opgemeten. De oogarts meet de dikte van het hoornvlies, de pupilgrootte en de traanproductie. Ook wordt het netvlies bekeken en de lengte van het oog gemeten. Pas na het medisch onderzoek kan met zekerheid uw geschiktheid worden bepaald. Zijn uw ogen geschikt? Dan stelt een oogarts de ooglasertechniek voor die het beste bij uw ogen past. Eventueel kan er een behandeldatum gepland worden.

Veilig ooglaseren

Ooglaserbehandelingen zijn uitermate veilig. Oogklinieken werken met geavanceerde ooglaserapparatuur en van complicaties of bijwerkingen is zelden sprake. Om de kans op eventuele bijwerkingen te verkleinen houdt u zich aan de leefregels die u van de oogarts krijgt. Na een ooglaserbehandeling is het gebruikelijk om de ogen te druppelen met ontstekingsremmende en antibiotica druppels. Doe dit volgens voorschrift. Heeft u na de behandeling last van droge of geïrriteerde ogen? Dan kunnen verzachtende oogdruppels uitkomst bieden. Na een paar dagen nemen de klachten af en ziet u dat het scherpe zicht zich langzaamaan stabiliseert.

Consult ooglaseren

Bent u woonachtig in Mijdrecht en omstreken? Laat uzelf dan vrijblijvend informeren door de oogartsen van Dutch Clinic. Onze oogkliniek is gevestigd in Hoofddorp op ongeveer 25 km van Mijdrecht. Tijdens een consult worden de ooglasertechnieken nader toegelicht en worden uw vragen beantwoord. U kunt Dutch Clinic telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033 voor het maken van een afspraak.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com