Skip to content
Ooglaseren

Behandelovereenkomst

Voor u een behandeling ondergaat bij Dutch Clinic vragen wij u om een behandelovereenkomst door te nemen en te ondertekenen. 

In de overeenkomst staat informatie over de ooglidcorrectie en daarmee geeft u aan alles te begrijpen en dat u het eens bent met de behandeling.

Toestemming vooraf

Om u zo goed mogelijk voor te berieden op de behandelingen hebben wij een behandelovereenkomst opgesteld voor u. Lees de overeenkomst voor de ooglidcorrectie goed door zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Als u vragen heeft over de inhoud neem gerust contact met ons op en wij zullen uw vragen beantwoorden.

Ervaringen ooglidcorrectie

Onze ervaren oogartsen en chirurgen werken nauw met jou samen om een behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw specifieke visie en verwachtingen.

Wat een prachtige kliniek, super eerlijke artsen. Ik ben zelf geholpen door dr Deniz akdogan en het is een hele mooie resultaat geworden. Hij werkt met een prachtige techniek waar veel artsen wat van kunnen leren!!

Hanae Ettaibi | Ooglidcorrectie

Geweldig ooglidcorrectie. De juiste hoeveelheid weggehaald. Kan mijn ogen weer open in de wereld staren. Geweldige vriendelijke mensen. Korte wachttijd of helemaal niet geweldig geholpen ook de nazorg bedank dutch clinic!

Marlene van Winden | Bovenooglidcorrectie

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om oogzorg en esthetische behandelingen. Daarom nodigen we je van harte uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Ontmoet onze specialisten

Achter elke succesvolle behandeling bij Dutch Clinic staat een team van toegewijde en ervaren medische professionals. We stellen met trots onze getalenteerde artsen aan je voor, de drijvende krachten achter onze expertise en uitstekende patiëntenzorg.

Guilio Bamonte

VR Chirurg

Deniz Akdoğan

Cosmetisch arts KNMG

Mitzy Vastenhout

Receptioniste

Kim Stootman

Hoofd verpleegkundige, OK assistent & consulent

De Dutch Clinic belofte

Bij Dutch Clinic begrijpen wij dat deskundigheid van essentieel belang is als het gaat om jouw oogzorg en esthetische behoeften.

Onze kliniek heeft een team van hooggekwalificeerde oogheelkundige specialisten en chirurgen die gezamenlijk over tientallen jaren ervaring beschikken.

Ruim 25+ jaar ervaring

Van ooglaseren tot ooglidcorrecties. Bij Dutch Clinic in Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren artsen

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde artsen om het beste resultaat na te streven.

Een gratis consult

Een consult bij Dutch Clinic is gratis op het moment dat u de behandeling ook bij ons laat uitvoeren.