Skip to content
Ooglaseren bij Dutch Clinic

Ooglaseren IJmuiden

Overweegt u ooglaseren in IJmuiden en omgeving? Geen oog en geen oogafwijking zijn hetzelfde. Refractieafwijkingen zoals verziendheid, bijziendheid en cilinderafwijkingen, zijn tegenwoordig met behulp van een ooglaserbehandeling te behandelen. Na ooglaseren in IJmuiden bent u bril en contactlens onafhankelijk, maar hoe maakt u een keuze voor een oogkliniek en ooglasertechniek die bij u passen?

Ogen laseren in IJmuiden en omgeving

De meest bekende en toegepaste ooglasertechniek is de IntraLasik Femtosecond methode. Tijdens de ooglaserbehandeling wordt met behulp van een computergestuurde laser een flapje in het hoornvlies gemaakt en omgeslagen. Daarna corrigeert de excimerlaser uw brilsterkte, waarna het omgeslagen flapje terug wordt geplaatst. Deze ooglasermethode is gekend om de korte hersteltijd, zowel het behandelde flapje als uw zicht herstellen zich vlot na de ingreep.

Een groot aantal mensen komt voor de IntraLasik Femtosecond methode in aanmerking. Deze lasertechniek wordt toegepast bij brilsterktes tussen -10 en + 5 en een cilindersterkte tot 6. Heeft u een grotere sterkte? Dan kan een oogarts een lensimplantatie adviseren.

Overige ooglaserbehandelingen

In onze kliniek vindt u niet alleen gespecialiseerde oogartsen, wij hebben ook alle hightech apparatuur in huis. Zo kunnen we kwalitatieve ooglaserbehandelingen aanbieden voor de meest voorkomende oogafwijkingen.

Intralasik

Een veilige en 100% mesvrije behandeling? De IntraLasik Femtosecond ooglaserbehandeling is dat.

Lensimplantatie

Heeft u een oog met een dun hoornvlies of een hoge oogafwijking? Dan is wellicht een lensimplantatie wat voor u.

TransPRK

Heeft u een lage sterkte of droge ogen? Dan is de TransPRK ooglaserbehandelinginteressant voor u.

Ooglaserbehandeling IJmuiden?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Corrigeren afwijkende brilsterktes

Heeft u een afwijkende brilsterkte? Vaak blijkt ooglaseren dan een minder geschikte behandeling. Toch kunt ook u onafhankelijk van bril of contactlenzen scherp zien. Oogartsen adviseren bij grotere brilsterktes een lensimplantatie. Dit kan door middel van een voorzetlens of een vervanglens.

Lensimplantaties bieden uitkomst bij zware verziend– en bijziendheid. Hierbij moet u denken aan sterktes die liggen tussen -20 en + 14. De kunstlenzen die geïmplanteerd worden, zijn volledig afgestemd op uw oog en bieden een blijvende oplossing. Het is niet noodzakelijk om de lenzen na verloop van tijd te laten vervangen. Ook staar kan door middel van een vervanglens behandeld en opgelost worden.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met jou samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw specifieke visie en verwachtingen.

Vrijblijvend consult

In een consult bekijken we de geschiktheid van uw ogen.

Ooglaserbehandeling

Maak na het consult een afspraak om uw ogen te laseren.

Specialisten

De ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door een oogarts

Uitgebreide nazorg

Maak gebruikt van minstens 7 gratis nacontroles.

Veilige ooglasertechnieken

Dat u zuinig bent op uw ogen is logisch. Uw zicht betekent veel voor u en op het moment dat u in IJmuiden en omgeving een ooglaserbehandeling overweegt, wilt u weten wat de beschikbare mogelijkheden zijn. U leest zich vooraf in, in de behandeltechnieken en vraagt daarbij na wat de eventuele risico’s en complicaties zijn die aan de ooglaserbehandeling zijn verbonden.

Tijdens een consult bij een oogkliniek worden de mogelijke risico’s uitvoerig toegelicht, dit ondanks het feit dat een ooglaserbehandeling een uiterst veilige ingreep is. De kans op complicaties wordt verkleind door te kiezen voor een ervaren oogarts en een oogkliniek waar gewerkt wordt met moderne ooglaserapparatuur. Geeft de oogarts u leefregels voor na de behandeling? Volg deze op, hiermee verkleint u het risico nog verder. Na een ooglaserbehandeling kunnen uw ogen wat geïrriteerd en droog aanvoelen. Uw hersenen hebben tijd nodig om aan het veranderde zicht te wennen.

Hierdoor kan het zicht zo nu en dan wat wazig zijn. Afhankelijk van de gebruikte lasertechniek duurt het een paar dagen tot enkele weken voordat u een stabiel, scherp zicht heeft. Houdt u last van droge ogen of ziet u halo’s, lichtkringen? Neem dan contact op met de oogarts. Veelal kunnen de klachten met oogdruppels behandeld worden.

Kosten ooglaseren in IJmuiden en omgeving

De kosten voor een ooglaserbehandeling zijn, in vergelijking met de aanschaf van een bril of contactlenzen, vrij hoog. Het is echter een eenmalige uitgave, terwijl u in geval van bril of lenzen regelmatig terugkerende kosten hebt. Sommige zorgverzekeraars hebben vanuit aanvullende zorgpakketten vergoedingsmogelijkheden voor een ooglaserbehandeling. 

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

“Eerst had ik een teleurstelling dat de IntraLasik geen oplossing was voor mijn oogafwijking voor veraf. Na een gesprek tijdens het vooronderzoek ben ik volledig meegenomen in de TransPRK behandeling en dit leek mij het beste alternatief. Ik heb geen moment spijt gehad en het is zo heerlijk om wakker te worden en direct te kunnen zien. Daarnaast is de prijs ook prima in vergelijking met andere klinieken.”

Fleur Vergeer | TransPRK ooglaserbehandeling

Een leven zonder bril

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.