Skip to content

Met behulp van injectables zoals botox en fillers kunnen diverse cosmetische zorgen worden aangepakt. Voor diegenen die zich storen aan zichtbare rimpels in verschillende gebieden zoals het gezicht, de hals of zelfs de handen, bieden injectables een oplossing om de rimpels te verminderen en de huid weer een glad uiterlijk te geven.

Als u last heeft van een vermoeide uitstraling veroorzaakt door wallen of donkere kringen onder uw ogen, kan dit doorgaans binnen 15 minuten worden verbeterd door extra volume toe te voegen aan het betreffende gebied.

Professionele behandeling

De behandelingen met injectables worden op een veilige en professionele wijze uitgevoerd. Fillers worden gebruikt om rimpels op te vullen, waardoor de huid er frisser uitziet en een jeugdiger uitstraling wordt bereikt.

Botox wordt ingezet als een spierontspanner om rimpels te verminderen. Als u te maken heeft met volumeverlies in de huid en daardoor ouder en vermoeider oogt, bieden wij behandelingen aan voor het gezicht, decolleté en de handen om uw huid weer te laten stralen.

Waar helpen injectables tegen?

Bij onze kliniek bieden we behandelingen aan om verschillende onvolkomenheden rond de ogen aan te pakken. Onze ervaren arts richt zich op het verhelpen van de volgende problemen:

  • Wallen onder de ogen
  • Donkere kringen onder de ogen
  • Kraaienpootjes
  • Wenkbrauwen die laag hangen
  • Volumeverlies in de oogzone

Wij begrijpen dat deze cosmetische zorgen belangrijk voor u zijn en streven naar het bieden van effectieve oplossingen met behulp van injectables, terwijl uw privacy te allen tijde wordt gerespecteerd.

Last van rimpels?

Heeft u last van een van de volgende soorten rimpels? Wij kunnen u hierbij eenvoudig helpen met behulp van injectables:

  • Rimpels boven de bovenlip
  • Fronsrimpels
  • Rimpels in de hals, decolleté en op de handen
  • Neus-lippenplooi
  • Kaaklijn en kin

Onze behandelingen met injectables worden persoonlijk afgestemd op uw behoeften. Onze ervaren cosmetisch arts Dr. Akdogan zal samen met u de huidige situatie bekijken en bespreken welke probleemgebieden u wilt laten behandelen.

Vervolgens zal hij een behandelplan voorstellen, waarbij gebruik wordt gemaakt van fillers, Botox, of een combinatie van verschillende injectables. Hieronder vindt u meer gedetailleerde informatie over onze behandelingen met injectables.

 

Veelgestelde vragen injectables

Voor u kiest voor een ingreep met injectables heeft u wellicht verschillende vragen? Een aantal vragen die we vaak horen hebben we laten terugkomen op onze website, die kunt u vinden op deze pagina. Als u liever telefonisch contact wilt kunt u altijd bellen met ons.