Skip to content
Ooglaseren bij Dutch Clinic

Ooglaseren Hoofddorp

Oogafwijkingen komen bij ruim de helft van de wereldbevolking voor. De eerste keuze voor een oplossing, gaat vaak uit naar het dragen van een bril of contactlenzen. Gaandeweg ondervinden mensen hier hinder of problemen van. Wanneer u in het dagelijkse leven ongemakken ondervindt dan kan ooglaseren in Hoofddorp een oplossing zijn. Na een ooglaserbehandeling bent u bril of contactlens onafhankelijk en ziet u zowel dichtbij als veraf scherp.

Succesvol ooglaseren in Hoofddorp

Ogen zijn het belangrijkste zintuig. Goed zien is meer dan alleen ervaren en herkennen. Uw ogen geven u vrijheid en onafhankelijkheid. Wanneer deze onafhankelijkheid wordt beperkt door een belemmerende werking van een bril of contactlenzen, dan heeft dat een negatief effect op sporten en/of uw beroepsactiviteiten.

Dankzij ontwikkelingen op het gebied van techniek en laserapparatuur is een ooglaserbehandeling voor veel mensen mogelijk. Het is de geavanceerde techniek die mensen weer laat genieten van een verhoogde kwaliteit van leven. Na een ooglaserbehandeling ziet u scherp. Zowel verziendheid als bijziendheid worden succesvol behandeld. Bent u uw bril of contactlenzen moe?

Soorten ooglaserbehandeling in Hoofddorp

  • IntraLasik Femtosecond ooglaser. Deze ooglasertechniek wordt toegepast bij sterktes tussen -10 en +4 en een cilindersterkte tot 6. Na het verdoven van de ogen, maakt de oogarts met de IntraLasik laser een hoornvliesflapje, dat wordt omgeslagen. De volledige computergestuurde laser corrigeert de oogsterkte, waarna het flapje wordt teruggeplaatst. Hechtingen zijn niet nodig. Uw ogen worden gedruppeld met zowel ontstekingsremmers als antibiotica. De behandeling duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten.
  • Lasek ooglaseren. De Lasek methode wordt vaak toegepast bij mensen die niet in aanmerking komen voor de IntraLasik Femtosecond techniek. Deze ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd bij sterktes tussen -8 en +2 en een cilindersterkte tot 6. Na het inwerken van de verdoving wordt alcohol gebruikt om de bovenste laag van het hoornvlies los te weken, zodat de laser uw oogsterkte kan corrigeren. Na het ooglaseren plaatst de arts een beschermende contactlens, zodat uw oog sneller kan herstellen. De lens wordt na 4 dagen verwijderd.
  • TransPRK (no-touch) ooglaseren. Deze geavanceerde ooglasermethode is volledig computer gestuurd. Uw ogen worden niet aangeraakt, vandaar no touch. De behandeling is volledig op uw oog afgestemd en wordt toegepast bij sterktes van -8 tot +2 en een cilindersterkte tot 4. Na de laserbehandeling wordt uw hoornvlies gespoeld en wordt ter bescherming een bandagelens aangebracht. Het hoornvlies herstelt doorgaans binnen 3 tot 4 dagen.

Intralasik

Een veilige en 100% mesvrije behandeling? De IntraLasik Femtosecond ooglaserbehandeling is dat.

Lasek

Heeft u een oog met een dun hoornvlies? Dan is de Lasek ooglaserbehandeling uitermate geschikt voor u.

TransPRK

Heeft u een lage sterkte of droge ogen? Dan is de TransPRK ooglaserbehandelinginteressant voor u.

Ooglaserbehandeling Hoofddorp?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Ooglaseren test in Hoofddorp

Wanneer u een ooglaserbehandeling overweegt, dan is het goed om te weten of u geschikt bent voor de gewenste ingreep. Ooglaseren kan, helaas, niet bij iedereen met een plus of min sterkte worden toegepast. Tijdens een medisch vooronderzoek worden uw ogen bekeken. Een oogarts kan dan met grote zekerheid zeggen of ooglaseren bij u mogelijk is. Is dit het geval? Dan wordt een afspraak gemaakt voor een uitgebreid medisch onderzoek dat zo’n 1,5 uur duurt. 

Gedurende het onderzoek worden uw ogen op verschillende manieren bekeken, gemeten en onderzocht. Het gebruik van de diverse onderzoeksmethoden geeft een uniek profiel van uw ogen en de oogarts kan met 100% zekerheid bevestigen dat u geschikt ben voor ooglaseren in Hoofddorp. Blijkt tijdens of na de onderzoeken dat uw ogen niet geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling, dan vertelt de oogarts u dat eerlijk. Eventueel kan de mogelijkheid voor lensimplantaten overwogen en besproken worden.

Vrijblijvend consult

In een consult bekijken we de geschiktheid van uw ogen.

Ooglaserbehandeling

Maak na het consult een afspraak om uw ogen te laseren.

Specialisten

De ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door een oogarts

Uitgebreide nazorg

Maak gebruikt van minstens 7 gratis nacontroles.

Goedkoop ooglaseren in Hoofddorp

Ooglaseren is een investering in uw welzijn en een investering waar u levenslang plezier van heeft. Dutch Clinic biedt u de mogelijkheid om uw ogen voordelig te laten laseren. Onze ervaren oogartsen werken met geavanceerde state-of-the-art laserapparatuur. U bent gedurende het hele behandeling proces, ook de vooronderzoeken en nacontroles, onder behandeling van dezelfde oogarts. U bent verzekerd van hoogwaardige zorg en vertrouwde handen. Dutch Clinic biedt u een all-in tarief waarbij zijn inbegrepen:

  • Technisch en medisch vooronderzoek.
  • De laserbehandeling.
  • 7 controles in het eerste jaar na de laserbehandeling.
  • Zichtgarantie; mits medisch verantwoord wordt een gratis nabehandeling toegepast als het gewenste resultaat niet wordt bereikt.

Een ooglaserbehandeling is een kostbare cosmetische ingreep. De basisverzekering heeft nauwelijks vergoedingsmogelijkheden. Alleen met een medische indicatie worden de kosten, gedeeltelijk, vergoed. Wellicht biedt uw aanvullende zorgpolis mogelijkheden, lees de polisvoorwaarden rustig na of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Ooglaserbehandeling Hoofddorp?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

“Eerst had ik een teleurstelling dat de IntraLasik geen oplossing was voor mijn oogafwijking voor veraf. Na een gesprek tijdens het vooronderzoek ben ik volledig meegenomen in de TransPRK behandeling en dit leek mij het beste alternatief. Ik heb geen moment spijt gehad en het is zo heerlijk om wakker te worden en direct te kunnen zien. Daarnaast is de prijs ook prima in vergelijking met andere klinieken.”

Fleur Vergeer | TransPRK ooglaserbehandeling

Een leven zonder bril

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.