Goedkope ooglidcorrectie

Bent u op zoek naar een goedkope ooglidcorrectie? Wanneer u te maken heeft met afhangende oogleden of wallen onder uw ogen dan wilt u daar een oplossing voor zoeken. Een ooglidcorrectie lijkt aantrekkelijk, maar waar let u op bij het vinden van een geschikte behandelaar? En is het verstandig om voor een goedkope of de goedkoopste behandelaar te kiezen?

Vermijden dat goedkoop duurkoop wordt

Als u op internet kijkt en vergelijkt dan ziet u dat de prijs voor een bovenooglidcorrectie aan beide ogen tussen € 700 en € 1.750 ligt, dit terwijl voor onderooglidcorrecties een prijs tussen € 750 en € 2.250 in rekening worden gebracht. Laat u tegelijkertijd een boven- en onderooglidcorrectie toepassen dan ligt de prijs daarvoor tussen € 1.200 en € 3.750. De onderlinge prijsverschillen tussen klinieken en ziekenhuizen loopt fors uiteen. U kunt fors besparen op de behandelkosten door vooraf zorgvuldig te vergelijken en nauwkeurige afwegingen te maken. Maar waar let u op bij het vergelijken van de mogelijkheden?

 • Naamsbekendheid en locatie van de kliniek.
 • Aantoonbare ervaring van de behandelend chirurg.
 • Bereikte resultaten in de kliniek, u kunt rustig vragen om ooglidcorrectie voor en na foto’s.
 • Wat is bij een behandeltarief inbegrepen?
 • Wat zijn eventueel extra bijkomende kosten?
 • Aan welke voorwaarden moet u voldoen om van een eventuele aanbieding gebruik te kunnen maken?

Goedkope ooglidcorrectie

Een goedkope of betaalbare ooglidcorrectie bij een betrouwbare en ervaren chirurg is zeker mogelijk. Wanneer u kijkt naar de prijs van een ooglidcorrectie bij Dutch Clinic in Hoofddorp, dan is dat een aangename verrassing. Dutch Clinic heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en bij de kliniek werken uitsluitend ervaren en gespecialiseerde (plastisch)chirurgen. Ooglidcorrecties worden toegepast met behulp van de nieuwste behandelapparatuur en onder plaatselijke verdoving.

> Lees hier alles over de ooglidcorrectie kosten.

Vergoeding goedkope ooglidcorrectie

Laat u een bovenooglidcorrectie op medische gronden uitvoeren? Dan heeft u wellicht recht op een gedeeltelijke vergoeding van de kosten. Zeker wanneer u lichamelijke klachten, zoals een beperking van uw zicht, ervaart als gevolg van afhangende oogleden kan een medische indicatie verstrekt worden. Door voorafgaand aan een consult bij een kliniek contact op te nemen met uw zorgverzekeraar, bent u op de hoogte van de eventuele vergoedingsmogelijkheden en voorwaarden waar u aan dient te voldoen. Zo wordt een betaalbare ingreep een goedkope ooglidcorrectie die u bovendien in een veilige omgeving kunt laten toepassen.

Ook wanneer een aanvullende zorgverzekering vergoedingsmogelijkheden biedt, reduceert dit het bedrag wat u zelf bijdraagt of moet betalen aanmerkelijk. Worden de kosten niet vergoed? Dan kunt u overwegen om de gemaakte medische kosten van uw belastingaangifte af te trekken. U doet dit het beste alleen na overleg met een belastingconsulent. Daarmee voorkomt u eventuele naheffingen en boetebedragen.

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van ooglidcorrectie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ooglidcorrecties voor en na

Ooglift voor en na
Ooglid voor en na
Bovenooglid voor en na

Goedkope ooglidcorrectie in het buitenland

Wanneer iemand denkt over een goedkope cosmetische behandeling, dan wordt al gauw een reis voor een ooglidcorrectie naar Turkije overwogen. Het is bekend dat buitenlandse klinieken cosmetische behandelingen vaak goedkoper aanbieden dan in Nederland. Dat is bij een ooglidcorrectie niet anders. Feit is echter wel dat een ooglidcorrectie een relatief eenvoudige ingreep is, die bovendien op poliklinische basis wordt uitgevoerd. Van een opname in een ziekenhuis of kliniek is geen sprake, u mag dezelfde dag naar huis.

Bent u in het buitenland behandeld, dan is het op verder gelegen bestemmingen niet altijd mogelijk om op dezelfde dag heen en weer te reizen. U krijgt dan te maken met bijkomende reis- en verblijfkosten. U kunt met het aandachtig vergelijken van ooglidcorrectie kosten in Nederland vaak meer voordeel behalen dan wanneer u een behandeling in het buitenland laat toepassen.

Informatie betaalbare ooglidcorrectie

Bekijkt u de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie en zoekt u naar een betaalbare, maar ervaren behandelaar? Laat uzelf dan adviseren door de plastisch chirurgen van Dutch Clinic. Tijdens een gratis consult in de kliniek worden de verschillende ooglidcorrectie technieken en combinaties nader toegelicht. Een chirurg bekijkt uw ogen en oogleden aandachtig en zal een behandelplan op maat samenstellen. U ontvangt daarbij een overzichtelijke prijsopgave, waarbij de diverse kosten gespecificeerd worden. Dutch Clinic rekent all-in tarieven waarbij ook de kosten voor nazorg en controles zijn inbegrepen. Meer weten of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend consult? U kunt Dutch Clinic telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Waarom een ooglidcorrectie in Hoofddorp bij Dutch Clinic?

 • Onze ervaren artsen passen de techniek jaarlijks meer dan 500 keer toe.
 • Binnen de kliniek is er meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van ooglidcorrecties.
 • Dutch Clinic werkt met moderne behandelapparatuur.
 • U kunt rekenen op persoonlijke aandacht.
 • In geval van bijwerkingen kunt u de kliniek 24/7 bereiken.
 • Dutch Clinic biedt de beste prijskwaliteitsverhouding van Nederland.
 • Het eerste consult is gratis en geheel vrijblijvend.

Maak kennis met de artsen

Een ooglidcorrectie is geen ingreep waar u zomaar even voor kiest. Zorgvuldige vooronderzoek moet uitwijzen of uw ogen en uw gezondheid hier wel. Uiteraard wilt u dat deze ingreep gedaan wordt door een ervaren arts. De artsen van DutchClinic hebben meer dan 25 jaar ervaring.

Drs D. Akdogan

Arts, medisch adviseur

Kim Stootman

OK assistente, verpleegkundige

Blij met het resultaat

Doctor Deniz Akdogan is een gastvrije arts. Niet formeel maar professioneel. Geen wachtrij bij deze kliniek, maar een adequate en snelle behandeling. Niet, zoals elders, procedureel maar functioneel, menselijk en sociaal. Een voorbeeld voor andere klinieken. Ik ben heel fijn en deskundig geholpen. Vooraf heb ik goed onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor het corrigeren van mijn ooglid. Na het consult had ik direct een goed gevoel bij Dutch Clinic.

– Lieke Kok

Lees hier meer ooglidcorrectie ervaringen.

Download onze brochure over ooglidcorrecties

Wilt u meer lezen over de ooglidcorrectie van Dutch Clinic bekijk dan de brochure. Hierin vind u informatie over waarom u kunt kiezen voor een ooglidcorrectie en wat ermee opgelost zou kunnen worden.


Download hier ⭢

Voor- en nadelen ooglidcorrectie

Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen van een ooglidcorrectie. Iedere cosmetische of medische ingreep heeft namelijk zijn voordelen maar ook zijn nadelen.


Lees meer ⭢

feiten-fabels-ooglaseren

De beste nazorg

Een ooglidcorrectie is een medische ingreep. Daarom besteden wij veel aandacht aan persoonlijke aandacht en goed medisch advies tijdens de nazorg die nodig is na een ooglidcorrectie.


Lees meer ⭢

Pagina geschreven door:
Drs. Deniz Akdogan

Dokter Deniz Akdogan, heeft in 2008 zijn medische opleiding afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De afgelopen tien jaar heeft Drs. Akdogan als arts in diverse ziekenhuizen veel chirurgische ervaring opgedaan.

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van ooglidcorrectie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Veel gestelde vragen ooglidcorrectie

Het kan gebeuren dat u last heeft van afhangende oogleden die over uw wimpers of over het oog hangen. Afhangende oogleden worden veroorzaakt door een afname van de natuurlijke huidelasticiteit. Vetweefsels kunnen uitpuilen en de oogleden verdikken. Veroorzaakt dit klachten zoals hoofdpijn, een verminderd zicht, een vermoeide uitstraling of het niet meer goed kunnen openen en sluiten van de ogen, dan kan een ooglidcorrectie een oplossing zijn.

Een bovenooglidcorrectie aan beide ogen kost gemiddeld tussen € 600 en € 1.750.

Een onderooglidcorrectie aan beide ogen kost gemiddeld tussen € 900 en € 3.750.

Een ooglidcorrectie in het buitenland is relatief goedkoper, maar als je de reis- en verblijfkosten meerekent dan vallen de totale kosten vaak hoger uit.

Onze kliniek bevindt zich aan de Hoofdweg 848A, 2132 MC in Hoofddorp (Noord-Holland).

Vermoeide en norse blik, beperkt gezichtsveld, hoofdpijn en migraine.

Een ooglidcorrectie is een relatief veilige, chirurgische ingreep. Voor de behandeld plastisch chirurg is het belangrijk om te weten of en welke medicatie u gebruikt. Zo kan, indien nodig, tijdig voor de ingreep uw doseringsschema aangepast worden. Dit is onder meer het geval bij het gebruik van bloedverdunners. Chirurgen adviseren om ruim voor de ooglidcorrectie te stoppen met roken en vanaf 48 uur voor de ingreep alcoholische dranken te laten staan. Na de ingreep moet uw lichaam herstellen. Dat houdt in dat u niet zwaar mag tillen of bukken. Regel eventueel opvang voor uw kind(eren) en neem een aantal dagen vrij van het werk.

Van de ingreep zelf voelt u door plaatselijke verdovingen niets. Uw ogen zijn naderhand gevoelig en u ervaart mogelijk een beurs gevoel. Bij napijn kunt u een pijnstiller gebruiken.

De incisies worden zo gemaakt dat ze na de ooglidcorrectie nauwelijks opvallen. Het littekenweefsel neemt naarmate de weken en maanden verstrijken de kleur van de huid aan. Eventueel kunt u het gebruik van een littekencrème overwegen.

De bereikte resultaten zijn langdurig zichtbaar, al valt vooraf niet exact te zeggen hoe lang omdat dit verschilt per persoon. De meeste mensen die de ingreep ondergaan, hebben 10 tot 15 jaar plezier van de correctie. Het verouderingsproces kan niet stilgezet worden. Door regelmatig te sporten en gezond te leve,n geniet u langer van het resultaat. Indien gewenst kan de ooglidcorrectie later herhaald worden.

Plastisch chirurgen adviseren om niet direct aan het werk te gaan, maar uw lichaam te laten herstellen van de ingreep. Afhankelijk van het soort werk dat u uitvoert, kunt u na een week lichte werkzaamheden en klusjes hervatten. Zwaar lichamelijk werk wordt stapsgewijs opgebouwd, zonder het resultaat nadelig te beïnvloeden. Na vier tot zes weken zijn de meeste mensen weer volledig aan het werk.

Oog make-up kan niet gebruikt worden, zolang de hechtingen niet verwijderd zijn. Wees ook na het verwijderen van de hechtingen voorzichtig met het gebruik van onder andere mascara. Verwijder de aangebrachte make-up voorzichtig en druk of wrijf niet te hard over de oogleden.

De eerste week wordt het dragen van een bril aangeraden. U ontlast hiermee de oogleden, die door de ingreep gezwollen zijn. De zwellingen maken het minder eenvoudig om de lenzen in te brengen. Zodra u de lenzen vlot kunt inbrengen en verwijderen, kunt u deze weer dragen.

Cosmetische ingrepen worden vrijwel nooit bij minderjarigen toegepast. Aangeboren oogafwijkingen hebben soms tot gevolg dat een ooglidcorrectie al op jonge leeftijd een noodzakelijke ingreep is. De meeste mensen die een ooglidcorrectie ondergaan, zijn vrijwel allemaal ouder dan 30, maar ook op latere leeftijd wordt de ingreep met succes toegepast.

Begin pas met het gebruik van een littekencrème als de korstjes op de oogleden zijn verdwenen. Breng de crème niet in te dikke lagen aan en druk niet te hard op de oogleden bij het uitwrijven van de crème

Complicaties die zich bij een ooglidcorrectie voordoen zijn nabloedingen, gevoelloosheid van de oogleden, vochtophopingen en slechte wondgenezing. Een enkele keer kan het oog niet goed gesloten en geopend worden, waardoor het oog droog wordt. Dit kan behandeld worden met druppels. Vrijwel alle bijwerkingen zijn tijdelijk en nemen snel af. Er kan een asymmetrisch resultaat ontstaan, waardoor een nieuwe correctie wenselijk is.

Ooglidcorrectie Hoofddorp

Er wordt onderscheid gemaakt tussen de bovenooglidcorrectie en onderooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is een veel uitgevoerde operatie om u weer een jongere uitstraling en frisse blik te geven. Deze ingreep, ook bekend als blepharoplastiek, wordt uitgevoerd als de huid van de oogleden verslapt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie in Hoofddorp?

Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie is een ingreep voor hangende oogleden en geeft je een frissere uitstraling.

Onderooglidcorrectie

Heeft u blijvende wallen of verslapte onderoogleden? Dan is een onderooglidcorrectie de juiste ingreep.

Boven- en ondercorrectie

Is uw blik vermoeid? Heeft u last van wallen of vaak hoofdpijn? Een ooglidcorrectie kan de oplossing zijn.

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com