after blue

Oogheelkunde

Met gespecialiseerde oogartsen en alle hightech apparatuur in huis bieden we kwalitatieve ooglaserbehandelingen aan voor de meest voorkomende oogafwijkingen.

after light-blue

Bekijk wat onze klanten van Dutch Clinic vinden!

Trustpilot
Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Persoonlijke zorg voor uw ogen

De beste oogartsen en een betrokken team van onze oogkliniek staan voor u klaar met informatie, service en persoonlijke aandacht. Samen garanderen wij de beste zorg voor uw ogen.

Snel en veilige ooglaserbehandelingen

Vanaf het eerste onderzoek staan nauwkeurigheid, veiligheid en kwaliteit centraal. Daarom werken we met zorgvuldige vooronderzoeken, de beste oogartsen en hightech laserapparatuur.

De beste nazorg

Een ooglaserbehandeling is een medische ingreep. Daarom besteden wij veel aandacht aan persoonlijke aandacht en goed medisch advies tijdens de nazorg met onder andere minstens 7 nacontroles.

Dutch Clinic, dé oogkliniek voor ooglaseren in Hoofddorp

Veiligheid en kwaliteit

In onze oogkliniek staan veiligheid en kwaliteit vanzelfsprekend centraal. Met nationaal en internationaal gerenommeerde oogartsen, uiterst moderne ooglaserapparatuur en een betrokken team dat steeds voor u klaarstaat kunnen we dat ook altijd bieden. En naar volle tevredenheid van onze klanten die hier hun ogen lieten laseren.

 

Ooglaserbehandelingen

In onze kliniek vindt u niet alleen gespecialiseerde oogartsen, wij hebben ook alle hightech apparatuur in huis. Zo kunnen we kwalitatieve ooglaserbehandelingen aanbieden voor de meest voorkomende oogafwijkingen. U kunt bij ons terecht voor IntraLasik Femtosecond ooglaseren, een techniek die wereldwijd de voorkeur geniet van veel oogartsen, leesbrilcorrecties, staaroperaties en meer laserbehandelingen voor uw ogen.

 

Gratis onderzoek in onze oogkliniek

Een ooglaserbehandeling is geen ingreep waar u zomaar even voor kiest. Zorgvuldige vooronderzoek moet uitwijzen of uw ogen en uw gezondheid hier wel geschikt voor zijn en welke behandeling ooglaseren het beste voor u is. In onze oogkliniek kunt u dit gratis laten onderzoeken. U hoeft u hiervoor alleen aan te melden voor een vrijblijvend consult.

 

Meer weten over ooglaseren?

Wilt u weten of wij u bij uw oogafwijking kunnen helpen met een ooglaserbehandeling? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Kiest u voor de beste zorg voor uw ogen, dan kiest u voor ooglaseren in onze oogkliniek!

Contactgegevens

Dutch Clinic Hoofdweg 848A 2132 MC Hoofddorp

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 17:30
  • Dinsdag 08:30 - 17:30
  • Woensdag 08:30 - 17:30
  • Donderdag 08:30 - 17:30
  • Vrijdag 08:30 - 17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten