Skip to content

Ooglaseren bij Dutch Clinic

Zien is geloven, en wij maken het mogelijk

Bij Dutch Clinic begrijpen we de waarde van scherp en helder zicht als geen ander. Onze ooglaserbehandelingen vormen de sleutel tot een wereld zonder brillen of lenzen.

15 juni open inloop spreekuur

Heeft u vragen over ooglaseren? Kom dan naar onze informatieve inloopdag!

Tijdens het spreekuur heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan onze gespecialiseerde arts. Ontvang persoonlijk advies en ontdek of ooglaseren geschikt is voor u.

Datum: Zaterdag 15 juni

Tijd: 10:00 – 14:00 uur

Locatie: Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

Vooraf inschrijven is vereist.

De juiste oogzorg voor u

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met u samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw specifieke visie en verwachtingen.

Ik ben onder de 40

Stelt u zich voor dat u moeiteloos scherp kunt zien zonder gedoe met brillen of lenzen. 

Ik ben tussen de 40 en 50 jaar

Dit is de leeftijd dat u waarschijnlijk een bril gaat dragen. Wilt u voorkomen dat uw ogen langzaam achteruit.

Ik ben boven de 50 jaar

Scherp zicht op deze leeftijd is fantastisch. Gun uzelf een plezier en kom langs op consult.

Persoonlijke behandeling op maat

Bij Dutch Clinic begrijpen we dat geen twee ogen hetzelfde zijn. Daarom geloven we sterk in persoonlijke behandeling op maat. Elk individu heeft unieke behoeften en doelen als het gaat om oogzorg, en wij nemen de tijd om diepgaand naar jouw situatie te luisteren.

40.000 behandelingen

20 jaar ervaring op oogheelkunde

Nationale en internationale artsen

Keurmerken

Welke methode van ooglaseren past bij u?

In onze kliniek vindt u niet alleen gespecialiseerde oogartsen, wij hebben ook alle hightech apparatuur in huis. Zo kunnen we kwalitatieve ooglaserbehandelingen aanbieden voor de meest voorkomende oogafwijkingen.

Intralasik

Een veilige en 100% mesvrije behandeling? De IntraLasik Femtosecond ooglaserbehandeling is dat.

Lensimplantatie

Heeft u ogen met een dun hoornvlies of een hoge oogafwijking? Dan is wellicht een lensimplantatie geschikt voor u.

TransPRK

Heeft u een lage sterkte of droge ogen? Dan is de TransPRK ooglaserbehandeling interessant voor u.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met jou samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en verwachtingen.

Vrijblijvend consult

In een consult bekijken we de geschiktheid van uw ogen.

Ooglaserbehandeling

Maak na het consult een afspraak om uw ogen te laseren.

Specialisten

De ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door een oogarts.

Uitgebreide nazorg

Maak gebruik van minstens 7 gratis nacontroles.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

Wij begrijpen dat elk persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oog zorg en cosmetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Ogen laseren en een oogafwijking

Heeft u last van een oogafwijking? Dat hoeft niet te betekenen dat ooglaseren niet mogelijk is. Een ooglaserbehandeling bij Dutch Clinic kan voor veel oogafwijkingen de oplossing zijn:

Bijziendheid of verziend

Bij bijziendheid ziet u dichtbij scherp, maar is het zicht voor veraf minder goed. Bij verziendheid is dit omgedraaid en ziet u dichtbij wazig en veraf scherp. Ooglaseren kan de oplossing hiervoor zijn.

Staar

Staar is een veel voorkomende oogaandoening. Bij staar heeft  u een vertroebeling van uw ooglens. Het gevolg kan zijn dat u wazig ziet. Een staaroperatie kan dit verhelpen om de vertroebeling tegen te gaan.

Hoornvliesaandoeningen

Hoornvliesaandoeningen kunnen de helderheid of vorm van het hoornvlies veranderen. Het hoornvlies speelt een essentiële rol bij het breken van lichtstralen.

Astigmatisme

Astigmatisme is een aandoening aan het hoornvlies of de lens en is helaas een veel voorkomende oogafwijking. Astigmatisme hoeft het laseren van uw ogen niet in de weg te zitten.

Presbyopie

Voor patiënten met presbyopie, een veelvoorkomende ouderdomsgerelateerde aandoening, kan ooglaserchirurgie helpen om zowel dichtbij als veraf te kunnen zien zonder bifocale brillen.

Heeft u een andere aandoening?

Heeft u een andere aandoening aan uw ogen? Als u bij ons langs komt kunnen wij beoordelen of er een andere oplossing mogelijk is voor uw oogafwijking. U kunt daarvoor een consult bij onze specialisten inplannen.

“Na jarenlang afhankelijk te zijn geweest van mijn bril, besloot ik eindelijk de stap te zetten naar een ooglaserbehandeling. De beslissing heeft mijn leven veranderd! Het gevoel van vrijheid is onbetaalbaar. De deskundigheid van het team bij Dutch Clinic was indrukwekkend. Dankzij hen kan ik nu weer genieten van de kleine dingen in het leven zonder me zorgen te maken over mijn bril.”

Twan Vergeer | Intralasik ooglaserbehandeling

Een leven zonder bril

Onze patiënten variëren van jong tot oud en hebben uiteenlopende behoeften en doelen. Of het nu gaat om het herstellen van verloren gezichtsvermogen, het verminderen van vermoeide ogen of het bereiken van een jeugdiger uiterlijk, we hebben met trots geholpen bij het vervullen van deze wensen.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Ware schoonheid zit van binnen, maar deze maken wij graag zichtbaar met cosmetische behandelingen die door deskundige specialisten zijn afgestemd op jouw wensen. Vanaf het eerste consult tot en met de laatste nacontrole, kun je rekenen op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken. Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften. Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundige en ervaren specialisten

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.