Ooglaseren Katwijk

Overweegt u ooglaseren in Katwijk of omgeving? U draagt al jaren een bril of contactlenzen en bent op zoek naar een duurzaam alternatief. Bril of lensonafhankelijkheid is voor velen een wens. Geen gedoe met het voortdurend meenemen van verschillende brillen en niet langer bang moeten zijn om tijdens een sportwedstrijd op zoek te moeten naar een verloren contactlens. Natuurlijk komt niet iedereen voor een ooglaserbehandeling in Katwijk of omgeving in aanmerking, daarom worden uw ogen eerst grondig onderzocht. Krijgt u groen licht? Dan komt een leven zonder bril of contactlenzen wel heel dichtbij.

Ooglaseren Katwijk.

Ooglaseren Katwijk.

Persoonlijk stappenplan ooglaserbehandeling

Het laten laseren van uw ogen is een spannende ingreep. Uw ogen zijn u dierbaar en het is logisch dat u zoekt naar de beste kliniek voor ooglaseren in Katwijk en omgeving. Geen oog is hetzelfde en het is mede daarom dat ervaren artsen u een persoonlijk stappenplan voorstellen voor een ooglaserbehandeling. Het is van belang dat u weet waar u aan toe bent en hoe de procedure verloopt.

  • Persoonlijk intake gesprek, technisch en medisch vooronderzoek. Als u besluit om uw ogen te laten laseren dan vindt eerst een consult plaats bij een oogarts. U krijgt informatie over de behandeltechnieken en uw ogen worden globaal onderzocht. Zijn uw ogen geschikt om te laseren, dan volgt een uitgebreid medisch onderzoek waarin uw ogen van diverse kanten worden opgemeten. Indien gewenst kan direct een afspraak voor de ooglaserbehandeling zelf gepland worden.
  • Ooglaserbehandeling. Uw ogen worden voor de behandeling verdoofd en met een ooglidspreider opgehouden, zodat knipperen tijdens het laseren onmogelijk is. De behandeling duurt zo’n 10 tot 20 minuten. Voordat u de oogkliniek verlaat, worden uw ogen gedruppeld en krijgt u een controle afspraak voor de volgende dag.
  • Herstel en resultaat. De meeste mensen zien direct na een ooglaserbehandeling verbetering. Het kan een aantal dagen tot weken duren voordat uw zicht de optimale scherpte heeft. Dit hangt onder meer af van de toegepaste lasertechniek. Van de oogarts heeft u oogdruppels en een druppelschema ontvangen. Hoe lang u de verschillende druppels dient te gebruiken verschilt per persoon. Volg het schema op. Als u tijdens het herstel last heeft van geïrriteerde of droge ogen, maakt u hiervan zo spoedig mogelijk melding.
  • Nacontroles. Het eerste jaar na de ooglaserbehandeling vinden er minimaal 7 nacontroles plaats. De eerste controle is meestal een dag na de laserbehandeling. Neem de controles serieus en sla geen controleafspraken over. De oogarts houdt de ontwikkeling van uw ogen nauwgezet in de gaten. Is er behoefte of aanleiding voor een extra controle, dan is dat uiteraard geen probleem.

Betaalbaar ooglaseren in Katwijk en omgeving

De kosten van ooglaseren lopen per kliniek en per behandelaar sterk uiteen. Zo kan het gebeuren dat de prijs voor een ooglaserbehandeling bij de ene kliniek aanmerkelijk voordeliger is dan bij de andere. Vergelijken loont vaak de moeite. Verlies daarbij uw wens en verwachting niet uit het oog. Een behandeling kan goedkoop worden aangeboden, maar hoe zit het met de ervaring van de behandelend oogartsen en welke laserapparatuur wordt gebruikt? Woont u in Katwijk of de omgeving van Katwijk? Dan kunt u in het nabijgelegen Hoofddorp terecht bij de ervaren oogartsen van Dutch Clinic. Niet alleen wordt er gewerkt met state-of-the-art ooglaserapparatuur, u bent bij Dutch Clinic bovendien verzekerd van betaalbare ooglasertarieven. Ooglaseren is mogelijk vanaf € 1.590, bij dit all-in tarief zijn inbegrepen:

  • Het technisch en medisch vooronderzoek
  • De laserbehandeling
  • In het eerste jaar na de behandeling 7 nacontroles
  • Zichtgarantie. U krijgt een gratis nabehandeling, mits medisch verantwoord, als er sprake is van een reststerkte.

Meer weten over ooglaseren?

Spreekt een ooglaserbehandeling u aan? Heeft u een brilsterkte tussen -10 en +6? Zijn uw ogen minimaal een jaar stabiel? Laat uzelf dan voorlichten over een ooglaserbehandeling die bij u past. De artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp, 34 km van Katwijk, passen succesvol de IntraLasik Femtosecond, de Lasek en de TransPRK no-touch ooglasertechnieken toe. Tijdens een informatief consult worden de verschillende technieken nader toegelicht. Bent u niet zeker of uw ogen geschikt zijn voor een laserbehandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis technisch vooronderzoek. Ook kunt u een afspraak maken voor een uitgebreid medisch vooronderzoek. De kosten voor dit onderzoek bedragen € 95. Blijkt dat uw ogen niet voor een laserbehandeling in aanmerking komen? Dan worden de kosten terugbetaald. Zijn uw ogen geschikt voor de gewenste ooglaserbehandeling? De kosten van het onderzoek worden in mindering gebracht op de behandelkosten. Een afspraak bij Dutch Clinic maakt u door het contactformulier in te vullen en/of door te bellen met +31 (0)20 214 2033.