Onderooglidcorrectie kosten

Bent u benieuwd naar onderooglidcorrectie kosten? Een onderooglidcorrectie is een relatief eenvoudige chirurgische ingreep die uw gezicht er frisser en jonger uit doet zien. De onderooglidcorrectie kosten zijn afhankelijk van de omvang van de ingreep die u toe laat passen. Ook de kosten van de kliniek en behandelend chirurg zijn van invloed op de kostprijs.

Ondergooglidcorrectie kosten.

Ondergooglidcorrectie kosten.

Variatie onderooglidcorrectie kosten

Boven- en onderooglidcorrecties behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland. Nederland kent een groot aantal klinieken, ziekenhuizen en huisartsen die onderooglidcorrecties toepassen. De kosten voor een onderooglidcorrectie lopen sterk uiteen en kennen bedragen die variëren tussen € 850 en € 3.400. Wanneer u een ooglidcorrectie overweegt, wordt geadviseerd het aanbod met elkaar te vergelijken. Dit kan u aardig wat geld besparen. Informeer van tevoren ook goed bij uw zorgverzekeraar en vraag de voorwaarden en mogelijkheden om voor een kostenvergoeding in aanmerking te komen.

Geen vergoeding onderooglidcorrectie kosten

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor cosmetische chirurgie zelden. Ook voor onderooglidcorrecties zijn er nauwelijks vergoedingsmogelijkheden. In tegenstelling tot afhangende bovenoogleden, worden medische indicaties voor een onderooglidcorrectie vrijwel nooit gegeven. U laat de wallen onder uw ogen verwijderen omdat ze u een ongewenst vermoeide uitstraling geven. Van een medische noodzaak is echter geen sprake. Een enkele keer blijkt een aanvullend zorgpakket beperkte mogelijkheden voor cosmetische chirurgie te bieden. Of dit in uw geval van toepassing is, kunt u het best direct navragen bij de zorgverzekeraar. Heeft u geen recht op een volledige of gedeeltelijke kostenvergoeding? Vergelijk dan de verschillende prijsopgaves die u ontvangt met elkaar. Dit kan u een fikse kostenbesparing opleveren.

Betaalbare onderooglidcorrectie in Nederland of Turkije

Het bezoeken van een buitenlandse kliniek voor een cosmetische of medische behandeling is tegenwoordig heel gewoon. Een groot aantal internationale klinieken is actief op de Nederlandse markt en de tarieven die worden geboden liggen over het algemeen lager dan in Nederland. Ook voor onderooglidcorrectie kunt u overwegen naar het buitenland te reizen. Een van de populaire bestemmingen voor cosmetische behandelingen is Turkije. Diverse Turkse klinieken hebben inmiddels een vestiging of vertegenwoordiging in Nederland. Dat maakt het makkelijker om kennis te maken met een behandelaar, zonder dat u daarvoor direct naar Turkije hoeft te reizen. Dutch Clinic heeft vestigingen in Nederland en Turkije, waar een breed aanbod cosmetische behandelingen wordt aangeboden en uitgevoerd. Dutch Clinic biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding voor een onderooglidcorrectie in Nederland. De ingreep wordt toegepast vanaf € 850 en wordt zowel bij mannen als vrouwen toegepast.

Persoonlijke ingreep

Iedereen ervaart wallen onder ogen op eigen, unieke wijze. De meeste mensen storen zich aan die altijd zichtbare wallen die uw gezicht een vermoeide, norse uitstraling geven. Heeft u bepaalde wensen of verwachtingen van een ooglidcorrectie? U kunt deze bespreken met de ervaren plastisch chirurgen van Dutch Clinic. De manier waarop een onderooglidcorrectie wordt toegepast hangt af van de oorzaak en omvang van huidverzakking.

  • Onderooglidcorrectie waarbij de overtollige huid wordt verwijderd.
  • Onderooglidcorrectie waarbij zowel overtollige huid als vetophopingen onder de ogen wordt verwijderd.
  • Niet chirurgische correctie met behulp van fillers.

Heeft u echter niet alleen last van wallen onder uw ogen, maar zijn ook de bovenste oogleden afgezakt? Dan kunt in overleg met plastisch chirurg ook een combinatie ingreep van een boven- en onderooglidcorrectie overwegen. Ook andere combinatie behandelingen zijn, in overleg met de arts, mogelijk. Het spreekt voor zich dat in geval van combinaties van ingrepen andere tarieven van toepassing kunnen zijn.

Risico’s en resultaten onderooglidcorrectie

Wanneer u een cosmetische ingreep overweegt, bent u nieuwsgierig naar de resultaten die met de ingreep bereikt worden. Ook is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de eventuele risico’s en complicaties die aan de ingreep zijn verbonden. Na de ingreep zijn de oogleden gezwollen en blauwpaars verkleurd. Regelmatig koelen helpt bij het tegengaan en verminderen van de ergste zwellingen. Het resultaat is niet direct zichtbaar, het duurt enkele weken voordat de zwellingen volledig zijn weggetrokken. Het duurt gemiddeld 12 weken voordat het eindresultaat beoordeelt kan worden. De vermoeide, norse uitstraling heeft plaatsgemaakt voor een uitgerust en fris gezicht. Alhoewel de meeste mensen de onderooglidcorrectie probleemloos ondergaan bestaat er een kleine kans op complicaties, waaronder bloeduitstortingen, infecties, nabloedingen, het moeilijk kunnen openen en sluiten van de ogen en asymmetrie. De meeste verschijnselen m.u.v. asymmetrie zijn tijdelijk en nemen vanzelf af.

Consult onderooglidcorrectie

Wilt u meer weten over de onderooglidcorrectie kosten? Maak een afspraak voor een consult bij de plastisch chirurgen van Dutch Clinic. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen, waarna u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.