Skip to content
Skinbooster behandeling bij Dutch Clinic

Skinbooster

Wil je af van een droge, vale en slappe huid met volumeverlies? Dan biedt een skinbooster behandeling de oplossing. De skinboosters zorgen voor een frisse, stralende, gehydrateerde en uitgeruste huid met daarbij een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. De skinbooster is een optimale behandeling om je huid te kunnen voorzien van hoogwaardige huidverbeterende ingrediënten, waarmee je huidconditie met sprongen vooruit gaat.

Wat is een skinbooster?

Tijdens een skinbooster behandeling wordt er gewerkt met een injectievloeistof bestaande uit een basis van natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren die de huid repareren, voeden en stimuleren.

Hyaluronzuur is een natuurlijke vochtbinder en komt van nature voor in onze huid tussen de cellen. Hyaluronzuur kan wel tot 1000x zijn gewicht aan water vasthouden. Verlies van hyaluronzuur is een van de oorzaken van huidveroudering.

Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Na een skinbooster behandeling is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

Last van rimpels? Skinbooster behandeling vanaf € 225,-

Soorten behandeling

Een RRS-Inject Skinbooster is een behandeling waarbij een combinatie van ingrediënten wordt geïnjecteerd. Deze bestaan uit natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten (zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren), die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren.

Deze behandeling is voor alle delen van het gezicht mogelijk. De keuze voor skinbooster hangt samen met jouw huidtype en het doel dat je wilt gaan behalen. Onze huidtherapeuten kunnen je goed adviseren. Voor een optimaal resultaat onderga je 4 behandelingen, met een interval van 1 tot 2 weken.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

Bij Dutch Clinic bieden we hoogwaardige Sculptra-behandelingen onder begeleiding van ervaren professionals. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een vrijblijvend consult om te ontdekken wat Sculptra voor u kan betekenen.

Hoe werkt een skinbooster behandeling?

Voor de behandeling maken we foto’s voor in je medisch dossier. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de huid voor te bereiden op de behandeling met voorgeschreven producten. De huidtherapeut zal hier tijdens het consult een persoonlijk advies over geven. De behandeling zelf kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt ongeveer twintig tot dertig minuten.

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. De behandelende huid wordt verdeeld in zones en de dieptewerking wordt per zone bepaald. Na het bepalen van de juiste instellingen wordt de skinbooster ‘cocktail’ met actieve ingrediënten zorgvuldig aangebracht. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de Dermapen4, die op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid maakt. De huidtherapeut maakt horizontale, verticale en diagonale banen over de huid. Dit kan na enkele minuten een prikkelend gevoel geven.

De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend product. Na de behandeling krijg je een passend advies wanneer en welke huidverzorgingsproducten je op de huid mag gebruiken.

Resultaat skinbooster

De resultaten van een skinbooster behandeling zijn over het algemeen langdurig en indrukwekkend. Na een reeks behandelingen zal je huid merkbaar strakker, gladder en gehydrateerder zijn. Fijne lijntjes en rimpels worden verminderd, terwijl de algehele textuur en uitstraling van de huid verbeteren.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

“Ooglidcorrectie bij Dutch Clinic was voor mij een gamechanger. De vermoeidheid en zwaarte rond mijn ogen verdween als sneeuw voor de zon. Het was een investering in mijn welzijn die ik iedereen zou aanbevelen.”

Sandra Groenboek | Bovenooglidcorrectie

Onze specialiteit, jouw transformatie

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhoudt

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om oogheelkundige zorg.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Wij hebben op het gebied van ooglaseren en ooglidcorrecties al ruim 25 jaar ervaring.

Vakkundig en ervaren artsen

Voor alle oogheelkunde bent u bij Dutch Clinic in Hoofddorp aan het juiste adres.

Altijd een gratis consult

Tijdens een gratis consult bekijken we graag de mogelijkheden voor een behandeling.

Veel gestelde vragen skinbooster

De meeste mensen ervaren slechts milde ongemakken tijdens een skinbooster behandeling. Voor extra comfort kan een verdovende crème worden aangebracht voorafgaand aan de behandeling.
De resultaten van een skinbooster behandeling kunnen langdurig zijn, maar dit kan variëren afhankelijk van factoren zoals individuele huidconditie en levensstijl. Over het algemeen wordt aanbevolen om periodieke onderhoudsbehandelingen te ondergaan om de resultaten te behouden.
Enkele mogelijke bijwerkingen zijn lichte zwelling, roodheid en blauwe plekken op de injectieplaatsen. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en van voorbijgaande aard.