Bovenooglidcorrectie Nederland

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Bovenooglidcorrectie Nederland.

Bovenooglidcorrectie Nederland.

Overweegt u een bovenooglidcorrectie in Nederland? Correcties van de bovenste en onderste oogleden wordt aangeboden door een groot aantal ziekenhuizen en klinieken. In de meeste gevallen worden de kosten niet vergoed en bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten. Hoe vindt u een kliniek die bij u past en waar laat u een bovenooglidcorrectie in Nederland veilig toepassen?

Frisse oogopslag na bovenooglidcorrectie

Met een bovenooglidcorrectie worden afhangende oogleden gecorrigeerd. Als gevolg van het ouder worden neemt de huidelasticiteit af. Uw huid wordt minder flexibel en kan daardoor gaan hangen. Wanneer dit gebeurt bij de bovenoogleden krijgt uw gezicht niet alleen een vermoeide, oudere uitstraling. U kunt ook lichamelijke klachten ontwikkelen zoals hoofdpijn, zware oogleden, verminderd zicht en vermoeide ogen. Wanneer de oogleden klachten veroorzaken, maar ook om cosmetische redenen, kan een bovenooglidcorrectie overwogen worden. Met een chirurgische ingreep worden fysieke klachten weggenomen en heeft u weer een frisse, jeugdige oogopslag. De bovenooglidcorrectie in Nederland wordt door een groot aantal klinieken en ziekenhuizen toegepast. Waar let u op bij het kiezen van een geschikte behandelaar?

  • Locatie en naamsbekendheid van de kliniek of het ziekenhuis.
  • <Ervaring van de plastisch chirurg die de bovenooglidcorrectie toepast.
  • Welke behandelapparatuur wordt gebruikt?
  • Hoe zijn de klantervaring en reviews?
  • Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding?
  • Hoe zijn nazorg en controles geregeld?

Ooglidcorrecties behoren tot de meest toegepaste cosmetische ingrepen. Het is een relatief eenvoudige ingreep die door de meeste klinieken en ziekenhuizen onder plaatselijke verdoving wordt toegepast. De kans op risico’s en bijwerkingen is beperkt. Het is belangrijk om een behandelaar te zoeken die bij u past en waar u vertrouwen in heeft. U kunt zelf een geschikte kliniek zoeken en op voorhand de diverse mogelijkheden met elkaar vergelijken. Lees online klantervaringen en reviews, maar ga zeker ook zelf kennismaken bij een behandelend chirurg. Uw eigen gevoel en ervaring zijn betrouwbaarder dan de mening van anderen.

Vergelijken bovenooglidcorrectie in Nederland

Ervaringsverhalen van cosmetische ingrepen worden online gedeeld in blogs, vlogs en op speciaal daarvoor ontwikkelde reviewsites. Mensen hebben er tegenwoordig geen of nauwelijks moeite mee om over een cosmetische behandeling te praten. Het voordeel hiervan is dat u op eenvoudige wijze toegang heeft tot persoonlijke ervaringsverhalen. Zowel positieve als negatieve ervaringen kunnen worden gelezen. Regelmatig plaatsen mensen ook foto’s van het resultaat. In tegenstelling tot de voor en na foto’s die u in een kliniek of ziekenhuis ziet, delen mensen ook foto’s van vlak na de ingreep. Deze beelden geven u een idee van hetgeen u kunt verwachten. Direct na de bovenooglidcorrectie bent u niet echt toonbaar. De oogleden zijn gezwollen en blauwpaars verkleurd. Het duurt een aantal dagen vooraleer de eerste zwellingen zijn afgenomen. Deze foto’s ziet u niet bij een kliniek, maar wanneer u een ingreep overweegt, is het goed om te zien hoe een resultaat zich gaandeweg ontwikkeld. Naast ervaringsverhalen, kunt u ook tarieven opvragen bij de behandelaars van uw voorkeur en deze met elkaar vergelijken. De tarieven voor ooglidcorrecties in Nederland lopen sterk uiteen.

Tarieven en vergoedingen bovenooglidcorrectie

Dutch Clinic biedt een bovenooglidcorrectie aan vanaf € 599, waarbij beide oogleden gecorrigeerd worden. Wij bieden u de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. Een bovenooglidcorrectie kan om cosmetische als medische redenen worden toegepast. Wanneer u de ingreep om cosmetische redenen ondergaat, is vergoeding vrijwel onmogelijk. Heeft u echter een medische indicatie, omdat uw oogleden zover zijn afgezakt dat uw zicht ernstig wordt beperkt? Of heeft u andere lichamelijke klachten die reden geven om een medische indicatie te krijgen? Dan kunnen de kosten voor de bovenooglidcorrectie in Nederland wel gedeeltelijk of volledig worden vergoed. Vergoedingsmogelijkheden verschillen per verzekeraar. U kunt de voorwaarden en vergoedingsbedragen navragen bij uw zorgverzekeraar. Blijft vergoeding van uw zorgverzekeraar uit? Bespreek dan met een belastingconsulent de mogelijkheid om de kosten van de ooglidcorrectie van uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting af te trekken.

Behandeladvies bovenooglidcorrectie bij Dutch Clinic

Zoekt u een betaalbare bovenooglidcorrectie in Nederland? Dutch Clinic biedt een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en heeft meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van de techniek. Jaarlijks worden door onze ervaren plastisch chirurgen meer dan 400 bovenooglidcorrecties met uitstekend resultaat toegepast. Bovendien kunt u bij Dutch Clinic rekenen op professionele nazorg en persoonlijke begeleiding gedurende het behandelproces. Tijdens een vrijblijvend consult bij een plastisch chirurg worden uw oogleden bekeken en ontvangt u een behandeladvies. Combinaties met een onderooglidcorrectie en/of een wenkbrauwcorrectie kunnen eveneens voorgesteld worden. U kunt een afspraak maken voor een gratis consult door telefonisch contact op te nemen met Dutch Clinic op +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider