Liposuctie Turkije kosten

Bent u benieuwd naar de liposuctie kosten in Turkije? Overweegt u liposculptuur en wilt u liposuctie Turkije kosten vergelijken met de kosten van liposuctie in Nederland? Kosten voor een liposuctie behandeling verschillen enorm.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Kosten voor een liposuctie behandeling verschillen enorm. Niet alleen verschillen de kosten van kliniek tot kliniek, maar is de prijs die u voor de behandeling betaald ook afhankelijk van de lichaamsplaatsen die u laat behandelen. Liposuctie Turkije kosten zijn over het algemeen lager dan de tarieven die Nederlandse klinieken hanteren.

Geen alternatief om gewicht te verliezen

U kent ze vast wel hardnekkige vetophopingen die zich maar niet laten verwijderen. Sporten en gezond eten hebben geen invloed op overtollig vet dat zich ophoopt op plaatsen als uw buik, bovenbenen, heupen, armen en enkels. Zowel mannen als vrouwen hebben hier last van. Waar sommige mensen prima kunnen leven met hun ‘zwembandje’, kunt u zich ook vreselijk irriteren aan het vastzittende vet. Liposuctie kan op relatief eenvoudige wijze het vet wegzuigen. Hoe mooi de resultaten van een liposculptuur behandeling ook zijn, niet iedereen komt voor de ingreep in aanmerking. Zo moet u een stabiel gewicht hebben en een gezonde BMI waarde. Liposuctie wordt niet toegepast in geval van obesitas, het is dan ook zeker geen ingreep om op snelle manier flink wat kilo’s af te vallen!

Samenstelling liposuctie Turkije kosten

De kosten van de ingreep variëren per kliniek. De ene kliniek is duurder dan de andere. De ene kliniek heeft een groter marketingbudget dan de andere en de ene kliniek is bekender dan de andere. Allemaal factoren die van invloed zijn op de tariefstructuur van cosmetische behandelingen. De voorbije jaren is reizen naar het buitenland voor een cosmetische ingreep steeds gewoner geworden. Vaak zijn buitenlandse klinieken goedkoper dan de Nederlandse collega’s. Het verschil in kostprijs ontstaat voornamelijk door dat klinieken, onder meer in Turkije, te maken hebben met lagere kosten voor personeel. Ook zijn de vaste maandlasten lager dan in Nederland. U kunt hier uw voordeel meedoen, zonder dat u inboet op kwaliteit van de zorg. Een van de bepalende factoren van een liposuctie behandeling is de omvang van de ingreep. Hoe meer locaties u laat behandelen, hoe hoger de kosten zijn. Dutch Clinic rekent € 1.950 voor een liposuctie behandeling van 1 zone. Voor elke bijkomende zone wordt een bedrag van € 400 gerekend.

Liposuctie kosten vergelijken

Als onderdeel van uw voorbereiding op een liposuctie behandeling leest u veel informatie, zoekt u naar ervaringsverhalen en vergelijkt u de tarieven met elkaar. Om een betrouwbare vergelijking te maken, kijkt u naar het aantal behandelzones dat bij een prijs is inbegrepen. Vaak is het voordeliger om meerdere zones tegelijkertijd te laten behandelen. De ingreep wordt veelal met plaatselijke verdovingen toegepast, eventueel kan sedatie of narcose overwogen worden. Gedurende de ingreep kan de arts u meerdere malen vragen om op te staan, om zo een mooi symmetrisch resultaat te bereiken. Let bij het vergelijken van liposuctie tarieven op welke verdovingswijze wordt gebruikt. Wanneer voor volledige narcose wordt gekozen, kan dat de ingreep duurder maken dan wanneer een arts adviseert om plaatselijk te verdoven.

Betaalbare liposuctie Turkije

De kliniek van Dutch Clinic in Istanbul werkt efficiënt samen met de vestiging in Hoofddorp. Voor een betaalbare cosmetische ingreep bent u bij Dutch Clinic aan het juiste adres. De cosmetisch chirurgen hebben meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van de liposuctie techniek. Jaarlijks worden in de kliniek meer dan 500 liposuctie behandeling uitgevoerd. Na de ingreep verblijft u minimaal 1 nacht in de kliniek. Laat u meerdere zones tegelijkertijd behandelen? U kunt dan gebruik maken van het After Care Treatment pakket. Hierbij zijn inbegrepen een extra overnachting in de kliniek en tijdens uw verblijf in het hotel krijgt u gedurende drie dagen een persoonlijke verpleegster. De cosmetisch arts licht de mogelijkheden van de After Care Treatment uitgebreid toe tijdens het adviesgesprek in Hoofddorp. Dutch Clinic heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en de resultaten die met liposuctie bereikt worden zijn blijvend. Het verwijderde vet kan niet terugkomen. Geadviseerd wordt om op gewicht te blijven en niet aan te komen. Komt u toch in gewicht aan, dan geeft u niet verwijderde vetcellen de kans zich te vullen waardoor nieuwe vetophopingen gevormd worden.

Adviesgesprek liposuctie Turkije

Stoort u zich al een tijdje aan uw ‘zwembandje’, en heeft u er alles gedaan om het vet met bewegen en gezond eten weg te krijgen? Liposuctie kan een mooie oplossing zijn. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek bij de ervaren artsen van Dutch Clinic. Het gesprek vindt plaats in Hoofddorp en is bedoeld om u te adviseren over de behandelmogelijkheden.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic Hoofdweg 848A 2132 MC Hoofddorp +31 (0)20 214 2033 info@dutchclinic.com