Skip to content
Ooglaseren bij Dutch Clinic

Ooglaseren Beverwijk

Overweegt u ooglaseren in Beverwijk en omgeving? Bent u bang om de stap naar een ooglaserbehandeling te zetten? Twijfelt u aan de veiligheid van ooglaseren? Het zijn vragen die veel mensen zich stellen op het moment ooglaseren in beeld komt. Enerzijds is er het vooruitzicht om bril of lens onafhankelijk te zijn, terwijl aan de andere kant het onbekende van de behandeling u een onzeker gevoel kan geven. Daarom is goede voorlichting over de behandeling van belang. Kijk daarnaast ook naar de voor- en nadelen van ooglaseren in Beverwijk en omgeving.

Stapsgewijs ooglaseren in Beverwijk en omgeving

Ooglaseren behandelingen worden al enkele decennialang met succes toegepast. Maar wat houdt een ooglaserbehandeling precies in en wat kunt u van een behandeling verwachten? Met behulp van state-of-the-art laserapparatuur wordt de brilsterkte van uw ogen gecorrigeerd. Een laserbehandeling bestaat uit verschillende stappen die elkaar in een logische volgorde opvolgen:

 • Medisch vooronderzoek. Na een technisch onderzoek volgt een uitgebreid medisch onderzoek. Uw ogen worden zowel van binnen als van buiten op verschillende manieren bekeken en gemeten. Het onderzoek duurt zo’n 1,5 uur waarbij onder andere de dikte van het hoornvlies, de oogdruk, de pupilgrootte en de traanproductie worden gemeten. 
 • Ooglaserbehandeling. De ooglaserbehandeling zelf vindt plaats met een plaatselijke verdoving. U voelt geen pijn, wel kan een drukkend gevoel op het oog ervaren worden. De laserapparatuur corrigeert uw brilsterkte nauwkeurig, zodat u weer scherp kunt zien. De behandeling duurt 10 tot 20 minuten.
 • Controles. Direct na het ooglaseren worden uw ogen getest en de volgende dag vindt een eerste controle plaats. Gedurende het eerste jaar vinden 7 controles plaats, waarbij de oogarts de ontwikkeling van uw ogen en zicht nauwkeurig worden gevolgd.

Ooglasertechnieken in Beverwijk en omgeving

Naast het vergelijken van de kosten die voor een ooglaserbehandeling in rekening worden gebracht, zijn er andere factoren om rekening mee te houden. Zo is het goed om te kijken naar de verschillende ooglasertechnieken die een oogkliniek aanbiedt en toepast.

De oogartsen van Dutch Clinic in Hoofddorp werken naar volle tevredenheid met de IntraLasik Femtosecond, Lasek en TransPRK no-touch lasermethodes. De TransPRK no-touch is een volledig computergestuurde ooglaserbehandeling, waarbij uw ogen op geen enkel moment worden aangeraakt. De laser werkt vlot en efficiënt, waarbij een behandeling slechts een aantal minuten duurt. In Nederland is de IntraLasik Femtosecond de meest toegepaste ooglaserbehandeling. Iedere behandeltechniek heeft eigen voor- en nadelen.

Voordelen TransPRK no-touch ooglasertechniek:

 • Uw ogen worden niet aangeraakt. Het epitheel wordt met behulp van de lasertechniek verwijderd, waarna uw brilsterkte gecorrigeerd wordt.
 • De behandeling verloopt pijnloos.
 • TransPRK no-touch kan worden toegepast bij droge ogen en als er sprake is van een dun hoornvlies.

Nadelen TransPRK no-touch ooglasertechniek:

 • De hersteltijd is doorgaans langer in vergelijking met een IntraLasik Femtosecond behandeling.
 • Uw ogen dienen tenminste 3 maanden na de behandeling gedruppeld te worden.
 • De napijn kan heftiger zijn en langer aanhouden dan bij de IntraLasik ooglasertechniek.

Voordelen IntraLasik Femtosecond ooglasertechniek:

 • Het flapje van het hoornvlies dat wordt losgemaakt en omgeslagen, hecht zich na afloop van de ooglaserbehandeling snel aan het oog.
 • Het herstel verloopt vlot en u heeft bijna direct na de ingreep scherp zicht.
 • De napijn is te verwaarlozen.

Nadelen IntraLasik Femtosecond ooglasertechniek:

 • Een enkele keer komt het flapje ongewild los. Dit kan gebeuren als uw ogen tijdens ruwe sporten geraakt worden.
 • Deze ooglasertechniek kan niet worden toegepast bij droge ogen en/of een dun hoornvlies.

Ooglaserbehandeling Beverwijk?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Behandeladvies ooglaseren in Beverwijk en omgeving

Heeft u vragen over de verschillende ooglasertechnieken? Wilt u weten of ooglaseren bij u past? Mensen die woonachtig zijn in Beverwijk en/of de omgeving kunnen zich laten adviseren door de oogartsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. In de moderne oogkliniek worden dagelijks ooglaserbehandelingen uitgevoerd. Zowel voor informatief gesprek als voor een medisch vooronderzoek bent u van harte welkom.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met jou samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw specifieke visie en verwachtingen.

Vrijblijvend consult

In een consult bekijken we de geschiktheid van uw ogen.

Ooglaserbehandeling

Maak na het consult een afspraak om uw ogen te laseren.

Specialisten

De ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door een oogarts

Uitgebreide nazorg

Maak gebruikt van minstens 7 gratis nacontroles.

Welke methode van ooglaseren past bij u?

In onze kliniek vindt u niet alleen gespecialiseerde oogartsen, wij hebben ook alle hightech apparatuur in huis. Zo kunnen we kwalitatieve ooglaserbehandelingen aanbieden voor de meest voorkomende oogafwijkingen.

Intralasik

Een veilige en 100% mesvrije behandeling? De IntraLasik Femtosecond ooglaserbehandeling is dat.

Lensimplantatie

Heeft u een oog met een dun hoornvlies of een hoge oogafwijking? Dan is wellicht een lensimplantatie wat voor u.

TransPRK

Heeft u een lage sterkte of droge ogen? Dan is de TransPRK ooglaserbehandelinginteressant voor u.

“Na jarenlang afhankelijk te zijn geweest van mijn bril, besloot ik eindelijk de stap te zetten naar een ooglaserbehandeling. De beslissing heeft mijn leven veranderd! Het gevoel van vrijheid is onbetaalbaar. De deskundigheid van het team bij Dutch Clinic was indrukwekkend. Dankzij hen kan ik nu weer genieten van de kleine dingen in het leven zonder me zorgen te maken over mijn bril.”

Twan Vergeer | Intralasik ooglaserbehandeling

Een leven zonder bril

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.