Ooglaseren Hoofddorp

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Oogafwijkingen komen bij ruim de helft van de wereldbevolking voor. De eerste keuze voor een oplossing, gaat vaak uit naar het dragen van een bril of contactlenzen. Gaandeweg ondervinden mensen hier hinder of problemen van. Wanneer u in het dagelijkse leven ongemakken ondervindt dan kan ooglaseren in Hoofddorp een oplossing zijn. Na een ooglaserbehandeling bent u bril of contactlens onafhankelijk en ziet u zowel dichtbij als veraf scherp.

Ooglaseren Hoofddorp.

Ooglaseren Hoofddorp.

Succesvol ooglaseren in Hoofddorp

Ogen zijn het belangrijkste zintuig. Goed zien is meer dan alleen ervaren en herkennen. Uw ogen geven u vrijheid en onafhankelijkheid. Wanneer deze onafhankelijkheid wordt beperkt door een belemmerende werking van een bril of contactlenzen, dan heeft dat een negatief effect op sporten en/of uw beroepsactiviteiten. Dankzij ontwikkelingen op het gebied van techniek en laserapparatuur is een ooglaserbehandeling voor veel mensen mogelijk. Het is de geavanceerde techniek die mensen weer laat genieten van een verhoogde kwaliteit van leven. Na een ooglaserbehandeling ziet u scherp. Zowel verziendheid als bijziendheid worden succesvol behandeld. Bent u uw bril of contactlenzen moe? Bij Dutch Clinic in Hoofddorp worden verschillende ooglaserbehandelingen aangeboden:

  • IntraLasik Femtosecond ooglaser. Deze ooglasertechniek wordt toegepast bij sterktes tussen -10 en +4 en een cilindersterkte tot 6. Na het verdoven van de ogen, maakt de oogarts met de IntraLasik laser een hoornvliesflapje, dat wordt omgeslagen. De volledige computergestuurde laser corrigeert de oogsterkte, waarna het flapje wordt teruggeplaatst. Hechtingen zijn niet nodig. Uw ogen worden gedruppeld met zowel ontstekingsremmers als antibiotica. De behandeling duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten.
  • Lasek ooglaseren. De Lasek methode wordt vaak toegepast bij mensen die niet in aanmerking komen voor de IntraLasik Femtosecond techniek. Deze ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd bij sterktes tussen -8 en +2 en een cilindersterkte tot 6. Na het inwerken van de verdoving wordt alcohol gebruikt om de bovenste laag van het hoornvlies los te weken, zodat de laser uw oogsterkte kan corrigeren. Na het ooglaseren plaatst de arts een beschermende contactlens, zodat uw oog sneller kan herstellen. De lens wordt na 4 dagen verwijderd.
  • TransPRK (no-touch) ooglaseren. Deze geavanceerde ooglasermethode is volledig computer gestuurd. Uw ogen worden niet aangeraakt, vandaar no touch. De behandeling is volledig op uw oog afgestemd en wordt toegepast bij sterktes van -8 tot +2 en een cilindersterkte tot 4. Na de laserbehandeling wordt uw hoornvlies gespoeld en wordt ter bescherming een bandagelens aangebracht. Het hoornvlies herstelt doorgaans binnen 3 tot 4 dagen.

Ooglaseren test in Hoofddorp

Wanneer u een ooglaserbehandeling overweegt, dan is het goed om te weten of u geschikt bent voor de gewenste ingreep. Ooglaseren kan, helaas, niet bij iedereen met een plus of min sterkte worden toegepast. Tijdens een eerste technisch vooronderzoek worden uw ogen bekeken. Een oogarts kan dan met grote zekerheid zeggen of ooglaseren bij u mogelijk is. Is dit het geval? Dan wordt een afspraak gemaakt voor een uitgebreid medisch onderzoek dat zo’n 1,5 uur duurt. Gedurende het onderzoek worden uw ogen op verschillende manieren bekeken, gemeten en onderzocht. Het gebruik van de diverse onderzoeksmethoden geeft een uniek profiel van uw ogen en de oogarts kan met 100% zekerheid bevestigen dat u geschikt ben voor ooglaseren in Hoofddorp. Blijkt tijdens of na de onderzoeken dat uw ogen niet geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling, dan vertelt de oogarts u dat eerlijk. Eventueel kan de mogelijkheid voor lensimplantaten overwogen en besproken worden.

Goedkoop ooglaseren in Hoofddorp

Ooglaseren is een investering in uw welzijn en een investering waar u levenslang plezier van heeft. Dutch Clinic biedt u de mogelijkheid om uw ogen voordelig te laten laseren. Onze ervaren oogartsen werken met geavanceerde state-of-the-art laserapparatuur. U bent gedurende het hele behandeling proces, ook de vooronderzoeken en nacontroles, onder behandeling van dezelfde oogarts. U bent verzekerd van hoogwaardige zorg en vertrouwde handen. Dutch Clinic biedt u een all-in tarief waarbij zijn inbegrepen:

  • Technisch en medisch vooronderzoek.
  • De laserbehandeling.
  • 7 controles in het eerste jaar na de laserbehandeling.
  • Zichtgarantie; mits medisch verantwoord wordt een gratis nabehandeling toegepast als het gewenste resultaat niet wordt bereikt.

Een ooglaserbehandeling is een kostbare cosmetische ingreep. De basisverzekering heeft nauwelijks vergoedingsmogelijkheden. Alleen met een medische indicatie worden de kosten, gedeeltelijk, vergoed. Wellicht biedt uw aanvullende zorgpolis mogelijkheden, lees de polisvoorwaarden rustig na of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Consult ooglaseren

Benieuwd of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling? Laat u adviseren door onze oogartsen. Tijdens het technisch vooronderzoek wordt gekeken of uw ogen in aanmerking komen voor een ooglaserbehandeling. Het onderzoek vindt plaats bij de oogkliniek van Dutch Clinic in Hoofddorp. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com