Onderooglidcorrectie kosten

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Bent u benieuwd naar onderooglidcorrectie kosten? Een onderooglidcorrectie is een relatief eenvoudige chirurgische ingreep die uw gezicht er frisser en jonger uit doet zien. De onderooglidcorrectie kosten zijn afhankelijk van de omvang van de ingreep die u toe laat passen. Ook de kosten van de kliniek en behandelend chirurg zijn van invloed op de kostprijs.

Ondergooglidcorrectie kosten.

Ondergooglidcorrectie kosten.

Variatie onderooglidcorrectie kosten

Boven- en onderooglidcorrecties behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland. Nederland kent een groot aantal klinieken, ziekenhuizen en huisartsen die onderooglidcorrecties toepassen. De kosten voor een onderooglidcorrectie lopen sterk uiteen en kennen bedragen die variëren tussen € 850 en € 3.400. Wanneer u een ooglidcorrectie overweegt, wordt geadviseerd het aanbod met elkaar te vergelijken. Dit kan u aardig wat geld besparen. Informeer van tevoren ook goed bij uw zorgverzekeraar en vraag de voorwaarden en mogelijkheden om voor een kostenvergoeding in aanmerking te komen.

Geen vergoeding onderooglidcorrectie kosten

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor cosmetische chirurgie zelden. Ook voor onderooglidcorrecties zijn er nauwelijks vergoedingsmogelijkheden. In tegenstelling tot afhangende bovenoogleden, worden medische indicaties voor een onderooglidcorrectie vrijwel nooit gegeven. U laat de wallen onder uw ogen verwijderen omdat ze u een ongewenst vermoeide uitstraling geven. Van een medische noodzaak is echter geen sprake. Een enkele keer blijkt een aanvullend zorgpakket beperkte mogelijkheden voor cosmetische chirurgie te bieden. Of dit in uw geval van toepassing is, kunt u het best direct navragen bij de zorgverzekeraar. Heeft u geen recht op een volledige of gedeeltelijke kostenvergoeding? Vergelijk dan de verschillende prijsopgaves die u ontvangt met elkaar. Dit kan u een fikse kostenbesparing opleveren.

Betaalbare onderooglidcorrectie in Nederland of Turkije

Het bezoeken van een buitenlandse kliniek voor een cosmetische of medische behandeling is tegenwoordig heel gewoon. Een groot aantal internationale klinieken is actief op de Nederlandse markt en de tarieven die worden geboden liggen over het algemeen lager dan in Nederland. Ook voor onderooglidcorrectie kunt u overwegen naar het buitenland te reizen. Een van de populaire bestemmingen voor cosmetische behandelingen is Turkije. Diverse Turkse klinieken hebben inmiddels een vestiging of vertegenwoordiging in Nederland. Dat maakt het makkelijker om kennis te maken met een behandelaar, zonder dat u daarvoor direct naar Turkije hoeft te reizen. Dutch Clinic heeft vestigingen in Nederland en Turkije, waar een breed aanbod cosmetische behandelingen wordt aangeboden en uitgevoerd. Dutch Clinic biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding voor een onderooglidcorrectie in Nederland. De ingreep wordt toegepast vanaf € 850 en wordt zowel bij mannen als vrouwen toegepast.

Persoonlijke ingreep

Iedereen ervaart wallen onder ogen op eigen, unieke wijze. De meeste mensen storen zich aan die altijd zichtbare wallen die uw gezicht een vermoeide, norse uitstraling geven. Heeft u bepaalde wensen of verwachtingen van een ooglidcorrectie? U kunt deze bespreken met de ervaren plastisch chirurgen van Dutch Clinic. De manier waarop een onderooglidcorrectie wordt toegepast hangt af van de oorzaak en omvang van huidverzakking.

  • Onderooglidcorrectie waarbij de overtollige huid wordt verwijderd.
  • Onderooglidcorrectie waarbij zowel overtollige huid als vetophopingen onder de ogen wordt verwijderd.
  • Niet chirurgische correctie met behulp van fillers.

Heeft u echter niet alleen last van wallen onder uw ogen, maar zijn ook de bovenste oogleden afgezakt? Dan kunt in overleg met plastisch chirurg ook een combinatie ingreep van een boven- en onderooglidcorrectie overwegen. Ook andere combinatie behandelingen zijn, in overleg met de arts, mogelijk. Het spreekt voor zich dat in geval van combinaties van ingrepen andere tarieven van toepassing kunnen zijn.

Risico’s en resultaten onderooglidcorrectie

Wanneer u een cosmetische ingreep overweegt, bent u nieuwsgierig naar de resultaten die met de ingreep bereikt worden. Ook is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de eventuele risico’s en complicaties die aan de ingreep zijn verbonden. Na de ingreep zijn de oogleden gezwollen en blauwpaars verkleurd. Regelmatig koelen helpt bij het tegengaan en verminderen van de ergste zwellingen. Het resultaat is niet direct zichtbaar, het duurt enkele weken voordat de zwellingen volledig zijn weggetrokken. Het duurt gemiddeld 12 weken voordat het eindresultaat beoordeelt kan worden. De vermoeide, norse uitstraling heeft plaatsgemaakt voor een uitgerust en fris gezicht. Alhoewel de meeste mensen de onderooglidcorrectie probleemloos ondergaan bestaat er een kleine kans op complicaties, waaronder bloeduitstortingen, infecties, nabloedingen, het moeilijk kunnen openen en sluiten van de ogen en asymmetrie. De meeste verschijnselen m.u.v. asymmetrie zijn tijdelijk en nemen vanzelf af.

Consult onderooglidcorrectie

Wilt u meer weten over de onderooglidcorrectie kosten? Maak een afspraak voor een consult bij de plastisch chirurgen van Dutch Clinic. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen, waarna u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.

Onderooglidcorrectie kosten FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over de kosten van de onderooglidcorrectie behandeling. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Afhangende oogleden kunnen u een vermoeide gezichtsuitdrukking geven. Wallen onder uw ogen zijn een gevolg van het verslappen van de spieren en de huid onder de ogen. Dit in combinatie met een ophoping van vocht en vet, maakt er wallen ontstaan. Als u zich hieraan stoort en/of als de wallen klachten veroorzaken dan kunt u een onderooglidcorrectie overwegen. Uw geschiktheid wordt bekeken door een ervaren arts.

Dutch Clinic biedt een onderooglidcorrectie aan vanaf € 850, hierbij worden beide onderste oogleden gecorrigeerd. Het eerste consult, nazorg en controles zijn bij het behandelbedrag in begrepen.

Onderooglidcorrecties worden zeer beperkt vergoed en dan vaak alleen uit aanvullende zorgpakketten.

Oogartsen geven zelden tot nooit een medische indicatie voor een onderooglidcorrectie. De wallen worden verwijderd om ze uw gezicht een oudere uitstraling geven dan uw feitelijke leeftijd en omdat u zich stoort aan de wallen. Dat maakt het een cosmetische ingreep.

De wallen kunnen op een aantal manieren worden gecorrigeerd. De meest toegepaste techniek betreft het verwijderen van het huidoverschot. Een arts maakt een incisie onder de onderste wimperlijn waarna de overtollige huid wordt weggesneden. Naast het weghalen van de huid, kan de onderooglidcorrectie aangevuld worden met het verwijderen van eventuele vetophopingen. Tot slot kan gekozen worden voor een combinatie van het straktrekken van het onderooglid en een onderooglidcorrectie.

Nee, een onderooglidcorrectie kan met een plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Zo kunt u dezelfde dag de kliniek weer verlaten en thuis herstellen. Het herstel verloopt na een plaatselijke verdoving doorgaans vlotter dan wanneer een ingreep onder volledige narcose wordt toegepast.

Na de onderooglidcorrectie zijn uw ogen gezwollen en gevoelig zijn. Van echt heftige napijn is geen sprake. De meeste mensen hebben geen pijnstillers nodig, dit verschilt van persoon tot person.

Dutch Clinic werkt samen met Cosmetic Finance, een gespecialiseerde kredietverstrekker. U kunt een aanvraag voor een krediet indienen en daarbij de nodige financiële gegevens overleggen. De prijs van een onderooglidcorrectie is relatief laag. U kunt ook proberen het bedrag eerst bij elkaar te sparen en dan pas de ingreep te ondergaan. Zonder lening bent u immers ook geen rentekosten verschuldigd.

Vraag advies aan een belastingconsulent. Jaarlijks kunt u bepaalde gemaakte medische kosten van uw aangifte inkomstenbelasting aftrekken. De voorwaarden kunnen wijzigen en ook de Belastingdienst kan om bewijs van de gemaakte kosten vragen.

Veel cosmetische en medische ingrepen worden in het buitenland goedkoper aangeboden. U kunt de kosten van binnen- en buitenlandse klinieken met elkaar vergelijken. Wanneer u een onderooglidcorrectie in het buitenland overweegt, hou er dan rekening mee dat u met reis- en verblijfskosten te maken heeft.

De onderooglidcorrectie is een chirurgische ingreep waar algemene medische risico’s aan zijn verbonden. Complicaties als nabloedingen, allergische reacties, zwellingen, gevoelloosheid van de oogleden en het niet goed kunnen openen en sluiten van de ogen kunnen zich na de ingreep voor doen. Het zijn in principe tijdelijke complicaties die vanzelf afnemen. Een enkele keer kan het resultaat asymmetrisch zijn, waardoor een tweede behandeling noodzakelijk is.

De eerste dagen tot weken zijn uw oogleden gezwollen en blauw verkleurd. Alhoewel het niet noodzakelijk is om langdurig vrijaf te nemen van het werk, gaan de meeste mensen pas na 1 tot 3 weken weer aan het werk. Uw gezicht ziet er dan weer toonbaar uit en de ergste verkleuringen zijn verdwenen. De cosmetisch arts bespreekt met u welke activiteiten u vlot kunt hervatten en waar u beter een aantal weken mee kunt wachten.

Nee, een onderooglidcorrectie wordt alleen bij volwassen uitgevoerd.

Nee, de incisies die worden gemaakt zitten onder de onderste wimperrand en/of aan de binnenkant van uw oog. Nadat de huid is genezen en het litteken tot rust is gekomen is het niet of nauwelijks zichtbaar.

Na de ingreep ziet uw gezicht er minder vermoeid uit en heeft u weer een frisse oogopslag. De resultaten zijn langdurig. Al kunt u door het ouder worden jaren later te maken krijgen met nieuwe wallen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider