Skip to content

Bij DutchClinic bieden we diverse methodes voor ooglaseren aan om verschillende sterktes en cilinderafwijkingen te corrigeren. Of je nu bijziend, verziend of astigmatisch bent, in principe kunnen we vrijwel alle zichtproblemen behandelen, tenzij ze voortkomen uit onderliggende medische aandoeningen of letsel. Om het zeker te weten adviseren wij altijd een vrijblijvend consult in te plannen.

Meer dan alleen ooglaseren

In het verleden werd gedacht dat alleen ooglaseren een oplossing bood voor zichtproblemen. Echter, tegenwoordig zijn er meerdere technieken beschikbaar, zoals lensimplantaten (voorzetlenzen) en lensvervanging. Onze kliniek biedt al deze soorten ooglaserbehandelingen aan, waardoor we cliënten met min- of plus-sterktes en cilinderafwijkingen kunnen helpen, zonder ze af te wijzen.

Ooglaseren tot welke sterkte

Bij DutchClinic kunnen we sterktes corrigeren variërend van -12 tot +6, waardoor we een breed scala aan zichtproblemen kunnen aanpakken. Of je nu een lichte of extreme oogafwijking hebt, we hebben de expertise en technologie om je zicht te verbeteren.

Wanneer afgekeurd voor laseren?

Hoewel we een breed scala aan zichtproblemen kunnen behandelen, zijn er toch gevallen waarin we geen behandeling kunnen aanbieden. Ongeveer één op de vijf cliënten kan worden afgewezen, meestal vanwege medische aandoeningen of specifieke kenmerken van het oog. Enkele veelvoorkomende redenen voor afwijzing zijn:

  • Dunne of beschadigde hoornvliezen.
  • Aanwezigheid van oogziekten of andere risicofactoren.

Ons doel? Kwaliteit

Bij DutchClinic streven we ernaar om het zicht van onze cliënten te verbeteren tot een niveau dat vergelijkbaar is met het dragen van een bril. Ons doel is om een blijvende verbetering te bieden, waarbij uw zicht na de behandeling net zo goed is als met correctieve lenzen.